Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Cevap Zamanı | Cevap | Kurum Birim Adı |
---|---|---|
30/09/2022 10:23:02 | Vakıflar Genel Müdürlüğünden Muhtaç aylığı alan yetim veya engelli kendileri ve bakmakla yükümlü annesi veya babası Türkiye Aile Destekleri Programında faydalanmaları durumunda muhtaç aylığı alan kişilerin aylıkları kesilmeyecektir. | VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ > SOSYAL YARDIM MÜ |
Basvurun basvurun.Aldığınız maasta kesilirse o zaman görürsünüz.Źahsen tekrar gelirleriniz incelenecek ve ufacık bir seyde aldığınız 2022 maasınıda keserlerse ağlamayın.Bu destegi almanız icin tekrar mutevelli heyeti toplanip karar verecek.Ben basvurmadim.cunku daha önce bilmedigim bir sebepten dolayı 2022 maasimi kestiler 5 ay boyunca alamadim.tekrar basvuru yaptim eve gelip gitmeler felan zar zor baglattik
Simfi tekrar bu destege basvurupta olasi olumsuz birseyde maasimdan olmak istemiyorum.hic bir sekilde basvuru yapmiyacagim
Zaten maaşları sydv veriyor neden kesecekleri maaşları versinler .yüzbinlerce syd li alıyor . öyle bir durum olsa alırlar mı devlet millete kumpas kurarmı mantıklı olun biraz Bana vgm den kesilmeyeceğine dair Cimer den yazı geldi
Arkadaşlar bu elektrik yardımını yada sosyal destek paketini illaki kendi adımıza olan bi bankaya mı havale etmeliyiz??
Bu aile destek paketi ile ilgili neden adam akıllı bir bilgi yok nette
Ben sydv başvuru yaptım aile destek paketin direk iptal oluyor dediler gerekçe babaannemin. maaşı var
Hak kaybi yok basvuru ve onaylanma tarihi onemli 12 ay alicaksin eyer basvurun ustunden 3 ay gecdiyse hesap yapilarak verilicek onay sureci onemliÜç ay geçt aile destek programı başlayalı vgm den maaş alanlar için bu üç aylık kayıp verilecekmi
Basvurun basvurun.Aldığınız maasta kesilirse o zaman görürsünüz.Źahsen tekrar gelirleriniz incelenecek ve ufacık bir seyde aldığınız 2022 maasınıda keserlerse ağlamayın.
Sayfa sayfa yazıldi bunun cevabı zahmet olmazsa okuyuverin ğ¡
@ARZU NUR YILMAZER
okuyorum görsem sormazdım değilmi ukalalık yapma