Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

din.kult..tarih...cografya...matematik...geometri..yabancı dil.dil ve anlatm.turk edebiyatı.fizik.kimya.biyoloji.saglık bilgisi

deniiz mat 4 kredi olmaz kiii 30a tamamlamak istiyosan seçmeli ders seç:)

deniz30;
seçtiğin ortak derslerden 2 kredilik dersin birini sil, yerine 1 kredilik ders seç, ya da 3 kredilik dersin yerine 2 kredilik bir ders seç böylece seçtiğin derslerin kredisi 30u aşmamış olur.
2. seçenek matematik dersi yerine 3 kredilik seçmeli derslerden birini seç matematiği de bir sonraki dönem seçersin. başarılar.

denizz bence matematiği şimdi seç bi dahaki dönem zorlanısın 3 matematik olur başında

tskler arkadaslar...asi haklısın canım 2 sinide secmem lazım galiba:(umarım yine zayıf not almam bu derslerden...sen gectinmi matematikten genel durumun nasldı

geçtim çok şükür fizikten muafım bitek genel durum süper :) 4 5 alıyorummmm:))))

toplam 29 kredi oldu...1 kredilik bi ders alsam yararımamı olur yoksa bosunamı calısmıs olurum

eh yani geçersen 1 kredi kÂrın olur geçmesende 29 kredi alırsın sen bilirsin:)

cok tsk ederim basarının devamını dilerim asi:)

teşekkürler canım sanada başarılarr iyi çalış yığılıyo sen kaldıkça

çılgıntürk;
geometride aynısını yaşadımm:) çalışıp geçersen ve kredilerin tamamlanırsa mezun olursun tabi 2 sınav sonunda kredileri toplarsan 3.süne gerek yok zatenn:)

Hocam Acıkilköğretim 2.dönem sınav giriş belgeleri düşmedi hala nete..??
halbuki martın ilk haftası yayınlanıcaktı..

yaa innamayınnn buu takvimee hepsii yalann dolannn .... resmen yalancıdırlarr....:mad::mad:

beyazgeceler sana katılmamak elde değil iş takviminde 19 şubat 2010 olan sınav sonuçları 26 şubat 2010 da yayınlanıyor 1 de kayıt yenilemeyi yaptım derslerimi de seçtim kitablarımı alamadım kitablar mart ayının sonunda gelecekmiş allahtan netten indirdim de çalışıyorum mart sonunu beklesek halimiz harab olurdu walla

Sayın melek hanım veya bu konu hakkında bilgisi olan herhangi biri benim bi sorum olacak ben lise 2 den terkim sene 2006 da açık liseye kayıt yaptırdım ama devam etmedim sonraki dönemlerde kaydımı yenilemedim.
Sorum şuki şuan kayıt yeniliyebilirmiyim ve kayıt yenilersem kpssye de girebilirmiyim biri bana cevap verirse sevinirim tesekkürler.

MÜDÜR1976;
şu an kayıt yenileyemezsin. yeni kayıt döneminde (ilk kayıt döneminde) bankaya para yatırp dekontla birlikte halk eğitime giderek kaydını aktifleştirmen lazım. bu da ancak (büyük ihtimalle) eylül-ekim 2010 tarihinde mümkün olabilir.

kpss ye gelince, mezuniyet şartların uyarsa ve durumunu aktifleştirebilirsen girebilirsin.

yaniiii buu lisee dipplomasısı denen kağııdı almaddaannn türkıstee iş yapmmak sınavlara girmekk biraz orrr bbunu bilmiyormuydunnn suan kaç kredin varr en son baktığında kaçtııı..... yaşınn kaçç bidee?

selam hocam..
ben genel kültür bölümündeyim..
dönem 7
toplam kredi 138
ortak kredi 85

şimdi ben 2 tane zorunlu dersten kaldım.. kredileri 2,şer

eğer onları vermeyip muaf olsam kredim yetersiz kalıo mezun olamıyorum
çalışıp geçsem desek, bu sınavda çalıştım üçgenlere ama sınavda çemberler çıktı yapamadım sinirim bozuldu 2 kredi yüzünden kalacakmıyım?

şimdi 2 sınav daha olucaz, bundan haric bi sınav daha olurmu?

cevap alamadım:(

çılgıntürk;

büyük ihtimalle senin gibi çok az miktarda kredi eksikliğinden dolayı mezun olamayan öğrenciler için ek sınav düzenlenecektir, şimdilik kesin bilgi yok. bunu hep birlikte bekleyip göreceğiz. başarılar

mrb arkadaslar ders secme isleminde cografya 3-4 dil ve anlatım 3-4 gibi aynı dersleri ve alan derslerini sectim hala anlamıs deilim ortakmı secmeliydim aynı dersten 2 tane sece biliyomuyuz yardım edermısınız? bolumum sosyal bilimler

farketmez. aynı dersleri seçebilirsin. önemli olan zorunlu olan derslerin seçilmiş olmasıdır.

durumunu aktifleştirsen bile sanırım kapss ye giremezsin çünkü yetişmez

alan dersleri

merhaba arkadaşlar,
ben eşit ağırlık okuyorum.
henüz 1 dönem okudum. şimdi 2. dönem derslerini seçmem gerekiyor, daha önce kaldığım dersleri almak zorunda mıyım, yoksa istediğim dersi alabiliyor muyum?
birde alan derslerim hangileri, nasıl öğrenebilirim?
ayrıca matematik ve ingilizce derslerini almasam, ancak alan kredimi diğer alan dersleri ile tamamlasam mezun olabilir miyim?
bilgisi olanlar cevap yazarlarsa çok sevinirim...
şimdiden teşekkürler...

batta;

Türkçe-Matematik alan dersleri:
Dil ve Anlatım: 3,4,5,6,7,8
Türk edebiyatı: 3,4,5,6,7,8
Matematik: 3,4,5,6,7,8
Geometri: 3,4,5,6,7,8
Analitik geometri: 7,8
Coğrafya: 3,4,5,6,7,8
alan kredilerini başka bir alanda ki derslerden toplasan bile seçmiş olduğun alanın derslerini geçmeden ya da muaf etmeden mezun olamazsın.
kaldığın dersler ortak derslerse tekrar alabilirsin şimdi almasan daha sonra yine karşına çıkacaktır başaramıyorsan en az 3 defa o dersten sınava girip muaf etmelisin başka türlü zorunluluk kalkmaz. dil ve anlatım dersinde muaf olma durumu yoktur mutlaka başarmalısın.

arkadaşlar internetden kitap içeriklerini göremiyorum siz görebiliyormusunuz

arkadaşlar şimdi ders seçimi yaparken mesela geometri dönem 2 geometri dönem 3 var geçen dönem kaldığım için 2'de var heralde şimdi seçim yaparken geçen dönem kaldığım dersi mi seçmeliyim yani geometri 2 mi olmalı?

esi;

evet onu seçsen daha iyi... arkadaşlar aynı sorular soruluyo diğer mesajlarada bakın

Üst Alt