Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yıl önceki psikiyatri ilaç geçmişi 2. grup sürücü olmayı etkiler mi?

ibrhm34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba. 40 yaşındayım, ticari araç sürücüsüyüm. Polisle bir tartışmamız oldu, sırf beni uğraştırmak için ehliyete 45.maddeden el koyup hastaneye sevk etti. Sevk ettiği hastaneye gidip sağlık kurulu işlemlerimi başlattım (izmir tepecik eğitim ve araştırma hastanesi). Tüm muayenelerimi oldum, sadece psikiyatri ve heyet kaldı. Salı günü de psikiyatriye gireceğim ve heyet için gün alacağım. Sormak istediğim birkaç husus var.

5 yıl önce moralim bozuk olduğu için psikiyatriye gittim, o da bana fonksera 10 mg ilaç yazmış, alıp kullanmadım bile. Hayatım boyunca ağzıma antidepresan vs. herhangi bir uyarıcı ilaç almadım.
Bu psikiyatri muayenesinde sorun olur mu? Desem ki böyle böyle, ilaç yazmış ama almadım, sorun çıkarır mı?
Bir de ben e-nabızdan bu ilacın geçmişini gizledim, büyük ihtimalle doktor yine görecektir.
Sizce bu ikinci grup sürücü olmaya engel olur mu?

Üst Alt