Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

26-28 Mart 2010: Antalya Falcon otelde 2 Gün Sonrası Görüşler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle deme ahmet abicim yaaa şımarıp daha çok bakacak sonra:)))
Ayrıca eğer tamara'ya masaja gitseydi onun yanında kalması gerekirdi can sağlığı açısından:D

o konuda haklısın derdim ama bide levo ya sor bakalım kalmak istermiydiki ? bence istemezdi !!!

wallaha bu antalya buluşması unutulmaz hep akıllakarda kalaçak ama gerçekten harika iki gün geçti inşş gene böyle bir buluşma olur 2 den fazla ama

resim olmaz ya levoyumu yakacaksınız onlar bende saklı demişimmm

atilla kardeşim inşallah bi dahaki sefare 4 gün olur sen canını sıkma
bu aradada seni yine dişkoya götürecem haberin olsun.. ama tövbesi sana ait yine unutma . uyarmı?:):):)

arkadaşlar, haftalar sonra siteye girecek zamanım oldu nihayet, merhaba...

antalya organizasyonuna katılmayı çok istemiştim, ancak zaman bulamadım...sizleri tanımak isterdim, orada olabilmek isterdim. sanırım çok güzel zaman geçirmişsiniz:) sizler adına çok sevindim.:)

organizasyonu düzenleyenleri tebrik ederim, sizleri seviyorum...

keşke gelebilsyedin arkadasım cok guzel zamanlar gecirdik. sende asabiyetinle renk katardın eminimki:))))

sevgili hazan gerçek hayatta asabiyetimle değil, gülen yüzümle renk katarım çevreme :)

keşke gelebilseydim arkadaşım:)

sevgili hazan gerçek hayatta asabiyetimle değil, gülen yüzümle renk katarım çevreme :)

keşke gelebilseydim arkadaşım:)

bunu bildigim icin "keşke" dedim zaten canım arkadasım.. birdahaki bulusmaya mutlaka aramızda görmek istiyoruz seni canlı kanli gülen yüzünle ve tüm asabiyetinle:D .....sevgiler

Güzel bi hafta sonu tatili olmuş:)
Çok istedim aranızda olmayı ama , Malum Tokat-Antalya arası 15 saat:(
Üstelik tam da yazılı zamanına denk geldi , felaket yoğun bi dönemdeydim İzin alma imkanım olamadı malesef.

Yaza kısmet artık diyorum:)

Emeği geçen herkesin eline sağlık :)

kısmet artık inşallah başka bi organizasyonda tekrar sevgili dotlarla ve yeni dostlarla bi araya gelmek en büyük dilegim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt