Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Süresiz rapor adı üzerinde belli bir süre geçerliliği yok sürekli.kayıp ettiyseniz raporu çıkarttıgınız hastaneden gidip tekrar isteyebilirsiniz.aslı hastahanede vardır.oradan alıp bir kaçtane aslı gibidir yaptırabilirsiniz.elinizse bulunsun fazladan.
Aynı işi görür. Genellikle raporu ibraz etmeniz gerekiyorsa ve sadece tek aslı varsa, onun yerine aslı gibidir verilebilir. Ben edevletten indirdiğim son/geçerli raporumu yazdırıp veriyorum. Hiç sorun yaşamadım. Sizde eğer raporunuz çok eski değilse edevlette yer alır. Oradan indirip verebilirsiniz.
@nu067, forum da eski raporların edevlette gözükmesi gerektiği için yenilenmesi gerektiği konuşulmuştu sanırım. Daha detaylı bilgi sahibi birisi aydınlatırsa iyi olacak.
@anonymous, eski raporlar elinizde kalsın.gerek aslı gerekse aslı gibidir ibareli olanlar.yeniden çıkartmaya kalktığımızda emin olun aynı raporu alamayacaksınız.ne zaman neden oran olarak.o yüzden hiç oynama yapmayın derim ben.Herşeyi zorlaştırdılar çünkü!!Yeni çıkarttıgınızda öncekide iptal oluyor,geri dönüşde yok.Tabiki tercih yine sizin.