Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz teşhisi KPSS ile atanmama engel olur mu?

manda

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
2
Ben kpss den atandim.atipik psikoz hastasıyım.doktorum beni psikiyatri servisine yönlendirdi.orda 3 tane doktor karar verecekmis.
Doktor normalde şöyle dedi.
Seni 3-4 ay daha takip etmeliyiz.memuriyetin yanar mı?
Bunu sordu.bende yanar dedim.
Hemşirelik meslegini kazandım .ne yapacam heyet çalışamaz verirse ne yapacam ben?

öncelikle işiniz hayırlı olsun diyelim, sizi doktora yönlendiren kimdir ? şahsimi yoksa kurum mu ? yani ortada bir karar verme var ama neye yönelik olduğu belli değil ?

Kurum

Çalışabilir belgesi icin uğraşıyorum.
Sağlık kurulu raporu almak için uğraşıyorum .hocam.

Ben psikiyatriden durum bildirir heyet raporu aldım.
Bunun sonucunde 6 ay boyunca takip edilmesi gerektiği yaziyor.
Bu durum benim atanmamami etkiler mi?
Ne yapmam lazım hocam.

akıl ve beden sağlığı gereklidir şartı koşan kurumlarda sıkıntı yaşarsınız hocam, örneğin arama kurtarma teknisyenliği veya teknikerliği, infaz koruma memurluğu, emniyet güçlerinin alımları gibi alımlarda. ama vkhi ,bilgisayar işletmeni santral memuru yada düz memur diyebileceğimiz bir çok memurlukta sorun çıkmaz.
tabi kurumun sağlık kurulu raporu isterse bunlar olur ki yukarıda saydıklarım genelde isteyeceklerdir.
eşim aile bakanlığına atandı normal kpss den sağlık raporu falan istemediler bile. değişiyor bazen bende anlamıyorum

ŞAHIS HAKKINDA KARAR VERİLEBİLMESİ İÇİN 6 AY BOYUNCA AYLIK PSİKİYATRİ POLİKLİNİK KONTROLÜNE GELMESİ SONRASINDA NİHAİ KARAR VERİLEBİLMESİ İÇİN TEKRAR SAĞLIK KURULUNA BAŞVURMASI UYGUN GÖRÜLMÜŞTÜR.SAĞLIK KURUL KARARIDIR.

Ne demek bu şimdi ? Anlamadım hocam.
Çalışabilir miyim?memuriyet yanıyor mu?

En azından yonetmelikte ne olduğunu söylesin biri?
Zimmete düştükten sonra ben bu belgeleri kuruma versem kurum 6 ay bekliyecek mi? Yoksa başka bir şey mi olacak?

Bir daha kpss girebilir miyim? Yokse memurluk yanıyor mu? İkinci tercih hakkım var mı?

ses oldu daha çok ilizyon ama

Ben cü de yab tanısı aldım.rexapin verdiler.
Daha sonra taşındık bundan dolayı tedaviyi bıraktım.2.sinifin sonunda rexapin bıraktıktan sonra anksiyete başladı ve en sonunda kriz yasadim

Dayanamadim doktora gittim atipik psikoz tanısı koydu

Gittiğim hastanede mr da yaygin anksiyete bozukluğu yazmış.
Ben bilmiyorum ne yaşadığımı .

Cu ya gidiş sebebim üni üç te dışlanma.bunun sonucunda paranoya geliştirdim.
Hatta kendi akrabamin bana hakaret ettigini sandım ve eşyaları kırdım.
Ergenlik dönemi idi bu olay

Sonra cu(Çukurova üniversitesi)

cu(Çukurova üniversitesi)

Son düzenleme:
Üst Alt