Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşka ve hayata dair özlü sözler...

"Bir ülkeyi tanımak istiyorsanız, insanların nasıl öldüğüne bakın..."

Albert Camus

ck85f.jpg

[SIZE=2]"ALLAH'ım beni kendine ve sevdiğine yakın kıl . . !''[/SIZE]
[SIZE=2]
Hz.Hatice (r.a)[/SIZE]

SANAT

-Karanlık dönemlerde peki,
Şarkı da söylenecek mi?
-Elbette şarkılar da söylenecek
Belgeleyen karanlık dönemleri.

BERTOLT BRECHT

İncir Reçeli
Doktorlar soğuk algınlığından öleceğimi söylediler. Ne komik dimi? Bu hastalık insanı önce yaşarken öldürüyor, bana nefes alan hiçbir şeyi sevme hakkı vermediler.. Ben de İncir Reçeli’ni sevdim. İncir Reçeli sendin aşkım, şimdi kapat gözlerini .. Yapacağın güzel şeyleri düşün, beni unut demeyeceğim çünkü ben seni unutamazdım. Ama sakın hayata küsme. Ben yaptığın her şeyde yanında olacağım. Sabah yine radyonun sesiyle uyanıcaksın.enerjiyle yatağından fırlayıp radyoyu kısıcaksın. Sonra pencereyi açıp dışarı doğru geriniceksin. Dışarda hikayelerini anlatmanı bekleyen binlerce hayat var, hepsi de anlaşılmayı bekliyor benim gibi. Yaz aşkım; hiç durmadan yaz. Birbirlerini anlat onlara. Birbirlerine değerek, dokunarak yaşayabilmenin güzelliklerini anlat .. Birbirlerine karışmayı anlat .. Yaşam savaşı içinde yaşamayı, yaşatmayı unuttuklarını anlat. Sevişmeyi anlat onlara .. En zor anlarda bile hiç ayrılmamacasına tek vücut olabilmeyi anlat. Yalnız yürümek zor, kolayını anlat. Aç artık gözlerini aşkım .. Söz veriyorum her şey çok güzel olucak .. Ben sana karıştım aşkım .. Artık daha güçlüsün ..

Bi gün şöforün aniden camı açabileceğini anlat …

[SIZE=4]Karl Marks:
''Özgürlük; köleler için değil, köle olduğunu bilenler içindir."
[/SIZE]

"Kolay yaşamak mı istiyorsun?
sürüde kal
ve sürü sevgisi uğruna kendini unut!"

Friedrich Nietzsche - Çağa aykırı düşünceler...

Onurlu, namuslu olmanin tek yolu zulme karşı savaşmaktır.

Ahmet KAYA

"İnsanlar sadece konuştukları şeylerden değil, sustukları şeylerden de sorumludurlar."

Uğur Mumcu

Ne yaparsan yap, nasıl yaşarsan yaşa ama ; gülebilmek için birini ağlatma ve çıkarların için hiçkimseyi satma.
Honore De BALZAC

Madame De Scudery:
"İnsan sevmeye başladı mı, yaşamaya da başlar."

Duclos:
"Aşk bıkılmayandır. Her şeyden bıkılabilir ama aşktan ... hayır"

iyiyim" deriz ya hep, alışkanlık bizimkisi. Peki karşındaki kişi de gerçekten nasıl olduğunu merak mı ediyor sanki..
Can Dündar

Üst Alt