Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres değişikliği yaptım. Aylığım kesilir mi?

Engellimaaşı

Arkadaşlar
Birsorumolacak
Engellimaaşınabaş
Vurdumkabul
Edildidiyor
Devamıretedildifesedildi
Diyorbunedemekanlamıyorum
Yardımcıolurmusunuz
Teşekürederim

Reddedildi feshedildi yazan yerde nedeni yazar ona bakar mısınız

İlçedenilçeye
Taşınmanedeniile

Şehirdışınataşınma

RAMAZN
Yeni taşıdığınız yerin kaymakamlık sosyal yardım lasma vakfına tekrar başvurmanız gerekiyor

lm_lm

Geçmiş olsun babama da aynisi oldu hiç bilgisi yoktu taşinirken haber vermesi gerektiğinin. Daha rapor yazmadılar sonra. Tam bir saçmalık. Umarım senin işin olur bari. Cimere falan yaz.

Engellimaaşı

419tlödemeniz
Hazırdiyor
Bunedemek
Tammaaşımı
Nedenvermiyor
Notadres
Degiştimacabaondanmı
Teşekürederim

Birdeşuyazıyor
Yardımındurumu
Devamediyoryazıyor

Engelliaylıkkesildi

Arkadaşlar
Adresimişehir
Dışınataşıdm

RAMAZN adres değişikliği yapan arkadaşlar şurada yanlış yapıyor. gidip bildirmiyor bağlı bulunduğu kuruma. kuruma git açtır açarlar. herangi bir değişiklik yoksa gelirinde...
RAMAZN yanlış okudum kusura bakma. maaş ın devam ediyor ama yinede adreş değişikliğini bildir kuruma..

Hiçgelirimyokturkardeş

Bildirdimkardeş

Edevlet
Halenredildi
Feedildi
Diyor

Arkadaşlar 24 ekim 2024 tarihinde engelli maaşım fiili adres değişikliği nedeniyle iptal oldu 07 Kasım 2024 tarihinde engelli maaşı devam ediyor yazıyor engelli maaşımı ne zaman alabilirim yardımcı olur musunuz cevap bekliyorum iyi günler

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
Üst Alt