Sevgili dostlar lütfen sisteme abanmayın edevletten işlem yapamıyorum
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Evet şimdi PTT kurum ödemelerindeki 3 adet elektrik desteği tutarını Ziraat Bankası hesabıma IBAN girerek aktardım ama Ziraat bankası'nda hala görünmüyor artık PTT kurum ödemelerinde de görünmüyor �ki seçenek çıkıyor PTT hesabına aktar ya da başka bankaya aktar olarak geçiyor bekleyip göreceğiz ya da paranın geri dönmesini mi bekleyeceğim bilmiyorum
PTT müşteri hizmetlerini aradığımda öyle bir şey imkansız sadece aile destek ödemelerini 3 TL karşılığında istediğiniz hesaba aktarabilirsiniz dedi ben de neden o zaman aktarıldı başarılı diye bir ibare çıktı dedim o sistemseldir şu anda sadece aile destek ödemeleri istediğiniz bankaya transfer edebilirsiniz dedi ve yüzüme kapattı tabii bende de bir hayal kırıklığı oldu birikmiş 3 tane fatura yani 300 TL civarında Ziraat Bankası hesabıma aktarmıştım meğersem hayal gibi bir şeymiş sağlık olsun
Gelen para ile de geçen sene Ziraat bankası'ndan çekmiş olduğum kredinin taksitlerini ödedim buna da şükür çok geç kalınmış olsa da bir şeylerin düzelmiş olması sevindiriyor insana sistem ağır ilerliyor ama yine de şükürBekliyorum halen benimki daha gelmedi
Gelen para ile de geçen sene Ziraat bankası'ndan çekmiş olduğum kredinin taksitlerini ödedim buna da şükür çok geç kalınmış olsa da bir şeylerin düzelmiş olması sevindiriyor insana sistem ağır ilerliyor ama yine de şükür
Bende 3 adet vardı hiç fatura ödemedim
Kullanmadi zaman elektrik destegi sonki ayinkide geldiginde iki tane gorunuyorARZU NUR YILMAZER
3 tane faturayı nasıl görüyorsunuz? Benim sayfada PTT kurum ödemelerinde sadece bu ayki fatura görülebiliyor?