Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beni değil dünyamı sıkıştırdı [O an]

hicbirzaman isyan etmedım etmıyecemde ama kaderımızde boyle yazılmıs napalım elden gelen bısey yok sakat kaldım dıye kendımı oldureyımı bızde ınsanız yasayacagızda....

Çok geçmiş olsun. Kaza geliyorum demez, kimin ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Siz azminizi ve hayata olan bağlılığınızı bırakmayın. Umuyorumki en kısa zamanda iyileşirsiniz. Bundan sonraki yaşamınızda herşey gönlünüzce olsun.

can dosttumuz olarak siteye katılıp paylaşımlarda bulunuyorsunuz.bende sizin gibi
t ll- t12 seviyesinde 7 yıldır böyleyim.insan her şeye alışıyor.yaşım 46 sende sabredenlerden olursan hayatın kolaylaşır ve kendi işini kendin yap ve rahatlığa alışma yoksa yaşam zorlaşıyor...
yaşamın boyunca kolaylıklar dilerim...
sayğılar

Şuan durumuma alıstım ama ilerde nasıl olur bilemem ez azından volkırla yürümeye gayret edecem belden asagıda his hareket yok belden adım atarak kendimizi avutacaz

Geçmiş olsun. Sitedeki tecrübeli of' luları dikkatle izlersen daha iyi durumlara
gelebileceğini düşünüyorum.

Üst Alt