Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2025 Ocak ayında engelli aylığı ne kadar olur?

Bilidim böle olacağını:)) baya önce yazdım tahminim tuttu. Yapacak birsey yok.

Şubat'ta ne kadar alcaz

@matsuyama, onu kağle alma doktor kendi haline bırakın dedi banada sataştı 😃

Arkadaşlar engelli maaşımı bi türlü hesabıma aktaramıyorum aktarılacak yardım yok diyor ama var,

Bunun Bi günü saatimi var acaba

Şubat ayı engelli ayligi Ocak farkıyla beraber ne kadar oldu miktarı bilen var mı Şubat'ta nekadar maaş alacak yüzde 40 engeli olan biri bilen yesillendirirse iyi olur.

@Psikoterapi,

Engel oranı yüzde 40-69 arasında 3 bin 723 lira

Engel oranı yüzde 70 ve üzeri 5 bin 584 lira

Evde bakım aylığı 10.126 lira

@deasn12,

Onu biliyorum subati kastettim Ocak zammiyla beraber ne kadar olur yüzde 40 4000 lirayı geçer mi?

3 bin 723 lira + 385 tl gibi olacaktır . İkisini topla şubatta alacağını bulursun. Lakin mart itibariyle tekrar 3.723 olacaksın unutma

Şubatta alınan fark neyin neyin zammı. Ben vgm den alıyorum bizede yansırmı

@ahmet8253,

Ocakta verilmeyen %11.55 zam oranın farkı o. Yani engelli %40-69 arasında ise 3338 alır iken şubat itibariye 3723 almaya başlayacak 2025 Temmuz ayı dahil. 3723 de çıkar 3338 aldığını yani 385 tl ocak ayında verilmedi o 385 olan farkı 3723 şubat ayının alacağına ekleyeceksin. O zam dediğin yani ocak ayındaki almadığın 385 tl. Vgm yi bilemeyeceğim lakin ödemeler bizdeki gibi her ayın 5 inde başlıyor ise aynı durum senin için de geçerli olacaktır

Aile destek son ödemesi ptt kurum ödemelerine yansımış bir devrin daha sonuna geldik hayırlı uğurlu olsun :) :)

@Oglak265,

577 tl zam geldi çarp 2 ille 1154 topla 5007 ile ocak farkıyla beraber 6161 tl verilecek daha sonraki aylar 5584 tl alınacak

Üst Alt