Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Arkadaslar yarin yatacak saglam yerden bilgi aldim
ARZU NUR YILMAZER Yok ben sizin adınıza demedim hani arkadaş yatacak diyordu ya yattı ya gercekten yine hüsran.
29 temmuz da ilk 500 TL mi aldım 30 Ağustos da da ikinci 500 TL mi aldım , şimdi Eylül ödemesini bekliyorum ben , bakalım Eylül ödemeside yine ay sonunda mı olacak. Ağustos ödemesini Alanlar neden yazmıyor Buraya anlamıyorum bende, sadece alamayanlar yazıyor , gerçi alanlar niye girip baksın o da var yaniiLosdy
Ağustos ayı bile henüz dağıtılmadı sizin aldığınız 29 temmuz'da yatırılan para siz ağustosun ilk haftasında almışsınız yani Ağustos arada kaynadı eylül'e girdik hala ağustosun parası alınacak verirlerse lütfederlerse
29 temmuz da ilk 500 TL mi aldım 30 Ağustos da da ikinci 500 TL mi aldım , şimdi Eylül ödemesini bekliyorum ben , bakalım Eylül ödemeside yine ay sonunda mı olacak. Ağustos ödemesini Alanlar neden yazmıyor Buraya anlamıyorum bende, sadece alamayanlar yazıyor , gerçi alanlar niye girip baksın o da var yanii
Ağustos ayı yatmadı hala neyi zorluyorsunuz bir zahmet syvdv arayın size agustos aynın hiçkimseye yatmadığını soyleyecek
Beyfendi yorumları okusananiza o ona yürümüş o ona yazmış okuyun gidin onlara tepki verin suçlu ben miyim evet fikrimi soledim sende soliye bilirsin ama okuyun çoğu yorum aile ve destek programı ile alakası bile yok