Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bacak kısalığı ve incelik için hangi oranda rapor verilir?

MESTANNNN ve KKELEBEK...

KARDEŞler, arkadaşlar;

Bişey sormak istiyorum; ortopedi gittim. 3-4 kısalık vardı ve diğerine göre ince kalıyor
güç kaybı da var. Sıkıntı yaratıyor yıllar geçtikçe...

** Ftr : % 20 verdi... ( merdiven çıkışında - denge kurmakta zorlandığım dan hareket kısıtlığı da var )

* Nöroloji; sağ ayak kısa dtr'leri kayıp diye 3-4 satırIN altına dr yorum yapmış. Puan vermedi ?
Vermeyecek mi ?

** Ortopedi dr
ftr yorumuna katılmış, onaylamış ama puan vermeyecek mi ? Ortopedik de engelli değilmiyim ?

Beyler bayanlar bişey soracağım,
rapor ankaraya gitti onaylandı istanbul verdi daresine geldi. Rapor aslını şuanki çalıştığım şirketten ayrılırsam ne olucak ? şirkette özürlü çalışmıyorum ki
ben !!! Yazıyı elden alma şansım yok mu ??????

Net şunu söylemek istiyorum, rapor ankaraya git gel süreci 3 ay
ben şubat ayı içinde ayrılırsam
ve iş bulamazsam rapor'u vergi
dairesi bana vermiyor mu ?

Illahi çalışıyor olmam mı gerek ??????

Oturan boğa,

benim ayağımda aksama var - kısalık 3-4 cm ve incelik güç kaybı var ... Ortp mua + fizik + nöroloji = % 20 verdiler
banada... Bu nasıl oluyor anlamadım...

Fizik tedaviye mua oldum; ortpedi ve nöroloji yoprumlarını okudu soru sordu
cevapladım. % 20 yazdı. Neden nöroloji puan vermedi bana ? Neden ortpd puan vermedi. Ayağımda şekil bozukluğu yok ama kısa aksıyorum...

Ftr dr sordum, hocam neden tek % 20 verdiniz dedim. Ortak puan veriyoruz dedi.
3 branş mua ediyor = % 20 puan veriyorlar ?
Nöroloji; dtl'leri kayıp vs yazmış ama puan vermiyor ?

Bu doğru mu bu normal mi ? Sağlık müdürrlüğüne itiraz eden arkadaşlar var mı ?

( örnek namaz kılarken ; kalkarken ve diz üstü otururken zorlanıyorum )

Biraz gec oldu ama benim sol bacagimda anneden dogma ozurluluk vardi 3 4 yaslarinda ameliyat oldum sol bacagim cok ince ve gucsuz + gozumde keratokonus illeti var ve bel fitigindan ameliyat oldum tekrar nuksetti %40 alma sansim nedir ?

Kkelebekk

yada kişide kısalık+atrofi+eklem ankilozu ve kas gücü düşüklüğünün aynı anda olması gerekiyor.[/QUOTE]

Abla bunların hepsi ileri derecede bacağımda mevcut baston yok 40
alabilir iyim heyete baş vurdum muayineler bitti ama kurula çıkmadım daha

Üst Alt