Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annem daha 35 yaşındaydı... [O an]

başın sağ olsun arkadaşım.. rabbim sabır versin.. anneyi kaybetmek çok zor bilirim.. rabbim merhametiyle muamele etsin biricik annenize...

evet arkadaşım çok zor anlıyorum seni benimde 2 dedem ve amcam vefat etti dayımın oğluds anlıyorum seni çokkkkk hemde başın sağ olsun canım arkadaşım

bir hikaye anlatırlar ya hep; hırçın denizde ne dalgalar, ne fırtınalar atlatan bir kaptan bir bardak suda boğularak ölmüş diye :( yazıldıysa kadere küçük bir simit bile kavuşturur seni Rabbine :(

başınız sağolsun allah sabır versin.

Pelin kardeş ,çok üzücü olaylar yaşamıışsın.Engelliler.biz dostları olarak sana sabır dilemekten başka birşey yapamayız ve üzüntünü hepimiz paylaşıyoruz.
Annenin mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın.

başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin

Allah gani gani rahmet eylesin..mekanı Cennet olsun İnşallah

EVET O öldü gerçek bu ...şu andaki tek gerçek bu ...
ama nasıl :? nasıl bu hale geldi :?
serefsiz bir doktorun işini önemseyerek ve benimseyerek yapmaması yüzünden... bu onun acılar cekmesine sebep oldu...
birinin bilnçsiziliği düşüncesizliği bilgisizliği yüzünden...
öldü geri getiremem ama...
bende yıldım artık bıktım insanlardan benim gözümden koruyup sakındığımı
elimden bir düşüncesizlik aldı...
benim onun için verdiğim mücadele tam da en güzel yerinde bitti..
bunların hepsine insanlar sebep oldu...başkalarının hatası sorumsuzluğunu hep çektik hala çekiyoruz...

Otopsi raporu çıktı !!!!
Raporda akciğerinde besin maddesi bulunduğu yazıyor ancak ölüm sebebi hastalığa bağlı olarak belirlenmiş.
Bu nasıl oluyor anlamıyorum.durumu stabildi.ancak raporda komplikasyon olduğu yazıyor.annem o kadının verdiği simit,bisküvi o şeyleri yemeye çalışırken yutamadı ve boğuldu.ama savcılık kararına göre suç veya suç unsuru yok.
Ayrıca ağustosun 1 inde dosya hakkında takipsizlik kararı çıkarılmış ve dosya arşive kaldırılmış.bize kağıt falan gelmedi.gidip noldu diye sormasak haberimiz olmayacak.
Daha önce söyledim mi bilmiyorum.olayın gerçekleştiği fsm hastanesinde daha öncede tedavi gördü o zaman içeri yiyecek sokulması kesinlikle yasaktı.denetimler sıkıydı.daha sonra hastanenin parası kalmayınca 3 öğün olan refakatçı yemeği bir öğüne düşürülüyor ve yiyecek içeçek sokmak serbest oluyor .halbuki sağlık bakanlığının yönetmeliğind bu kesin olarak belirtilmiş.
Kadın suçlu çünkü düşünmedi bu hasta bunn nasıl yesin diye hastane suçlu çünkü herhangi biri rahatça başka hastaların odasına girebiliyor.hastanın refakatçısını evrak işlerine oraya buraya gönderiyor.hasta yalnız kalıyor.ancak hemşire haberi olmasına karşın ilgilenmiyor.

Peki ben şimdi ne yapabilirim? Biz ne yapabiliriz ? Fikri bilgisi olanlar yazsın ? çözümünü bilenler.tanıdığımız bir avukata sorduk itiraz edilse de birşey çıkmaz dedi.yine başka kişilere danışıcağız.
Yine olan bize mi olacak :?suçlular yine masum mu olacak :?

Başınız sağolsun ALLAH sabırlar versin Annenizin mekanı cennet olsun..

Üst Alt