Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%60 ile vergi indirim hakkı elde ettik. Emeklilik süreci nasıl olacak?

Vergi indirimi için çalışma hayatının herhangi bir döneminde başvurulabilir,zaman kısıtlaması yoktur.
Sizin emekliliğiniz konusunda ise zaten kuruma askerlik borçlanmasını ödediğiniz belgeyi ve isteğe bağlı ödeme makbuzlarını ibraz etmişsiniz bu konuda sorun olacağını sanmıyorum.

jon83

arkadaşlar bügün sgk gittim emekli maaş bağlandı gözüküyor dedi eve bir kagıt gelicek onla postaneden alabilirsin diyor sizce doğrumudur internette sitesine bakıyorum emekli maaşım baglandımı kısmına aylık gelir almamaktadır gözüküyor bilgileriniz nelerdir....

Bir de arkadaşım vergi indirimi için gelinen son aşamayı merak ediyor ve soruyor vergi indirimi almak zorlaştı mı

SGK da bağlanmış görünüyorsa bağlanmıştır,internet ortamına işlenmesi gecikebiliyor.
Adresinize aylık bağlanma belgesi gelir,orada belirtilen ptt/banka şubesinden belirtilen tarihte aylığınız ve birikmişleri alırsınız.

jon 83
hayırlı olsun maaşın bağlanmış.darısı bizim başımıza.

Hayırlı osun jon83 (hemşerim)
Darısı bizim başımıza...

Üst Alt