Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beğendiğiniz Yabancı Müzik Klipleri ..

[h=1][SIZE=2]MACKLEMORE & RYAN LEWIS - CAN'T HOLD US FEAT. RAY DALTON[/SIZE][/h]

[FONT=Helvetica]Kadın kocasını fırtına yüzünden balığa göndermek istemese de, adam ekmek parası derdinde açılır tekne ile. Günler geçer, adam geri gelmez. Kadın deniz kenarına iner, ağlayarak bu türküyü haykırır denize...[/FONT]

[FONT=Roboto]Sana söyledim ve tekrar söylüyorumSahile inme (dedim)Sahilde fırtına olur (yapar)Ve seni alır ve götürür (geçirir)Ve eğer beni alırsa ve oraya götürürseAşağıya, o derin sularaVücudumu tekne yaparımKüçük ellerimi kürek,Mendilimi yelkencikKaraya girip çıkarımSana söyledim ve tekrar söylüyorumBana mektup yazmaÇünkü ben yazı bilmiyorum (okuma yazmam yok)Ve ben gözyaşlarına boğuluyorum

[/FONT]
[h=1]Natassa Mpofiliou - sto pa ke sto xanaleo[/h]

BARBiEBARBiE
idare eder. :rolleyes:
Sen nasılsın? Canım İzmir ne güzeldir şimdi pastırma sıcaklarına...

Hımm.. Yoktun sanki de epeydir ablacım, :rolleyes:
@onon Aynen. bende de aynı. Yani, idare ediyorum..
İzmir :)
Dediğin gibi hala sıcak. Yaz hep devam etse. Güzel İzmir' im..

[h=1]Somewhere Over the Rainbow by Israel Kamakawiwo'Ole[/h]

[h=1]Nikos Vertis - An eisai ena asteri[/h]

[h=1]Scorpions - Wind Of Change[/h]

[h=1]Ellie Goulding - Love Me Like You Do[/h]

[h=1]Old Movie Stars Dance to Uptown Funk[/h]

[h=1]Amy Winehouse - Back To Black[/h]

protesto müziğim:)

bu müziği dinlediğime göre protesto edecek bir şey olmuş demektir:)

Yüksek ses! :)
Alabina - Salma Ya Salama

Son düzenleme:
Üst Alt