Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2025 EKPSS tercihleri başladı

@BayKukla,

Lise düzeyi şehit yakını ve çocuk yuvasından gelenlere Kontenjanin hepsi memurluk verilmiş 1 tane hizmetli yokken engelliye hizmetli doldurulmuş

Bundan bin sene sonra imamlar varmış onlara maaş veriliyormuş devlette çalışıyorlarmış diye gülünecek. Dünyaya hiçbir katkısı olmayan bir şey imamlık bilmem ne. Boşa akıtılan paralar. Bilimsel teknolojik hiçbir faydası yok bunlarin. Bu kadar imamin olduğu ülkeler cehalet içinde yüzer. Ha sokağa atmışsın paraları ha bu imamlara muezzine camiye vermişsin. Hiçbir fark yok.

@kara duman,

O zaman o tercihi yaptırmayacak olur biter. Ben meslek lisesi donanım mezunu iken (Tekniker) yıllar önce diyanetteki bilgisayar teknik bölümü için tercih ettiğimde imam hatip okumadın diye tercih yapamazsınız diyor. Buna benzer durum yapmayı akıl edemiyorlar mı? Baştan sona saçma sapan sistem. 2018 den sonra ekpss yi sildim attım kafadan.

2018 de 85,5 puanla atanamadim ne hizmetli ne memur 4 yıl. Sonra da o puana çıkamadım. Şimdi 80,5 puanla deneyeceğim. Olur mu bir şey acaba

Vay anasını arkadaşlar ne dert olmuş insanlara imam hatip mezunları, imamlar.

Ölüncede zorla camiye getiriyorlar böyle insanları imamların önüne imamada yazık.

@kara duman,

Ben istemiyorum ama zorla imam önüne çıkartıyorlar korkarım. İnşallah bir gün yakılmaya izin verir devlet de rahat rahat gideriz.

İmamların bu kadar antipatik görülmesinin çoooook fazla nedeni var. En önemlisi de ülkenin öğretmene, doktora, sanat insanına, akademisyene vs. ihtiyacı varken diyanet denen kurumun korkunç bir israf ve kadro ile ülke kaynaklarını sömürüyor olması. Dünyanın hiç bir yerinde olmayan korkunç bir kan emici ağ, saadet zinciri ve israf makinesi... Ruhban sınıfının olduğu dinlerde bile yok böyle bir kan emicilik. Cemaat kendi din adamlarının ve ibadethanelerinin maddi sorumluluğunu da alır. Bizde ise vergilerin çoğunu alan kara bir delik.
Yani, öğretmen atanırken dert etmeyip de din adamı atanırken dert edilmesini bence dindar insanlar dert etmeli. Bir sorun var zira, belli.

@OturanBoğa, Kesinlikle insanlar inandığı şekilde gömülmeli veya yakılmalı vs emin olun bütün müslümanlar bu konudan çok rahatsız ee inanmayan kişilerde istemiyor niye getiriliyor camiye ailesi istiyormuş yaa bu göstermelik şeylere ne gerek var inanmadığı dinin istediği şekilde gömülmek herkese zülümdür Allah kimin ne olduğunu biliyor insan ne şekil gömülürsen gömül gideceğin yer belli ayrıca inanmayan kişiye namaz kılan imam ve cemeatin imanı tehlikeye girer.

İsraf varsa kim olursa olsun üzerine gidilmeli sanıldığının aksine görevlilerin maaşı ve su ücreti dışında çoğu gider camii cemaati tarafından karşılanıyor.

Devletin görevlerinden biride insanların eğitim, sağlık, güvenlik ihtiyaçlarını karşıladığı gibi dini ihtiyaçlarını karşılamaktadır Türkiye cumhuriyetin vatandaşlarının çoğunluğu müslümandır en azından kağıt üzerinde.

Şahsım adına söyleyeyim atama konusunda kime haksızlık yapılıyorsa hepsi için hak neyse onu savunurum ayrıca burada imam hatip ve imamlarla alakalı savunma yapmadım yanlış anlaşılan bir konu var onu izah ettim.

Ayrıca imam diyanet için olduğu söylenen antipati ağırlıklı olarak internet ortamında var gerçek hayat içinde böyle bir rahatsızlık çok az gözlemim o yönde.

Son düzenleme:
Arkadaşlar kadrolardaki TÜM İLÇELER ve MERKEZ İstanbul için ne demek oluyor bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.

Engelli öğretmen atamasının gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini biliyor musunuz?

@Tarık91, Yani İstanbulda ki herhangi bir ilçe veya merkezde görevlendirilebilir ihtiyaç durumuna göre görev yeri belli olacak demek.

@Perry, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 20 kadro açmış öğretmen için

4133 - 4161 - 4163 - 4175 Bu nitelik kodları için açılmış

4133 Psikolojik Danışma ve Rehberlik veya Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık lisans programından mezun olmak.
4161 Sınıf Öğretmenliği lisans programından mezun olmak.
4163 Özel Eğitim lisans programından mezun olmak.
4175 Okul Öncesi Öğretmenliği

@kara duman, mesela MERKEZ diye tercih yapsam atanacağım ilçeler belli başlı ilçeler midir Beşiktaş, Kadıköy gibi yoksa İstanbul'un bir ucu Tuzla gibi yerler de çıkabilir mi ?

hocam naptın. @Tarık91, ilin yanında tüm ilçeler yazıyorsa taşra çıkar. merkez yazıyorsa merkeze bağlı ilçeler çıkar işte. Gerçi merkeze bağlı ilçeler de taşrayı aratır olanlar var.

6225 nitelik kodu
bilgisayar bölümü diploması yeterlimidir?

Önlisans için?

@aydünyavaz, öyleymiş. hatta zorunlu veya seçmeli bilgisayarla alakalı ünide ders alıp geçmiş olanlar yök uyarınca sertifikalı sayılıyormuş. transkript gösterilmesi yeterliymiş. Deneyip göreceğiz.

@(Gölge),
şehit yakınları bizden daha ayrıcalıklı ötv sınırı içine girmemesine rağmen aralık ayında bir tanesi jeep compass araç aldı, engelliyi adam yerine koymuyorlar artık

İyi akşamlar,
2025 EKPSS atamasında ortaöğretime 419 kadro verilmiştir. Peki benim 2025 EKPSS atamasında hem 419 kadroda atanma şansım var mı? Ortaöğretim zihinsel puanım 91.80'dir. Sıralamam 648'tir.
İlk atama olmazsa ikinci atamada atanabilir miyim?

merhabalar lise mezunuyum ekpss tercih yapmaya çalışıyorum tercih yaparken kaloferci diye bir meslek var sanırım tum ortaöğretim alanlarında başvuru yapılabiliyor.Başvurma esnasında şartlar ve koşullar kısmında sertifika sahibi olması isteniyor başvuru sonrası sertifika alabiliyormuyuz herhangi bir sıkıntı çıkarmı bir diğer konu hizmetli atamalarında aynı şartlar kısmında ilk okul ilköğretim ve ortaokul olarak seçenekler mevcut lakin ben lise mezunuyum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar önlisanstan düz memurluk için tercih vereceğim puanım 83.34 istanbulda ikamet ediyorum fakat isadece bir kadro açılmış bunun dışında bize yakın illere tercih verip tayin olabilir miyiz bilen varsa yardımcı olabilir mi

@Memurbirisi, 12 ay staj zorunluluğu sonrası geçerli mazeret gerekiyor diye biliyorum. Zor yani.
Ayrıca yakın iller dediğin yerde senin puanından yüksek olan başvurduysa o alır. kontenjan fazlalığı fark etmiyor.

Son düzenleme:
Merhaba;

Doğru mu bilmiyorum ama, memurlar.net tercih robotunu kullanarak tercih yapacağım. Ben EKPSS'ye bedensel engelli grubundan lisans olarak girdim.

Benim İktisat ve Yönetim Bilişim Sistemleri olarak iki diplomam var.

Hangisinden tercih yapmalıyım? Sistemi hiç bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?

@ayhaakan, lisans kategorisinde tercih yapacaksınız. ilgi alanlarınıza göre ve şehirlere göre tercih yapabilirsiniz, bende size bir tüyo puanınız çok yüksek değil ise batı taraflarına çoğunluk yazmakta yer olmayabilir doğu tarafına doğru pek tercih yok atanmak istiyorsanız doğu yazın derim

birşey farkettim. geçmiş yıllardaki ekpss memur atamalarında bu yoktu. diyanet demiş ki hizmetli imamhatip çıkışlı değilse kuruma almayalım demiş ve diyanetteki hizmetli kadroları hep nitelik istiyor. herhagi bir mezuniyet programı değil. bu birçok kadronun boş kalacağı anlamına ve atanmak isteyenlerin de mağdur olacağı anlamına gelir.

90.2 puan aldım 960 sıralamam var ortaöğretimden yerleşme imkanım yok diyolar doğru mudur acaba memur olma şansım hiç mi yok

Üst Alt