Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşağıdaki belirtiler asperger sendromuna işaret edebilir mi?

hiç bir fikrim yok görücem cuma günü ne çıkacak okmeydanı eğitim araştırmaya aldım bakalım

Merakla bekliyoruz cuma günkü randevunuzun sonucunu.

20 yıldır böyleyim ben. Ergenlik çağında iken kulağımın içine odun girmişti. O andan itibaren rahatsızım ve o kaza esnasından itibaren tedavide olmadım. Ama son 7 buçuk yıldır ilaçlarımı kullanmaktayım. Ben geçen günlerde ASPERGER li olduğumu doktora söylemiştimde öyle işte.

Hastanede yattım 1 hafta önce taburcu oldum. Doktor onaylamadı söylediklerimi. Randevu aldım haftaya tekrar söyleyeceğim bakalım.

ayDÜNYAvazo

Nörolojiye gittim, emg ve kas biyopsisi sonuçlarına bakarak esansiyel tremor tanısı koydu, kağıda yazdım ilk mesajımda ki durumları, gösterdim ve dedim ki bunlar daha fazla titrememi sağlıyor siz önemsiz diyorsunuz ama dedim, dedi ki bunlar psikiyatrinin alanına giriyor dedi ve psikiyatriste gitmemi söyledi

ayDÜNYAvazo

evet cerrahpaşadan bir doktor önerdi, ayrıca bende bakınıyorum internette öneri vardır belki

ChuzTR

Sen bul doktoru buradan paylaşırsın. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mi?

Dr. Meliha zengin eroğlu 'na randevu aldım, bu süreçte de yaşadıklarımı not kağıdına yazıyorum, 10 ocakta randevum

ChuzTR

İyi bakalım arkadaş. O gün randevuya gittiğin zaman buradan paylaşırsın.

MMPi testimin sonucunda , savunucu kişiliğe sahip olduğum, sosyal becerilerde yetersiz olduğum ,sosyal ilişkilerde anskiyete yaşadığım yazıyor, doktor ilaç yazdı 3-4 ay izleyelim dedi,
Zaten sosyal becerilerimin zayıf olduğunu beyan etmiştim, ama anksiyetem olduğunu düşünmüyorum (varsa bile ana sorunum anksiyete değil) sanırım doktorda net bişey diyemediğinden izleyecek bir süre

aspergermi ne oluyor bu hastalık zeki oldugunuzu nerden çıkardınız onu anlamadım kitaplar zeki diyormu kanıtınız varmı link verirmisiniz

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!

zeki derken bilişsel bir sorunum yok, görsel hafızam güçlüdür yani bir sorunum yok demek istedim :)

Nasıl "asperger sendromu" lu oldum. Lise 1'e giderken 20 yıl önce bir kazayla oldu?

Lise 1 yıllarında BUNDAN yaklaşık 20 yıl önce çok iyi hatırlıyorum o beni ve hayatımı yıkan başıma gelen kazayı. Sağ kulağımın iç kısmına odunun sivri kısmı hızlıca değdi ve çıktı o an herhangibir kanamada sağırlıkta olmadı kulağımda. PSİKOLOJİMİ YIKMIŞTI BU KAZA. ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM O AN.

Nerden BİLEBİLİRDİM Kİ HAYATIMI MAHVEDECEKTİ. bianlık görünüşte KÜÇÜK BİR KAZA.

Evet arkadaşlar o zaman 15 yaşındaydım şimdi 35 yaşımdayım. Şimdi sadece geçmişi hatırlıyorum. 7 BUÇUK yıldır psikiyatri ilaçları kullanmaktayım.

Bir doktora hem hasta olduğunu kanıtlamak hemde olmadığını kanıtlamaya çalışmak büyük risk bana kalırsa inanmıyorlar çünkü. Daha çok sanrı olarak algılanacaktır.

Üst Alt