Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adını koyamadım... [O an]

03 Afyonlu demişki Rabbim kullarına çekemeyeceği acıyı vermezmiş. Doğru sölemiş sende şükretmesini bilmişsin.Allah senden razı olsun.

Çok geçmiş olsun ALLAH'u teala bundan sonra sağlık ve sıhhat versin.

Arkadaşım gerçekten güzel bir paylaşım sunumuşsun...
Hayatta insanın başına her türlü olaylar geliyor. Bazan oluyorki insan başına gelen olaylara inanamıyor. Ama herşeye rağmen hayat güzel ve yaşamaya değer.
Sorun sağlık olunca insanın hayatı bir nokta da derinden etkileniyor. Sağlık olmadan insan bu dünya da zaten rahat ve istediği gibi yaşayamaz.
İnşallah en güzel günleri yaşayabilmek umutlarıyla...

arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum hepinizden allah razı olsun ve şifalar versin...
evet hasan durmus arkadaşımız çok haklı söylemiş...
allah kuluna çekemeyeceği derdi vermezmiş...

ne diyelim derdi veren rabbime şükürler olsun yinede...

geçmiş olsun arkdaşım hayat herşeye rağmen güzeldir..hani şöyle bir söz vardır..

sırf hayata gıcıklık olsun die uçurumun kenarında olsan bile gülümse..

herşey gönlünce olsun...

ağzım açık kaldı bu insanlarda vicdan denen duygu olamaz.o hemşirelerin o doktorların oraya düşmeyecekleri ne malum insanda biraz allah korkusu olur.
çok üzüldüm ama şükürler olsun kimseye muhtaç kalmamışsınız
herkes ettiğini er yada geç bulur
geçmiş olsun allah yardımcınız olsun inş

arkadaşalr ben adanalıyım ve bilsem arkadaşımızın bahsetigi hastaneye yılardır gidiyorum ve o hastane okadar temiz titiiz ve aynı zamanda özel hastaneden farkı yoktur .hiçbir kötü muameleye raslamadım bir hafta yattım ve hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım.aksine çok temiz ve özel bir muamele vardır. youn bakım ünütesinede girdim baktım gayet normal herşey. çarşaflar tertemizdi.leke dahi yoktu.ama acil yanık ünütesinde gelmiş senin bunlar başına orayı bilemiyorum ve bir hemşire yüzünden bütün hastaneyi suçluyamazsın.adananın en önemli araştırma hastanesidir.eger böyle bir şey olduysa inanmak dahi zor geliyor ama vicdan işte şikayet etmeliyiz böyle bir muamele görürsek ve derhal o hemşire yada saglık personeli görevinden alınmalık diger hastalarada aynı muamele yapılmasın.

meraba sibel... öncelikle yazımı okuduğun için teşekkür ederim...

sen hayatında ilk defa o hastahaneye düştün sanırım... ve bazı şeyleri farkedemedin...

aynı hastahanede ablam babam ve amcam yattı.... güzel hoş senin dediğin gibi ... 3-5 gün sonra iğleşip gönderilecek hastalara belkide senin dediğin gibi dört dörtlük bakıyolar...

bana inan yada inanma diye bi yorumda bulunmayacağım.... ben o şeyler başıma gelmese buraya keyfe keder yazmam herhalde bu yazıları... elbet basımdan bişeyler gelmiş geçmiş ki bu kadar kin ve nefret doluyum oralara......

ayrıca bir hemşire değil... 4-5 doktor 4-5 personel ve 10 civarında hemşire bahsettiklerim........

şu son yazım olsun tekrar yazmak için belki fırsat bulamam arkadaşlar...

ölüm riski yüksek olan hastalara özellikle yoğun bakımlarda ve yanık ünitelerinde sağlık müfettişi ve refakatçilerin giremediği özel bölümlerde bu anlattıklarım uygulanıyor....... daha fazla birşey yazmak istemiyorum...

iyi dileklerde bulunan n arkadaşlarım sağolunuz temennileriniz için teşekkür ederim... allaha emanet olun...

Üst Alt