Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşka ve hayata dair özlü sözler...

[SIZE=3]Dünyada kusursuz iki insan vardır.
Biri ölmüştür, biri de doğmamıştır.
[/SIZE]
[SIZE=3]
Çin Atasözü[/SIZE]
:)

Hiç kimse size, kendinizden daha akıllıca nasihat edemez.

Marcus Cicero

Gereğinden fazla uslu olmayın,uslu olmanın da bir haddi vardır! okunu hedeften öteye atan okçu, okunu hedefe ulaştıramayan okçudan daha başarılı sayılmaz.insanın gözü karanlıkta da iyi görmez fazla ışıkta da... MONTAIGNE

''Hayatınız boyunca bir kurban olmak zorunda değilsiniz.
Tam şu anda ne olduğunuz, geçmişteki seçimlerinizin bir sonucudur.
Ne olacağınız ise bundan sonra yapacağınız seçimlere bağılıdır.''

Ivan Burnell

Hayat seni güldürmüyorsa, espiriyi anlamadın demektir ..

Anton Çehov

316840_438650782852290_1317196484_n.jpg

"Ressama sormuşlar mutluluğun resmini çizebilir misin diye.
Ressam demiş ki; ben çizerim de sen anlayabilir misin ?"

Fiddler on the Roof

Bizi güçlü yapan yediklerimiz değil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandıklarımız değil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarımız değil, kafamıza yerleştirdiklerimizdir.
Francis Bacon

Para açlığı giderir, mutsuzluğu değil, yemek mideyi doyurur, ruhu değil. (Shaw)

Kendine dikkat et. Büyürken, yanlışların yerine doğruları koymak istediğinde şunu anımsa. Yapılacak ilk devrim, insanin kendi içinde yapacağıdır, evet ilk ve en önemli devrim budur. İnsan kendi hakkında bir düşünceye sahip değilken, bir düşünce uğruna savaşmak, yapılabilecek en tehlikeli şeylerden biridir. Yolunu yitirdiğini, şaşırdığını hissettiğin zaman ağaçları düşün, onların büyüme biçimini anımsa. Unutma ki yaprağı gür ama kökü zayıf bir ağaç ilk güçlü rüzgarda devrilir. Oysa kökü güçlü ve az yapraklı ağaçta can suyu bin güçlükle dolaşır. Kökler ve yapraklar aynı ölçüde gelişmelidir, olayların içinde ve üzerinde olmalısın, ancak böyle gölge ve sığınak sunabilir, ancak doğru mevsimde çiçekler ve meyvelerle donanabilirsin. Ve sonra, önünde pek çok yol açılıp sen hangisini seçeceğini bilmediğin zaman, herhangi birine, öylece girme, otur ve bekle. Dünyaya geldiğin gün nasıl güvenli ve derin derin soluk aldıysan, öyle soluk al. Hiç bir şeyin senin dikkatini dağıtmasına izin verme, bekle ve gene bekle. Dur, sessizce dur ve yüreğini dinle. Seninle konuştuğu zaman kalk ve yüreğinin götürdüğü yere git.

Susanna Tamarro

Mutluluğu tatmanın tek çaresi, onu paylaşmaktır.

Lord Byron

'Şimdiki zamana sadık kal, çünkü tüm yalanlar, ya geçmişten ya da gelecekten içeri sızar.''

Osho

[FONT=lucida grande]Bekledin mi hiç gelmeyecek birini şimdi gelecekmişçesine..
[/FONT]

Münafık-ın alameti üçtür
1 - konuştugu zaman yalan söyler ,

2 - emenete ihanet eder,

3 -söz verdigi zaman sözünde durmaz...

PEYGAMBERİMİZ .S.A.V.

Yaşamak direnmektir,Sevmek Güvenmektir.
Şunu unutma:
İnsan çoğu zaman dünyanın hakimi, bazen de küçük bir kalbin esiridir.

Mevlana

[SIZE=4][FONT=lucida grande]Bu aralar ellerim hep üşür benim. Doktor "kansızlık" der, ben "sensizlik" derim.[/FONT]
[FONT=lucida grande]Edip Cansever[/FONT][/SIZE]

Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstüne yağar.
Ama unutma ki, rengarenk gökkuşağı yağmurdan sonra çıkar.

Mevlana Celaleddin Rumi

” Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır..”

The Shawshank Redemption / Esaretin Bedeli

[FONT=TTE1E62400t00][SIZE=2][FONT=TTE1E62400t00][SIZE=2]Gönlümü, belanın geçtigi yola koydum. Yalnız senin arkandan kossun diye, gönlün ayak bagını

çözdüm... Bugün rüzgar, bana senin güzel kokunu getirdi, ben de tesekkür için ona gönlümü

verdim.
divan-ı kebirden

[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TTE1E62400t00][SIZE=2][FONT=TTE1E62400t00][SIZE=2][FONT=TTE1E62400t00][SIZE=2]
[/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT]

Sakın sana kötüsün diyenlere aldırma. Bana da gerizekalısın diyenler oldu. Ve ben atomu parçalayıp ellerine verdim.

Albert Einstein

ALLAH ,kuldan intikamını ,kul eliyle alır,ilmi ledün bilmeyen , onu kul yaptı sanır....

[SIZE=4][FONT=comic sans ms] Aradan bir nice zaman geçmedikçe insanın içyüzü anlaşılmaz...[/FONT][/SIZE][FONT=Tahoma][SIZE=2][SIZE=4][FONT=comic sans ms]
Sadi [/FONT]
[/SIZE]
[/SIZE][/FONT]

İsteyen yanımda,istemeyen yolundadır..
Yüreklerde ünlem, akıllarda soru işaretiyim..
Anlayana çok, anlamayana az gelirim..
Benim hiçbir kaybım olmaz..
İsteyen yanımda, istemeyen yolundadır..
Dikkatimi çekmez kimse,
Ben dikkat çekerim işime gelirse..
Kalbimde birkaç kişinin adı var;
Kiminin altı çizili, Kiminin üstü..!!...
HOŞÇAKAL demek istersen hiç durma..
Ama bunun Merhabası olmayacak unutma...!

Gabriel García Márquez

[SIZE=4][FONT=Tahoma] Kıyısı görünmiyen bir suda, yüzücünün gururu işe yaramaz.[/FONT][/SIZE][FONT=Tahoma][SIZE=2][SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]Sadi[/SIZE]
[/SIZE][/FONT]

Dürüst insan her zaman gerçeği söyler, akıllı insan ise yalnız zamanında.

Bernard SHAW

Üst Alt