Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Allah'ım!! Karımı Her Turlu Tehlikeden Koru:))

no kadar :) saol kardeşim allah seni kadınların şerrinden uzak tutsun:)

Pardon yanlış okumuşum yafff...:D:D Eeeee Gökmen sen bittin bildiğin tüm sureleri oku canını okuyacağım:mad::mad: bence eva ablamın dediği gibi tersi olsa mükemmel olurdu dimiiiiiiiiiiii:D insan bir uyarır düzgün oku diye....:eek: ama nerdeeeeeeeeee çıkarcı nolacak....:D:D:D:D

şşşiiiiiiiit gökmene bütün süreleri öğrettim nasıl tehdit bu bee:)

Sağol cicim...:D:D Yaaa valla yeminle yanlış okumuşum ahh bana ahh...:D:D Görür o gıcık uyusss şey........:mad::mad::mad::mad::mad::eek::eek:

Ahhh aşkım ahhh yakalayamadım yine kaçmışsın neyse zaten ben senin ifadeni alıyorum dimi gıcık şey....:D:D

Haaa şöyleee yola gel :D Bilirsin beni ;) sinirlendim mi ROMA yı bıle yakarım :D

Yaw uyuuzz aşkım sen şimdi bu dua ya AMİN demiyo musun ?:p:D:D

Demiyorummmmmmmmmmmmmm kesinliklee imkansız aşkım....:D Hııı deyimde sonra gıcıkkkkk....:mad::D

Tamam yaw :D Zaten amin deseydin şaşardım inatçı keçi nolcak :D

Hihihihi aşkısııııııııııııııı.....:D:p:p sen yoluma geldin gördünmü...:D 33333394 da ondan bitanesi....:p

Tamam anlaşıldı ondan demek heee :D:D Bende smks ;)

Yani ondan (439) olmasa EWET derdin demi ?:p:D

Tamam gulum öptm kib ;)) ben çıktım :D

Güzel bir dua imiş :rolleyes: ( Güncelleme olsunda okuyanlar olabilir ) : )))))))

Üst Alt