Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerden muaf oldum. Sisteme ne kadar sürede düşer?

Hiçbir şey vermiyorlar zaten. Ama e-devlet e girdiğinde 1-2 ay daha muaf olduğun gözükmesi normal. Belgeler Ankara’ya gidiyor, onaylandıktan sonra PTT ile evinde muafiyet belgen gelecek. Zaten gelen belgenin aynısı e-devlet Te yer alıyor. Doktor muaf dediyse biraz sabret. Evrak işleri biraz zaman alabilir

Merhaba muafiyet için pazartesi günü sağlık kuruluna çıktım askerliğe elverişli değilsin dediler 2 gün sonra e devlete düşer dedi ama bugün 5.gün hala yansımadı bu normal mi yoksa kararları falan değişmiş olabilir mi bilgisi olan var mı

@OğuzHan112 Hocam bazı yerlerde msb onaylamamış ya da yeniden test istemiş veya muafiyetten ertelemeye çevrilenler var diye okudum o yüzden tedirgin oldum süreç bitmiş algısı oturmadı

Abi askerlik durum belgesi sorguladığımda PDF indirince 18.05.2026 tarihine kadar ilişiği yoktur diyor. Acaba muafiyet olmadı mı veya daha düşer mi sisteme. @OğuzHan112

Üst Alt