Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araçlardaki fiyat artış miktarları..?

Siyah pelerinli sen ne yüzsüz ne haysiyet fukarası bir adamsın be kardeşim. Hiç mi utanmıyorsun? Yahu burada sana sayfalarca dil döktük bu 200 bin sınırlaması tartışılırken. Kraldan fazla kralcılık yapıyor sınırlamanın gelmesi için olmadık sözler sarfediyordun. Sana mevcut reel enflasyonla bu kararın fiili olarak ötv muafiyetimizin kalkması anlamına geleceğini yazdık ama en müptezel karakterlere taş çıkartacak şekilde bu hak gaspının arkasında durdun. Bu forumları okuyor yetkililer. Senin gibiler yüzünden yaptıklarının meşru olduguna inanan iktidar resmen hakkımızı gasp etti. Senin yerinde olsam utancımdan bırak burada yazmayı hiçbir engellinin suratına bakamazdım. Bugün çıkmış bir tavsiyeyle elinizdeki araçlara sahip çıkın diyorsun. Yahu ne adamsın be. Senin Gibi bir adamı hayatımda görmedim. Çıkması için yırtındığın karar çıktı şimdi ne inliyorsun buralarda. Sefasını sür işte.

SiyahPelerinliAdam, Valla öyle uyarı muyarı işi pek bana göre değildir, kendi doğrularımın ve konuştuklarımın her zaman arkasındayım. Haa konuşunca, tartışınca ikna olabilen biriyim ama burada öyle bir durum söz konusu bile değil. Desinler kelimem teşbihte hata olmaz kuralından hareketle ve özellikle BÜYÜK HARFLERLE KEYİFLİ SÜRÜŞ tanımlaması yapılmıştır. Burada bir kinayeleme söz konusudur. Yoksa siz uyardığınız için falan değil.

Hakkımda istediğinizi düşünebilir ve de yazabilirsiniz. Eleştiriye de açığım bu arada. Bazıları gibi desinler peşinde değil de gerçek ihtiyaçlarımın arkasındayım hep.

Ne demiş düşünür... "Bırakın herkes kendi cennetine, kendi bildiği doğru yoldan gitsin". Siz alınganlık göstermeyin direk hedef almadım sizi, ama bakıyorum da siz nokta atışı yapıyorsunuz.

Yani daha önceden de vurguladığım gibi; keçi can derdinde, kasap et...

Adamın biri iş başvurusu yapmış. Görüşmede işverene demiş ki:

- 5.000 Avro maaş, özel sağlık sigortası, özel araba isterim. Ayda bir kaç kez de kafa izni kullanmak isterim
- Tam size göre göre bir pozisyon açığı var. Kabul ederseniz şirketimizin yeni genel müdürü olabilirsiniz.
- Kardeşim dalga mı geçiyorsun, o kadar da değil herhalde.
- Evet dalga geçiyordum ama unutmayın ilk siz başlattınız...

Buradan fıkradan hareketle: Ben de katılıyorum. Hem araba fiyatları artmıyor, döviz kur düzenlemesi yapılıyor. Kıskanç Almanya fırsat görüp zam yapıyor. Yoğun saldırı altındayız. Bu millet beraber ve birlik olacak, kendi arabamızı yapacağız... 2020'de arabalar asfaltta, 2023'de de uçaklarımız semalarda. Güçlü sistemimiz sayesinde döviz saldırısını engelledik! Elhamdülillah!

(...)ama ilk siz başlattınız

şu ankı kurla otv ındırımlı araç alımı

Arkadaslar malumunuz oldugu uzere dovız kurundakı aşırı yukselısden dolayı araç fıyatları baya bı yukselmıs durumda.mevcut 200 bın lırayı baz aldıgımız da alınabılecek mevcut aracların sayısı baya bı azaldı sızlerın goruslerı nedır merak edıyorum

düzenleme yapılmalı yok denecek kadar az araba var. tavan yukarı çekilmeli 250 bin liraya felan

Neden TL olarak Tavan belirleniyor ki sürekli her sene kurulda uğraş dur. Sabitleyin 50 bin Euro ya biz de rahat edelim sizler de

Arkadaşlar şu anki fiyatlar ile alınabilecek pek araç kalmadı maalesef. yılbaşında yeniden değerleme oranının %28-32 civarında olacağı görünüyor. ÜFE ortalamasına göre belirleniyor biliyorsunuz. bu şekilde olur ise 2019 da sınır 260.000 TL olacak gibi görünüyor.

ancak 2019 2.çeyreğinden sonra döviz artışına bağlı olarak araç fiyatları yine yükselecek. yani geriden gidiyor bizim belirlenen sınır. bu yüzden ben cimerden hergün yazıyorum. sınırın 50.000 Euro olarak belirlenmesi gerektiğini.

Ayrıca birçok milletvekili, naci ağbal,mustafa elitaş beyler ile de sürekli yazışıyorum bu konuyu. Bakanlar kurulu yeniden değerleme oranını %50 arttırmaya yetkili. bu yetkiyi kullanır ise sınır 290.000 TL ye çıkacak. bunun için en azından baskı yapmalıyız.

[FONT=VWTextWeb-Regular]Passat 1.6 TDI 120 PS DSG [/FONT][FONT=VWTextWeb-Regular]Highline [/FONT]
[FONT=VWTextWeb-Regular]325.600,00 TL maşallah fiyata bak
daha 2-3 ay içinde 235,000 TL İdi
diyelimki sınır limit 400,000 tl olsa ne olur ki kredi çekip araba mı alacaz eski devir bitti sanırım araç almak artık hayalden öte
kimde var nakit para kredi çekip peyder peyder ödüyorduk ama oda yok artık
[/FONT]

2016 KAsım ayında 85500 Tl satıs fiyatı olan Kİa cerato bugun itibarı ıle fiyatı 182900 TL dir. nerede ise 100Bin tL lik artış var yaklasık 2yılda. AKıl alır gibi değil .

Honda CR-V 1.6 i-DTEC Executive HAZİRAN 2017 181.700 TL ötv siz 113.500 tl
Honda CR-V 1.6 i-DTEC Executive EYLÜL 2018 256.000 TL ötv siz 160.000 tl

Haziran 2018 de(Temmuz a 2 gün kala :) ) ÖTV siz 133.900 tl ye aldım.

Üst Alt