Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%51 raporum vari kanser hastasıyım. Emekli olabilir miyim?

Mehmetkocabas

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2007 de askerlik görevimi yaparken testis kanserine yakalandım 3 kür tedavi aldım askerliğe elverişsizdir raporu verdiler 2009 da karın içinde nüks oldu tekrar malatyada tedavi gördüm 2013 e kadar kontrole gittim 2020 ye kadar gitmedim ve 2020 de karnımda 15 cm kitle olduğunu öğrendim kontrole gidince ameliyat oldum şükür kitle alındı ben böyle engelli emeklilik falan haklarımın olduğunu bilmiyordum en son 2 ay önce kontrole gittiğimde doktor söyledi ve bana %40 onkoloji verdi %10 üroloji verdi ameliyattan dolayı %10 genel cerrah verdi ve %51 raporum çıktı

şimdi benim 2008 ilk girişim olarak 5900 gün primim ve 18 yıl çalışma hayatım var sgk ya müracaat edeceğim ama benim ayrıyeten iş gücü kaybı heyetine göndereceklermiş dosyamı acaba sgk bu oranı düşürür mü yoksa benim prim günüm ve yılım tutuyor

nasıl olacak bilgisi olan var mı burada acaba

Üst Alt