Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşka ve hayata dair özlü sözler...

Hayatta en acıklı şey, bir insanın problemin kendinden kaynaklandığını görememesidir...

Carl Gustav Jung

"Olumsuz bir zihinle, olumlu bir hayat yaşayamazsınız !"

Miley Cyrsü

H.Jackson Brown:​
''Öğretmek yeniden öğrenmektir.''

[h=5][SIZE=4][FONT=comic sans ms]Yarına bırakma, bakarsın yarin olurda sen olmazsin..
Hz. Ali[/FONT][/SIZE][/h]

[FONT=Arial]Her Kişiyi, Üç Yüz Altmış Melek Korur. Bunca Melek Arasında Kendini Yalnız Sanıp Edepsizlik Ahlâksızlık Edersin De Sen, Kendin Gibi Kişi Yanında Edepsizlik Etmezsin. Hani Senin Meleklere Inandığın.[/FONT]

Hacı Bektaşi Veli

Kaç yaşında olursak olalım, başımızdan ne geçmiş olursa olsun, tamamen yenilenmek mümkün.

Tek bir gün bile öncekinin tıpatıp tekrarıysa, yazık.

Her an her nefeste yenilenmeli. Yepyeni bir yaşama doğmak için ölmeden önce ölmeli.

Şems-i- Tebrizi

Bir adamı adaletsizce övmek onu boğazlamaktır.
Hazreti Ömer​

İnsanlar nasıl
konuşulması gerektiğinin dersini alırlar ama
en büyük ilim, nasıl ve ne zaman susulması
gerektiğini bilmektir

Tolstoy

"Dervişliğin şanındandır, abdal olan aptal olanı bağışlar."

Dücane Cündioğlu

Beş yıl sonra bugüne göre iki konu dışında aynı kalacaksın : bu süre içinde tanıdığın insanlar ve okuduğun kitaplar.
Mac Mcmillan

"Niyetin dünyayı kurtarmak ise, işe kendi dünyanla başla..."

Eddi Anter

[FONT=Arial]Madde Karanlığı, Akıl Nûru Ile; Cehâlet Karanlığı, Ilim Nûru Ile; Nefis Karanlığı Marifet Nûru Ile; Gönül Karanlığı Da Aşk Nûru Ile Aydınlanır.[/FONT]

[FONT=Arial] [/FONT]Hacı Bektaşi Veli

"Kendinize gülün... Kendinize gerçekten gülebildiğiniz gün, büyümüş olursunuz. Kendinizi bu kadar ciddiye almayın.."

Neale Donald Walsch

AŞK,
Olmazların içinde oluru bulmaktır..

Kahraman Tazeoğlu

“Çünkü hayat; birinin tüm kalbiyle senin yanında olduğunu bildiğinde güzelleşiyor.”

Merilini

“Esas işimiz uzakta bulanık duranı değil, yakında berrak duranı görmektir.” THOMAS CARLYLE

"Güvendiğin dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı başbaşa bırakmaktır."

Mevlana Celaleddin Rumi

İletişim sözcüklerle olur sandılar,halbuki hayat öğretirken harfleri kullanmaz..

Eddi Anter İNKÂR

Herkes için tatlı ya da acı bir son vardır.
Ali bin Ebu Talib​

971333_547113288657628_494012848_n.jpg

“Akıllı kadın, nerede aptal olacağını bilen kadındır.”

Ayşenur Yazıcı

Hazreti Alî (kv) oğlu Hazreti Hasan (ra)’a hitâben şöyle buyurmuştur:​
“Yavrucuğum, gerçek garibe, sâdık dosttan mahrûm bulunan kimsedir”

Eğer zorda kalırsan, içinden çıkılmaz bir durumdaysan ATATÜRK gibi düşün.
Norveç atasözü

'Birisi karşında akıllıyı mı oynuyor? sen aptalı oyna! sonra hakiki aptalı keyifle seyret

Charlie Chaplin

Yaşamınızdaki her sorun, içinde bir armağan saklar.

RİCHARD BACH

[FONT=Verdana] Uykusuz gecelere katık ettiğim sevdanla sabretmeyi öğrendim,öfkemi gülüşümle biledim ,her kabusumu düşlerimle süsledim,içimde ikimize ait ikimiz için bir umut büyüttüm ,bu büyük sevda için kendimden vazgectim,her bilinmezin ardında sen varsın diye sectim ama !şimdi öğrendimki uyumadan ruya görülmezmiş, gönlün hevesi yoksa nefes alıp vermek nafileymiş.

[/FONT]

Garip değil mi? İnsan kötü birşey yapacağını hissettiği zaman, mutlaka vicdanını susturacak bir sebep bulur.
Fredud​

''Hiçbir şey sona ermez. İnsan, en güzel, en gerçek özünden çıkan kökler saldığı her yerde her zaman bir yuva bulacaktır.''

Liv Ullmann

Tolstoy'a 'nasıl mutlu oluyorsunuz?' diye sorduklarında şu cevabı vermiş:
- Sahip olduğum şeylere sevinerek, sahip olmadıklarımı ise hiç düşünmeyerek

[FONT=lucida grande]Yaşam; kendi gözlerinizden seyrettiğiniz bir filmdir. Dışarıda neler olup bittiği o kadar önemli değildir. Önemli olan sizin olup bitenleri nasıl gördüğünüzdür..![/FONT]

[FONT=lucida grande]Denis Waitley[/FONT]

Üst Alt