Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakırköy Psikoterapi Merkezi hakkında bilgisi olan var mı?

berke26

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
250
Ben psikoterapi almak istiyorum. Normalde iyi olduğunu duyduğum için Erenköy'de almak istiyordum ama orada randevular Nisan ve Ekim aylarında alınıyormuş. Peki Bakırköy'ün piskoterapi merkezi var mı? Varsa tavsiye eder misiniz? Ya da tavsiye edebileceğiniz başka yerler var mı?

Fi tarihinde bakırköyde tedavi görüyorum. Nevroz bölümüne sevk edildim. Orada sözde psikoterapi veriyorlar. :) ilk gidiyorsun sana EKG vs çektiriyordı ( iyi birşey) daha sonra sana oedan randevu veriyorlar. Randevu günü gelince doktorına gidiyorsun. Normal klinikten tek farkı 5 dk değil de 10 dk doktorla beraber kalıyorsun. :) dediğin psikoterapi orada yok- tu. Ama sorsan psikoterapi yapıyorlar. Randevuları orada kendileri veriyor. Doktorlara demiştim psikoterapi yapacaksınız diye geldim, ilaç yaz yolla yapıyorsunuz. Doktor bana dediki burada böyle pek fayda olmaz. Özele git imkanın varsa. :)
Önce dediğim gibi psikiyatri servisine gideceksin. Nevroz isen o bölüme sevk ediyor. Oraya gidiyor kayıt açtırıyor Sun. Psikiyatri servisi ile nevroz arası birwz yürüme mesafeli 10 dk kadar.

@Boşasaymayirmibirharf Ankara, İstanbul ya da başka bir şehirde psikoterapi merkezi iyi olan başka bir hastane biliyor musunuz? Mesela; ÇAPA ve Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'nin psikoterapi hizmeti nasıldır? Ya da GATA'nınki nasıldır?

Üst Alt