Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

70 Adet E-Kitap

İlgimi çeken çok kitap oldu ama netten okumak gözlerimi çok yorduğu için ne yazık ki değerlendiremiyorum ama bu güzel paylaşım için teşekkürler:)

Arkadaşlar hazır konusu açılmışken, e-book okumak için Amazon Kindle tavsiye ederim, amazon.com üzerinde cihazın Türkiye'ye satışı yok, yurtdışında bir tanıdığın varsa temin edebilirsiniz yada kindle satan internet siteleri mevcut, amazon.com'a göre daha pahalı ama...
[FONT=verdana]
[/FONT]​
[FONT=verdana]
(diE) Kitaplar için download linkini verebilirsen sevinirim?[/FONT]

merhaba
download linkini gönderebilirseniz sevinirim

Arkadasım bende okumak ısterım...tesekkurler

Kitabı elime almazsam roman okumamın zevki kalmaz galiba
Bir de gözlerinize zarar o kadar sayfa şeyler bilgisayardan okumayın :(

Gerçi romanların geneli pahalı bu şekilde daha uygun olmuş oluyor ama bilemedim şimdi :)

edebiyata, link bende açılmadı, nasıl görüntüleyebilirim?

Sanırım bu şekilde kitap okumak bana göre değil. Kitabı elime alınca başlıyor ilk konsantrasyon, kitap etkilemeli cildi rengi yazım şekli bunlar önemli :) Birde şu var tam kendinizi kaptırdınız okumaya ve pat bir bildirim geliyor.:)

Merhaba arkadasim,
Bu calismayi uzun zamandir ariyorum. Gokte ararken yerde buldum seni. Linki paylasirsan cok mutlu olurum. Ozelde gorusuruz.

Son düzenleme:
ebediyata, çok teşekkürler...

freeof70
mesajı geç gördüm kusura bakmayın.o 70 kitap bende var diyemem yokta diyemem.Sonuçta netten indirilen kitaplar, arada benimde indirdiklerim olmuştur ama burda paylaşılmış şekilde bi klasör halinde yok o 70 kitap.Verdiğim linklerde eminim bi çoğu vardır.

Yeni başlık açıldı.

Son düzenleme:
Üst Alt