Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşka dair

[FONT=&quot]Taş duvarlar arasındaki karanlığımın, senden başka penceresi Yok..[/FONT]

[FONT=Segoe UI Semilight, Segoe UI, sans-serif]Bazen o kadar masumdur ki insan... Ve o kadar güzel yikilmistir ki hic haketmedigi bir tokatla... Artik kalkasi, kalkip kendini savunasi gelmez dustugu yerden. Cunku, sozun bittigi yerinde yasamin...[/FONT]

[FONT=&quot]Zamanında bazı insanlara ön yargılı davrandım, çok çabuk hükümler verdim..[/FONT][FONT=&quot]Şimdi aynı şey bana yapıldığında üzülüyorum..[/FONT][FONT=&quot]Hayatı öğreniyoruz ama kayıpları geri kazanmanın imkanı olmuyor çoğu zaman..[/FONT]

[FONT=&quot]bir gülü kurutur ;[/FONT][FONT=&quot]kurursa, unuturum...[/FONT]

[FONT=&quot]Gözlerim agam...[/FONT][FONT=&quot]Kalbime ataş düştü[/FONT][FONT=&quot]Icinde yar dayandı[/FONT][FONT=&quot]Su serptim ataş sönsün,[/FONT][FONT=&quot]"Serptiğim su da yandı..."[/FONT]

[FONT=Segoe UI Semilight, Segoe UI, sans-serif]Dünya, kalpsizlerin vatanıdır.[/FONT]

[FONT=Roboto]Sen kocaman çöllerde bir kalabalık gibisin,[/FONT]
[FONT=Roboto]Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin.[/FONT]
[FONT=Roboto]Bir ısıtır, bir üşütür, bir ağlatır bir güldürür;[/FONT]
[FONT=Roboto]Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin.[/FONT]

[FONT=&quot]gitmekten söz ediyor,[/FONT][FONT=&quot]yüreğimdeki kuş...[/FONT][FONT=&quot]'' git ve beni sal;[/FONT][FONT=&quot]burda çiçekler açmıyor,[/FONT][FONT=&quot]kuşlar süzülüp uçmuyor,[/FONT][FONT=&quot]çünkü ''[/FONT]

[FONT=Helvetica]Kalp midir sev diyen,[/FONT]
[FONT=Helvetica]Yoksa yalnızlık mıdır körükleyen?[/FONT]
[FONT=Helvetica]Sahi neydi sevmek: bi muma ateş olmak mı,[/FONT]
[FONT=Helvetica]Yoksa yanan ateşe dokunmak mı?[/FONT]

[FONT=&quot]Ben seninle sonu olan hayatımda[/FONT][FONT=&quot]Sonsuzluklara yelken açmak istedim.[/FONT][FONT=&quot]Senin sonumu getireceğini bilmeden..[/FONT]

Birgün Aşklar biter hatıralar kalır... çok da kapılmamak lazım

Üst Alt