Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AKP seçim beyannamesinden engellilere ne çıktı?

Yahu bari var olan haklarını almalarında engel cıkarmayacağız, sürüm sürüm süründürmeyecegiz yada engel çıkaranlara gerekli cezaları vereceğiz deseydi. Bu acıklamayı yapmak bütceye yük falanda getirmezdi.

155i ararın içerü aldırun
haiiin
vatan haini

suriyeliler bayrama gidiyorsa ordada kalabilir

bak 155i ararın!!!

kürtaj yaptırtma burda

kbenly

sen emekli maaşlarını düşürürsen memur olup emekliliği gelen engelli kişiler emekli olmadığı sürece alım düşük olur.
Biraz gündemi takip et Binali Yıldırımın açıklamasını oku memurluk kalkacak sözleşmeli personel olacaksınız.

bize mani yok sesi duyan yok bizi anlıyan yok

Şu sitede 5 sene öncede nankör bir kesim hakimdi,yine nankör bir kesim hakim. Hala bişey yapılmıyor diyenler var. Arkadaş ne çabuk unuttunuz dününüzü. Dünyada eşi benzeri olmayan engelli sınavını açtı sizlere. (Bu arada bu sınav olsun diye bu sitede mücadele ederkende vardı bu nankör kesim,anca boş boş konuşurlardı.Oda ayrı konu)

Onu geçtim bir çok devlet kurumu ve hatta özel işletmeler engellilere özel dizayn ediliyor. Yeterli mi elbette yeterli değil. ama bir hassasiyet var. Hastalara ilaç sağlanması,evinde tedavi edilmesi vs bunları kim yaptı. Nankör insan babam olsa yüzüne haykırırım. Bizim ülkeyi bu nankörlük bitirecek zaten.Elin ecnebisi değil.

Bakıyorum devletimizi ,hükümeti destekleyen bütün yorumlarda "beğenmedim" diye tıklamış çoğunluk. İşinizemi gelmedi. Ben o engelli sınavı sayesinde atandım. Alnımın teri ile kazandım.Bana o imkanı vermeseler normal kpss ile bekler dururdum. Ben nankör değilim arkadaş !! Sizler gibi nankörde olamam. Kimisi yalaka falan yazacak ama onu diyenler gibi nankör olmayımda varsın bana yalaka desinler.
Bu arada suriyeliler kadar kafanıza ....

neyse .. Onların içinde ne zor durumda olanlar var devletçe bir hayır işliyoruz,milletçe o hayırı bayır yapıyoruz.Yani işe yaratmıyoruz. Sizlerden ensar falan olmaz. Sizlerden islam dininin temsilcisi de olmaz..

Lütfen burada partizanlık yapmayalım sizin oyunuz bizi ilgilendirmiyor

koskoca geçmişimizi bitirdiler nankörlükleriyle şimdi de ne yaptı diyenler kendilerini nereye koyuyor hiç anlamıyorum elbet diyecekler ki ülke doğru yönetilseydi dolar şu kadar olmazdı bilmem altın şukadar olmazdı ama ülkeye saldırı bu yollada yapılır bunu bilmeyene ne anlatabilirsiniz ki he birde şu engellilere ne yapıldı denmiyor mu bu kadar olmayalım daha ne diyim insan yerine koyulmuyorduk şimdi öncelik bizim diyebiliyoruz her yerde bunu yapmaya mecbur diyorlar hükümet tabiki yapacak diyorlar bende diyorum ki daha öncekiler mecbur değilmiydi yoksa imkanlarımı yoktu bilemedim !!!

golden_heart

sen misin Müslüman;)

[FONT=sans-serif]AKP ` ye oy veren arkadaşlar bu 10 maddeyi bana açıklasın lütfen ! kafama yatarsa belki ben de AKP ` ye oy vereyim.[/FONT]​

[FONT=sans-serif][FONT=Verdana][FONT=sans-serif]1. AKP emekli maaşlarını neden yarı yarıya düşürdü? bu kul hakkı değil mi ? Bu insanlar 680[/FONT][FONT=sans-serif]tl [/FONT][FONT=sans-serif]emekli maaşı ile nasıl geçinecek? [/FONT][/FONT][/FONT]

[FONT=sans-serif]2. AKP elinde Kuran maşallah cuma namazını kaçırmazlar ama idda , sayısal loto , süper loto , milli piyango , şans topu , süper loto , on numara gibi kumar oyunlarından neden %20 vergi alıyor kumar haram değil mi? günah değil mi ? kumarı neden kaldırmıyor.[/FONT]

[FONT=sans-serif]3. AKP dindar parti ise ; neden rakıdan %70 vergi alıyor içki haram değil mi ? neden alkollü içeceklerin satışını yasaklamıyor?[/FONT]

[FONT=sans-serif]4.AKP dindar namazında niyazında bir parti ise ; neden genel evde çalışan kadının sırtından vergi alıyor beden işçiliği yapan bu kadınlardan vergi almak haram değil mi?[/FONT]

[FONT=sans-serif]5. AKP 500 bin tl değerindeki ev alanlar için banka kredisini %99 altına düşürdü ama ne hikmetse satılık ev fiyatların değeri birden çıktı. Fakirler için mi elinde kalan evleri satamayan zengin müteahhitler için mi bu çalışma[/FONT]

[FONT=sans-serif]6. AKP 16 yıldır ne et fiyatlarını , ne balık fiyatlarını ne altın , ne dolar , ne Euro ` yu , ne mazotu düşürebildi. tamamı hayal kırıklığı [/FONT]

[FONT=sans-serif]7.AKP nin özele yaptırdığı ve hasta garantisi verdiği şehir hastaneleri şehir merkezinin dışında ve şehir içindeki devlet hastaneleri kapanıp burada çalışan personel şehir hastanelerine sevk edilecek yani engelli kişi 2 saat hastaneye gitmek için en az iki yada üç araba değiştirecek . Şehir hastanelerinin zararını yine vatandaş ödeyecek geçmediğimiz köprü gibi öde babam öde.[/FONT]

[FONT=sans-serif]8. Elektrik faturamda her ay 16tl dağıtım bedeli ayrıca trt payı vergisi alınıyor ne iş ? milleti soydunuz yeter.[/FONT]

[FONT=sans-serif]9. AKP iş bulamayan gençlere genel sağlık borcu çıkarmadı mı ? yazıktır günahtır ya inin artık halkın sırtından geçinmeyi[/FONT]

[FONT=sans-serif]10. Suriyelilere neden AKP vatandaşlık veriyor ? tarihimizde ilk defa vatandaş ithal eder olduk yahu[/FONT]

[FONT=sans-serif]daha neler yazarım neler aklınız gider .[/FONT]

[FONT=sans-serif]10. Suriyelilere neden AKP vatandaşlık veriyor ? tarihimizde ilk defa vatandaş ithal eder olduk yahu[/FONT]

[FONT=sans-serif]daha neler yazarım neler aklınız gider .[/FONT]

Birincisi bana çıkar bakalım şu suriyelilere verilen vatandaşlık sayısını ? İkincisi sana bakarsak suriyeliler tamamı vatandaşlığa geçti sanar insan. (4 milyon vatandaşımız olmuş vay beeee :) ) Üçüncüsü çok zeki arkadaşım sana soruyorum,elin rusu,almanı,fransızı senden vatandaşlık alıp hatta kıyı şehirlerde taşınmaz sahibi olurken sesin çıkmıyor ? hayırdır onlar insanda suriyeliler uzaylımı. 16 senedir her seçimi kazanan parti senin bu basit düşüncenlemi seçim kazanacak. Dördüncüsü, doktor,hakim,mühendis gibi okumuş etmiş kesim geçiyor vatandaşlığa herkes deüğil.Sende biliyon ama işine gelmiyor.

Ben müslümanım demedim ama lafı mabadından anladığından senmisin müslüman dedin buda beş. Altıncısı ,senin gibilere bunca satır açıklama bile fazla ama neyse hadi buda benden olsun.

Bu arada private diye birisi varmı bilmiyorumda ne hikmetse aynı paylaşımlara kaç kez "beğenmedim" şeklinde tıklayıp duruyor :) Site hack edilmişmi nedir :)

Gebe kalmayı bizim milletimiz ne çok seviyor yahu.
Sürekli bir minnet duygusu
Sürekli bir yere, göğe sığdıramamalar.
Ne bu ?
Ne için?
Çok mu eziğiz ki biz?
Sosyal hak diye bir hak var.
Ve bu haktan herkesin eşit bir şekilde yararlanması icap eder.
Bu hakkı kullacaksam
Ezik ezik her şeyi sindirmem mi gerekiyor?
Elbette yapacak.
A ya da B hiç fark etmez
Kimsenin .... öpmeye gerek yok arkadaşım.
MEnfat peşinde koşmaktan var olan hakkını unutmuşsan yada bilmiyorsan
Bu da senin sorunun.
Lakin benim yada başkasının senin gibi olmasını bekleyemezsin.
Öncelikle insan olarak
Vatandaş olarak
Hakkını bil.
HAkkını bil ki,
Hiç kimseye gebe kalma.
Benim milletime VAKUR duruş yakışır.
Bunun için de ciddi ciddi düşünmemiz icap eder.

Ne_Mutlu

valla işin orası hiç öyle değil hakkı zorbalıkla alamassınız kuyruğu dik tutalım demiyoruz ezik de değil kimse bu dünyada herkes birbirine muhtaç ister engelli olsun ister olmasın hiç farketmez bu gurur niye neden bir arada yaşamayı öğrenmiyoruzda sürekli şikayet sürekli kendi kendime yetrim havası sürekli hakkımı alırım havası hakkını almaya başladığında sesin çıkıyorda alamadığında niye sessizdin rızkı veren ALLAH vesile insanlardır kimse kimsenin ...... öpmüyor bu uslupta ne denirki

İfadem biraz hatsizce olsa da;
Anlamak için ince mi ince bir ruh lazım gelir.
Belkide okuduğunuz şey
Algıladığınız şekilde değildir.
Ve ayrıca
Onurlu olmanın neresi kötü onu da anlamış değilim.

NOT:Fikirlerinizi beni kullanmadan ifade ederseniz
Olayı bireyselleştirmemiş olursunuz.
OKEY?

golden_heart

ya sen git kendini geliştir biraz sonra gel yorum yap burada emekli olduğunda maaşım neden düşük bağlandı diye gelip burada ağlama yada sözleşmeli personel olup işten çıkartılınca AKP nin sattıklarını bana ben satmış gibi yorum yapma seçimden sonra suriyeler vatandaşlık aldığında burada görüşürüz.

ne iktidar nede muhalefetin seçim vaadlerinde engellilerden hiç bahsetmemelerinin sebebi bence kamuoyunda engelliler artık hak için mucadele etmiyor talepkar değiller sanki bir doymuşluk var ellerindeki ile yetiniyorlar yeni haklar için mucadele etmiyorlar yada etmekten geri duruyorlar

Türkiye'deki Suriyelilerle Almanyadak Türkler'i aynı kefeye koyanlara şaşırıyorum. Almanyadaki Türkler bugün geçimlerini sağlamak için 2 işte birden mesaili çalışıyorlar ve 70'li yıllardan beri Almanyaya Türkler İŞÇİ olarak gitmiş ve Almanya'yı KALKINDIRMIŞTIR!!

Bana Suriyelilerin Türk Ekonomisine ne kazandırdığını bi açıklasın bu zihniyet, kaldıki reisiniz demedi mi Suriyelilere harcanan para 30 Milyar doları aştı diye!! Bu neyin kafası daha anlamak mümkün değil, emeğe saygı kardeşim adamların herşeyi TR'de beleş..Sağlık beleş, devletten yardımlar beleş daha ne olsun, yurt dışındaki gurbetçilerin emeğine saygı duyun biraz.

Arkadaş nw güzel söylemiş ekpss sayesinde atandim diye kardesim lisans mezunuyum 80 küsur puan aldim ama atanamayabilirim peki neden sizin savunduğunuz o akp nin verdiği 2500 kadro yüzünden.

Gecmiste 6 -7 bin alim yapti ilk alimlarda simdi niye bu kadar az 89000 bin engelli sinava girdi onlarin suçu ne bizim sucumuz ne geçen sinavda 67 ile 68 ile atananlar oldu ben 80 ile atanamayacagim belkide. Niye birseyler yapilmiyor kadro sayisi az kaldi deniliyor kardesim ne olacak o zaman bundan sonra ekpss sinavi diye bir sinav yapmamasi lazim çünkü verilecek bir kadro yok. Biraz düşünen bunlari anlar geçmişte yapilan gecmiste kalmis gelecek icin ne yapiliyor buna bakmak lazim.

Yasi gelenleri emekli yap kardesim burda 20 li 30 lu yaslarda engelli atanma beklerken adamlar 60 yasinda hala calisiyorlar birde bu pencereden bakin bi hayat nasil gözüküyor akp yi savunan arkadaslar empati yapin bakalim sinava 89000 bin kisinin yerine kendinizi koyarak

yusufyüreklim

iyi güzelde sen memur olsan emekliliğin gelse şu dönemde emekli olur musun ? asla olmazsın bağlayacakları maaş 1000tl ortalama ama çalışırken 3500tl alan memur var sen lisan mezunu akıllı bir adamsın memur olsaydın sende emekli olmazdın burada sorun maaş bağlama oranlarının akp tarafından düşürülmesi zaten emekli olanların haline bir bak 680tl ile 1200tl arası sürünüyorlar keşke emekli olmasaydım diyen çok yani zaten memurluk sistemi değişecek kardeş sözleşmeli personel kapsamına geçince ben bunları göreceğim hepsi akp ye oy veren ellerim kırılsaydı diyecekler ama iş işten geçecek. akp seçilirse 2019 da burada tekrar görüşürüz bu dediklerim olacak.

Üst Alt