Siz yükselmek için yukarı bakarsınız,bense aşağı bakarım çünkü zaten yüksekteeyim .Nietzsche
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT="Verdana"]Herkes ikinci bir şansıhakeder' derler ya hani. Unutma, 'Seven gerçekten sevse, ilk şansınıkaybetmezdi.Paul Auster[/FONT]
[FONT="Verdana"]Terk edilen birine 'hayat nasılgidiyor' diye sorulmaz. Çünkü zaten tek sorun; hayatın devam ediyorolmasıdır..Paul Auster..[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]
[/SIZE][/FONT]
[FONT="Verdana"]Kimileri seviyorum der çünküezberlemiştir, kimileri diyemez çünkü gerçekten sevmiştir..WilliamShakespeare..[/FONT]
[FONT="Arial"]Seninle Ben Bir Çaydanlık Gibiyiz. Ben Üst Kısmıyım Sen Alt Kısmı.. HaniBüyüksün Ya ! Aramızdaki Fark Ise Şu; Ben Sensiz De Demlenirim, Ama Sen BensizAncak Su Kaynatırsın..Küçük İskender.[/FONT][FONT="Comic Sans MS"]
[/FONT]
[FONT="Arial"]Git Gidebildiğin Yere Kadar…BuLiman Da Kaybettiğim Ilk Gemi Sen Değilsin. Ama Şunu Unutma! Rıhtımda KalanıDeğil,Çekip Gideni Vurur Fırtına..Küçük İskender [/FONT]
[/SIZE][/FONT]
[FONT="Verdana"]Garip değil mi? Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdumsanar..Sigmund Freud[/FONT]
[/SIZE][/FONT]