Benimde romatizmadan kaynaklanıyor,doktora gittin mi soruna şöyle.
5-18 yaş arası doktorlarla yakınığım ,amcalarım ve teyzelerimden daha yakın'dı,sonra askerlikten muaf GATA istanbul,çalışma hayatımda başladım 37-38 kadar doktor üzü görmedim desem yeri var (bir kaç kontrolü saymazsak).
2005'ten sonra doktorlarla tekrar yakınlaşmayı başladım (özel Çorlu Şifa hastanesi,Edirne tıp,İnternational hospital,Devlet hastaneleri vs.) anlayacan yaş geçtikçe ve kiloyu da alınca kalp genç yıllarında ki ölçülerinden değişime uradı (büğümeye başladı,aort çapı sınıra geldi vs.) ,sen safra kesesi amelyatından bahsediyorsun ,bende de aynı problem var 2008'de başladı , fakat hiç bir hastane beni amelyat etmek istemedi (kalbim onları çok korkuttu ,güya masadan kalkmayacakmışım ).
Bilemiyorum belki de doğuru söylüyorlar.
1990'da sağ ayam kırıldı ve platin taktılar ,amelyat oldum narkoza girdim vs. hiç bir problem olmadı,demek yaşlandıkça kalp'te yaşlanıyor ve eski çalışma gücü kalmıyor.
Ve en önemlisi 18-38 arası sigara içtim (üç günde bir paket),şu an içmiyorum ve hastayım (acaba tekrar sigaraya başlasam mı
).
Benim en son gittim Haydar Paşa Numune hastanesinde tomografiye gönderdiler ,fakat oradaki cihaz benim istediğim 64 kesit anjio değil bu nedenden dolayı yaptırmadım,şu an özel hastanelerde fiattı 1000 tl'ye düştü ,cepten ödeyip yaptırmayı düşünüyorum (malesef özel sigortayla anlaşmaları yok muş.)