Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

ilginize teşekkür ederim inşaallah dediğiniz gibi olur .çünkü bazıları Ankara bayağı düşürüyor diyor birde uyku apnesi oranını düşürebiliyorlarmı saygılarımla.

Merhaba bende vergi indirimi için raporu gönderdim %58 elimdeki rapor 48 ve 20 toplamışlar öyle çıkmış. Balthazar uygulanıyor mu vergi indirim raporu dada. 2 ay oldu vergi indirim müracaatım.

Arkadaşlar merhabalar,ninemin engelli raporu icin hasthaneye gittim,başvuru yaptim ve doktorlari gezdim..
Raporu daha teslim etmedim.Raporda şunlar var;

-Göğüs %40
-Böbrek %10 verdiler.

Kbb,göz hastaliklari,iç hastaliklar,ortopedi,fizik ve kardoloji oran vermedi heyet verecek dedi.

Kullaklari için sağ 87 sol 91 desibel yazmiş.Ama oran yok kullaklari nerdeyse hiç duymuyor max %10 duyabiliyor.
Sizce neden oran yazmadi da sikayetleri yazip heyete verecek dedi?
Ayrica sizce oran kaç olur ?

Kesin olan ;
Gogus %40
Bobrek %10

Ama goz ve kullakalrinda ciddi sorun var kullakda en az %45 verecktir.
Digerlerini bilmiyorum.
Yardimci olacka bir arkadaş var mi?

arkadaşlar merhaba ocak 2019 da heyete gireceğim ağır osastan cpap cihazı kullanıyorum nöroloji doktoru%35 oran veririm dedi,iki yerde bel fıtığından dolayı beyin cerrahı %8 veriyor,aşırı aktif mesaneden de üroloji doktoru %8-10 gibi oran veriyor tecrübelerinize dayanarak Ankara ya bu şekilde oranlarla giden raporumun baltazar formülüne göre hesaplanan oranı % kaç olarak geri gelebilir ilginize şimdiden teşekkür eder sağlıklı günler dilerim.

Merhaba arkadaşlar rapor için müracaat ettim ortopedi yüzde 19 verdi . Nöroloji ortapediye katılıyorum yazmış fizikte ortapediye katılıyorum demiş bu ne demek yani onlardamı yüzde 19 verdi yoksa sadece ortapedinin 19mu gecerli bilgisi olan yardımcı olurmu

Selamünaleyküm kalp kapakçığından %30 kalp pilinden %20
Kulaktan %16 ortopedi %10 aldım ne kadar oran olur yüzde40 vergi indirimi için başvurmuştum

Aynı organdan sanırım tek yazılıyormuş

baltazar formülü

50
48
10-10(bunu anlamadım ama aynen böyle yazıyor)
9
6
5
baltazar formülü ile yüzde kaç yapar arkadaşlar

/20 noroloji /20 kalp damar /6 fizik tedaviden aldim bende cvp bekliyorum surekli verdi tip fakultesi cvp ne olur acaba

Senercobanoglu nöroloji 20+kalp20+fizik6 toplamda hepsi baraber%40 eder balthazard hesabına göre yani normal toplama ile toplanmıyor verilen oranlar sizi yanıltmasın.

Selamünaleyküm bana kalp kapakçığı %30 kalp pili %20 kulak %16 ortopedi %10 verdi ne çıkar hastane direk vergi dairesine gönderecek ondan toplamı bilmiyorum

Papiller ca tiroid lobektomi sonra testis tm ve sol orşiektomi yuzde 40 olup ekpss ye girebilirmiyim rapor için başvurayımmı?

Slm canlar.. aylardir beklediğim vergi indiririm sonunda geldi tam 4 ay önce vermiştim bugün elime ulaşti..raporum %86 ve 3 yıllıktı ankara bunu %86'yı onaylamış ve süresinide kaldirmiş ömür boyu yapmış..herkese sağlikli günler dileriim

Arkadaşlar slm herkese slm sevgiler emin olmak için sizde yardımcı olurmusunuz fizik 8 ortapedi.12 göğüs 8 kulak. 30.oranları. var baltazar hesabından anlamiyom toplam sonucumun oranı kaç olduğunu sizden rica ediyorum

Rapor

Herkese merhaba Bugün raporumu tammaladim fizik %9 karaciğer yağlanması %15 kbb %8 üroloji %5 hipotiroidi 10 göğüs doktoru oranvermedi ama kendi doktorum uyku polikliniğine göndermişti oradan çıkacak sonucu buraya ekleyebilirmiyim birde bu haliyle heyetten ve ankaradan ne çıkar sonuç arkadaşlar bilgi ve tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim

Pisikiyatri

Arkadaşlar ortopedi ve pisikiyatri raporu alacağım fakat ÖTV Den pisikiyatri raporu olursa ÖTV de bir sıkıntı yaşarmıyım cevap verirseniz sevinirim

35tm35 Merhaba, eğer oranlarınızı doğru anladıysam (30,12,8 ve 8 ise) toplam 48 ediyor. (30+12 ->38) ; (38+8->43) ; (43+8->48)

Merhaba kardiyoloji den %40 (minimal 2-3.derece aort yetmezliği için) beyin cerrahi sinden %14 ( 10 yıl önce olduğum tümör ameliyatı sonrası kalan etkileri için) aldım.Heyet sonucu oranım ne olur

Üst Alt