Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beğeni Uygulaması

Sakin olun. Ben halen buradayım. Kim beğenmeme yapıyorsa, onun vilayetine çomak soksunlar :)
Bana da günlerdir beğenmeme yapıyorlar. Sayfam full trafik lambası gibi kırmızı oldu.

Sanırım birisi konulara dalıp kafasına göre beğenmedim oyları atıp çıkmış... :)

Bu tür silsile halindeki tutarlılığı olmayan beğenmedim oylarını ciddiye almayın gitsin. :)

shukufe ben size soracak değilim nereye yazacağımı bu bir ikincisi beğenmedim i verene kadar gelsin karşıma tartışsın iki seni tınlamıyor olabilir beni tınlıyor üç bunu yazana kadar kendi saçma sapan gıcık verici yorumlarına bak dört.

fesubhanalllaaah:)senlık bısı varmı sımdı.oyle kırıcı kırıcı yazacagına basıverseydın begenmedım madalyonuna:(tabı bende sormuycan. nıye sorasınkı.gıcıklık nerdeymıs. durup dururken nıye senı kızdırcakmısım. hadı ozur dılıyorum madem.

Gerek yok. Yazdıklarını tekrar oku yeterli. Site geneline yazdıklarına da bak. Gölge etme başka ihsan istemem. Beğenmedime gerek yok. Ben direkt derim.

onemlı degılsın.fıkırlerın kendını baglar.

Sen hiç önemli değilsin seninki de seni bağlar. Selametle.

Bana yanlı bakan birini geçenlerde fark ettim.
Ne zaman çevirim içi olursa o vakit pat pat beğenmedi butonu devreye giriyordu.
Uzun süreli bir takip sonunda bende tıpkısının aynısını yaptım.
Okumadan Otu .... beğenmedim.
Tak tak tak bastım.
Hiç muhatabım olmayan biri
Okumadan beğenilmemenin
Tadına baksın istedim.
Şuan kendimi de bilerek deşifre ediyorum.
Çünkü yaptığım şeyi tasvip etmiyorum.

Yine geldi ve başladı beğenmemeye
Günah defterimi doldurma niyetinde
Valla bol bol........

Son düzenleme:
https://i.hizliresim.com/4GvzNL.png

Modların dikkatine

Bugün ki görevini tamamladı.
Bende aynısınız yaptım.
102 ye 102 artık eşitiz.

Gizli olmadığını bildiğim user;
Bence artık bu saçmalığa bir son vermelisin
Amacının dışında fazlasıyla kullandın.
Hoş Seni tanımıyorum
Muhatap olduğum bir kişi de değilsin.
Anlaşılan sen bu oyunu sevdin
Çocukça davranışlar sergileyerek beğenmedim oyunu oynuyorsun.
Ben seni yasaklayayım sende beni yasakla ki
Bu saçmalık burada bitsin.​

Sadece size karşı olduğunu zannetmiyorum;)Arkadaş aklınca öyle eğleniyor, bırakın belki de tek eğlencesi bu iştir, takılmayın...

Üst Alt