Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnsanlar yavaş yavaş inanmamayı , güvenmemeyi , sevmemeyi ve kronik şüpheci olmayı öğrenir. Bu gerçekleştiğinde artık ne yazık ki çok geçtir. İnsanların " Tecrübe " dediği şey budur. Kalbiyle bağlantısını kaybetmiş bir insana " Tecrübeli " denir..
Hayata tepeden bakarsan;
-İnsanların sadece tepesini görürsün.
Hayata daima insanlarla aynı mesafeden bak.
- O zaman insanların hem yüzünü,hem kalbini görürsün...
Artık ben de sıkıldım güçlü görünmekten, içim düğüm düğümken başka düğümleri çözmekten. Herkese yetişmekten ama hep kendime geç kalmaktan. Eskiden olsa bir şekilde yakasından tutardım hayatın, ama şimdi tutunduğum her hayat elimde kalıyor. Ya benim gücüm tükenmiş ya da hayatın karşıma çıkardığı yürekler çok acımasız. Haketmeyenler en konforlu kalplerde sefalarını sürerken, nedense ben hep iyi halden tahliye ediliyorum yüreklerden.
[SIZE=2][FONT=arial black]"Aşk; topuktan etine kadar işlemiş nasırdır,
Ya canın acıya acıya adım atacaksın
Yada canını acıta acıta söküp atacaksın.
Her iki yol da tek bir gerçek olacak;
Canın çok ama çok acıyacak..."
Hz.Mevlâna[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=arial black]
Yorulacaksan,zorlanacaksan,şik
[/FONT][/SIZE][SIZE=3][FONT=arial black]
ayetçi olacaksan,keşkeLere sığınacaksan,söze ama" diye başlayacaksan; girme AŞK YOLUNA.! Aşk yolunda "U" dönüşü yoktur.!
Aşk der ki sana; yolumdaysan başım feda yoluna, ama bilki seninde başını isterim yoluma. Kahır kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda,ah edip vahlanma!
[/FONT][/SIZE]
[FONT=lucida grande][SIZE=3][FONT=arial black]Aşk bilek gücü değil YÜREKTİR.! Yüreğin yetmiyorsa düşme sakın yollara.[/FONT][/SIZE][/FONT]
İnsanlar başlarına gelenler için hep içinde bulundukları durumu suçlarlar. Ben durumlara inanmam. Bu dünyada başarılı olan insanlar istedikleri durumları arayan ve bulamadıkları zaman onları oluşturanlardır.
Bernard Shaw
bize ılıman aşıklar beldesi dediler, gülüm
sıtma görmemiş hayat dersleri sokağı dediler.
bir gurme papazlar ihaneti karşıladıysa bile bizi
yılmadık, haşin kâbuslar imparatorluğundan geçmiştik biz:
terketmedi sevdamız bizi.
sana bir çicek çizdim; asla solmasın diye...
senden başka hiç kimse görmesin,koklamasın diye...
gözyaşlarımla sulayıp büyüttüm,
ölmesin,her zaman hatırlansın diye...
sana bir çicek gönderiyorum,
artık büyütemiyorum; ölmesin diye,
ben unutuyorum, sen asla unutma
artık sen büyüt diye..
merhaba ercihan bey
bugün cevap veremiyorum benim pc formata gitti oğlumun laptop'undayım bunu da kullanamıyorum,tuşlar bile bi yabancı geldi,nazımı ben de severim. selamlar iyi günler