sordum 9 u 10 u gibi yatar 10 undan sonra çekersin dediler. kısa kestim uzatmaya gerek yok. bu gün yarın ödemeler yansımaya başlar. az sabır.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
ARZU NUR YILMAZER gecenlerde bi entry inde şu yazıyordu,genelde kendimi şanssız olarak nitelendiririm diye bi cümle kurmuştun,şuan aynı düşüncelerde,aynı safta sabahı beklemekle meşgulüz.Ama o destek parası destek olmaktan çıkalı cok oldu.Artık gelmesede olur...
Bi yere borç harç bişeyler yazdırıp alış veriş yapıyorsun,bugünü beyan ediyorsun veren insanda senin sözünü teminat olarak algılıyor,Sırf bu adam kabine sonrası kendi ağızından duyurmak için bugünü yedi ve biz borçlu olduklarımıza rezil olduk,şimdi ben yarın o borcu ödesem dahi bırakacağım intiba nasıl olacak????....Düşeceksin Bana muhtaç olacaksın siyaseti...
Hayırlı olsun bende şimdi baktım 950 tl yatmış hesaba aktardın mı ne yapmak lazım gecikirmi aktarma yapıncaptt ye yansımış odemeler aile destek
Hayırlı olsun bende şimdi baktım 950 tl yatmış hesaba aktardın mı ne yapmak lazım gecikirmi aktarma yapınca
Sosyal kart ptt kartım yok ziraat kartıma aktarsam aynı gün ordan ziraattan çekerim yani doğrumuSosyal kartin varsa otomatik aktaricak birsey yapmana gerek yok yinede farkli bankaya aktaricam dersen sana it iban girip eft yapabilirsin savah 9 dan aksam 4.30 kadar gecer hesabina genelde 5 dk surmuyor
Ptt kurum ödemelerimde görünüyor 950 tl ancak aktarılamıyor aktarılacak kurum ödemeniz yok diyor
Ebru101 geçen ay ne kadar almıştın ve çocuklarınız var mı?
Aile destek ödemesi yattı edevlette gözükmüyor ama ptt hesabıma girdigimde 1.400 tl para yatıgını gördüm Ne alaka 1.400 yattı onuda anlamadım
BitiGen arkadaş 1.400 aldığını söylüyor kendiside şaşırmış,ona bianen sordum cocuk içinde ödeme yapıldı sanırım.
Ptt kurum ödemelerimde görünüyor 950 tl ancak aktarılamıyor aktarılacak kurum ödemeniz yok diyor