Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
93 sigorta girişi ve 3. derece vergi indirimi ile ne zaman emekli olabilirim?
kardeş hayırlı ugurlu olması temennimle yaklaşık olarak 750tl ek ödeme dahil gelir ilk ay birikmişlerle beraber biraz fazla alınıyor yaklaşık 1.200 tl gibi bu sizi şaşırtmasın çünkü bu 21 günlük fazlalıkla beraber oluyor. ALLAH tan hakkımızda hayırlısını vermesi dileklerimle
senin adına çok çok sevindim kara1 bunada şükür en azında maaş hariç ailemizin saglık güvencesini almış bulunmaktayız darısı tüm hakeden sonuç bekleyen arkadaşlarımıza
tekrar slmlar olsun arkadaşlar ve genel yayın yönetmenimiz sayın bület bey ayrıca medatörümüz sayın ilker bey benim bu gün itibariyle uzun ugraşlar sonucunda ssk dan emekli oldunuz yazım geldi ve tam olarak sevinsekmi üzülsekmi onu biledim henüz çünkü bağlanan aylık miktarı 660 tl benim burdan takip ettigim bilgiler dogrultusunda şahsi bekklentim 800 ile 850 civarında bi rakam bekliyordum sskdan gelen yazıdaki bilgilerime gelince : yasa maddesi: 506 sk. 87/b gösterge:9475 aylık baglama oranı 60/60/30 tel abo u/n:n arkadaşlar bu tobloya göre bu maaş az deyilmi sizce tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum tekrar her kese slmlr ve saygılr NOT :SSK BAĞKU GİRİŞ VE GÜN BİLGİLERİM ÜST YAZIMDA MEVCUTTUR
Ilkey bey tşklr düşünmemek elde deyil tablo ortada benim burda öyrenmek istedigim aynı olayı yaşayan arkadaşlarımız vardır elbet ve nasıl bir yol izlemişlerdir zaten yarın itibariyle yazılı dilekçemle beraber kuruma şikayetimi iletecem
tşklr kara1 kardeşim sürecimiz senle aynı tarihlere denk geldi emeklilik arkadaşı gibi olduk darısı tüm hak edenlerin başına olsun bu hafta dilekçe yazıp en azından bi açıklama istiycem kurumdan içim rahat etmedi açıkçası
arkadaşlar ek ödeme denilen rakam belirlenen maaş üzerinde yüzdelik olarakmı hesaplanıyor yoksa sabit bir rakammı mesela 660 tly maaşa ne kadar yansır?
bülent bey sizin daha önceki yazılarınızı okmuştum orda şunu demiştiniz bakıma muhtaçlık kriterleri varsa eyer emekilik maaşıda ona göre yüzde 10 artırılarak hesannır demiştiniz benim sskya vermiş oldugum maliyenin onayladığı raporum yüzde 51 agır özürlü ibaresi içermekteydi tüm bunlara ragmen benim maaş oranım neden sadece 660 tl olarak belirtilmiş acaba nasıl bir yol izlemem gerek benim bu durumda of of of emekli olana kadar ugraşmak ayrı bir dert emekli olduktan sonra maaşla ugraşmaksa tam bir işkence yani 2011 yılındayız okadar çalışmam var artı bagkurum vardı şu an aldıgım maaşa lütfen bu konularada tecrübesi olan arkadaşlr yardımcı olrsa çok sevinecem herkese saygılar tşklr
sayın bülent bey ve ilker bey başta olmak üzere tüm bu sitede emegi geçen arkadaşlara sonsuz tşklr imi sunarım beni bu gün emekli olduysam eyer gerçekten ama bunu içtten samimiyetimle beirtmek isterimki emekliligimi bu siteye ve bu sitedeki yorumlarıyla katkıda bulunan arakadaşlara borçluyum çünkü ben bu siteye üye olmadan önce vergi indirimi diye birşey bilmiyordum özürlülerin sadece malulen emeklilik haklarını biliyordum ondada daha önce müracat ettim ve kabul edilmemişti malulen emekliligim şu anki hakk kazandıgım vergi indirimli emekliligimide tamamen bu siteye borçluyom yani sonuç ve özet olarak çok ama çok faydalı biri site burası biz engelliler için tekrar tüm arkadaşlara sonsuz tşklr ve saygılarımı sunarım
herkese hayırlı bayramlar öncelike arkadaşlar daha önceki üst yazılarımdada belirtmiş oldugum gibi ben ssk da yüzde 51 vergi indirim belgemle emekli oldum benim emekli oldugum tarihte üzerime işyeri kayıtlıydı ve şu an halen işyerim devam etmekte yani emekiligim son birr yıldan fazlasını bagkur olarak ödedim bana ssk nın göndermiş oldugu yazıda belirtilen emekli maaşım 660 tl dir benim şun sizlerden öyrenmek istedigim SGDP maaşımdan otomatikmen kesiliyormu yoksa onu ayrıca kuruma her ay boyunca yatıracazmı haricen bu konuda bilgisi olup ta aktaran arkadaşlara şimdiden tşlkr ve sasgılar
Ve PTT'den aldığınız şifreyi asla kaybetmeyin. Çünkü, şifreyi kurtarma şansınız yok unutunca.. PTT'den ikinci kez şifre taleb edildiğinde 10 TL ödemeniz gerekecek..
Ben babamın şifresini kaybedince araştırdım biraz.. Çok uğraştım şifreyi hatırlamak ve kurtarmak için ama olmadı.. Babam siteyi çöktü biliyor.. Öyle dedim.. Aramızda kalsın da sır..
sesene ve haava arkadaşım ilgi ve bilgileriniz içn tşklr benim e devlet şifrem var şu an aktif olarak kullanıyorum benim orada henüz maaş bilgilerim rakamsal olarak yansımamış sadece emekli oldugum bilgileri mevcut rakamsal bilgiler bu hafta başında ssk dan gelen yazıda mevcuttu o yüzden bende merak edip sordum acaba otomotikmen kesilmiş olrakmı bize bilgiler geldi yoksa her ay ayrıca kuruma elden ödeyecegizmi bu SGDP yi ha bu rarada sıırrına sırdaş oluruz havva
herkese hayırlı günler ve slmlr olsun arkadaşlar daha önceki üst yazılarımda belirtmiş oldugum gibi bende yüzde 74 ağır özürlü raporum maliyeden yüzde51 ağır özürlü olarak onaylandı ve uzun ugraşlar sonunda emekli ettti kurum bizi 3. vergi indirimi ve 3830 gün ile fakat bağlanan maaş miktarı ban a çok az geldi 660 olarak belirlendi bende bu rakamın az oldugunu düşünerek kuruma itiraz dilekçemle müracatta bulundum fakat kabul etmedi oradaki memur ilk maaş alınmadan itiraz olmaz dedi şimdi bu ayın 20.sinden sonra maaşımı aldıktan sonra tekrar müracat edecem bu konuda tecrübesi olan arkadaşlarda öyrenmek istedigim yüzde74 ten düşürülüp yüzde 51ağır özürlü olarak onaylanan ve bülent beyin daha önceki yazılarında belirtmiş oldugu bakıma muhtaçlık kriterleri göz önünde bulunarak maaşıma yüzde 10 ilave yapılabilirmi bu kınuda nasıl bir yol izlememiz gerekiyor bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden tşklrrrr arkadşlr
Dilekçeyi verirken hem maaş düzeltmesi isteyin hem de eğer elinizdeki rapor Başka Birinin Sürekli Bakımına Muhtaçlık tespiti yapıyorsa, bu meyanda maaşınızın arttırılmasını talep edin.