Şu sitede 5 sene öncede nankör bir kesim hakimdi,yine nankör bir kesim hakim. Hala bişey yapılmıyor diyenler var. Arkadaş ne çabuk unuttunuz dününüzü. Dünyada eşi benzeri olmayan engelli sınavını açtı sizlere. (Bu arada bu sınav olsun diye bu sitede mücadele ederkende vardı bu nankör kesim,anca boş boş konuşurlardı.Oda ayrı konu)
Onu geçtim bir çok devlet kurumu ve hatta özel işletmeler engellilere özel dizayn ediliyor. Yeterli mi elbette yeterli değil. ama bir hassasiyet var. Hastalara ilaç sağlanması,evinde tedavi edilmesi vs bunları kim yaptı. Nankör insan babam olsa yüzüne haykırırım. Bizim ülkeyi bu nankörlük bitirecek zaten.Elin ecnebisi değil.
Bakıyorum devletimizi ,hükümeti destekleyen bütün yorumlarda "beğenmedim" diye tıklamış çoğunluk. İşinizemi gelmedi. Ben o engelli sınavı sayesinde atandım. Alnımın teri ile kazandım.Bana o imkanı vermeseler normal kpss ile bekler dururdum. Ben nankör değilim arkadaş !! Sizler gibi nankörde olamam. Kimisi yalaka falan yazacak ama onu diyenler gibi nankör olmayımda varsın bana yalaka desinler.
Bu arada suriyeliler kadar kafanıza ....
neyse .. Onların içinde ne zor durumda olanlar var devletçe bir hayır işliyoruz,milletçe o hayırı bayır yapıyoruz.Yani işe yaratmıyoruz. Sizlerden ensar falan olmaz. Sizlerden islam dininin temsilcisi de olmaz..