Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖF harç miktarları ve ödeme dönemleri nedir?

Sağol

13 ağıstosta bşlıyomuş af kaydı

Derslere nasıl çalışılıyo çok kitap var nette anlatılıyomu dersler:)

Testt felan nerden bulunurki
çalıkuşu1 siz biliyonuz baya öğrencimisiniz:)

AÖF nin e kampüs sistemi var orada herşey var
çok detaylı çalışmana gerek yok sadece bazı derslere çok çalışmalısın
ünite özetleri var onları oku geçmiş dönem sorularına da bak birazda deneme çöz geçer gidersiniz

Dilekçe vercekmişiz kayıt için sildirdiğim tarihi bilmiyom:)

Kampus sistemindemi var dersler testler

Geçmiş dönem soruları çıkıyomu nerden bulcam

AÖF bürosuna gidin orada size bilgi verirler
bütün bilgilerinğiz orada mevcut zaten

bende seneye inşallah aöf okuyacam engellilerden harç parası almaması güzelmiş normal üniveristelerde böyle bir uygulama var mı acaba ??

hiç bir ücret ödemezsin. Sadece rapor aslını ibraz et...İstediğin kadar okuyabilirsin, ücretsiz

Bu dersler için leptopmu almak lazım nasıl çalışcaz derse tel var sadece dersleri anlatan eğitim yeri yokmu

Kitaplarıda seneye kaldırcaklarmış netten nasıl çalışcaZ

Netten zor değilmi test nasıl çözcez ordan

pasini
Hayır ödemezsiniz.
sahranil
Hayır zor değil hatta daha kolay
geçmiş dönem soruları için belli AÖF çıkmış sorular programları var onları indir telefonuna oradan rahatlıkla çözebilirsiniz.
İllaki ben kağıttan çalışırım derseniz.
AÖF nin PDF formatında olan testlerini geçmiş dönem sorularını kitaplarını ve ünite özetlerini indirerek çıktısını alabilirsiniz Fakat bence bunlara hiç gerek yok
Ayrıca önemli bir husus daha
Yardımcı kitaplara boşa para vermeyin. AÖF nin çalışma ortamı gayet ideal ve yeterlidir. Ha İllaki benim param çok derseniz o zaman sorun yok

Yazıcıda pahalıya patlar bana

Hafuzası pek yok telin ondan

Bide testleri kağıtta çözmek lazım

Zaten uygulamada onu mobil telefon için ayarlıyorlar. Geçmiş döenem soruları içinde AÖF çıkmış sorular uygulamalarından herhangi birini indir. Oradan çöz.
Yapacağın şey çok zor değil. sahranil

Pek görmedim telin çok hafızası yok bilmiyom nolcak tablet alırum belki

Pdf olrk ince testin çözümleri zor oluyo:(

Yazıcıda olmadığı için ekranda kalıyo

Kpssde çok var not hepsi telde

Üst Alt