Yeryüzünde şifa bekleyen herkese Allah şifalar versin.Hasta yakınlarına da sağlık ve sabırlar diliyorum.Zaman zaman bende bir baba olarak oksijensiz kalıp kalbi tekrar çalıştırılanlar nasıl bir yol izlemişler diye bu siteye ve başka yerlere baktım. Hatta duyduğum hastalara bizzat kendim giderek görüştüm ve çareler aradım..Çevrenizdeki rehabilitasyon merkezlerinde rastlayabiliyorsunuz çok nadir de olsa bu tür hastalara..Oğlum 23 yaşında Dokuz eylül öğrencisi iken 15 nisan 2014 te bu olayı yaşadı.İki buçuk yıl oldu.2 ay İzmir Medikal park yoğun bakım ünitesinde kaldık.İstanbul da bir hastanede fizik tedavi, Gata da fizik tedavi Ve izmir Dokuz eylül de fizik tedavi derken şu an Balıkesir Edremiit te evimiz de kalmaktayız.Şu an oturamıyor,yürüyemiyor,konuşamıyor, ve spastite bağlı kasılma var.Yoğun bakım sürecinde mide delinerek beslenme yapıldı.Nefes için boğazı delmemiz gerekebilir denilerek bizden izin alındı ancak gerek olmadığı söylenerek vazgeçildi.iLK KELİMESİ boğuk bir sesle anne oldu 5 . ayda tabiki dünyalar bizim oldu.İlk defa çevresine tepki vermişti.8 .ayda mide kapatıldı.Mama ile beslenmeye hala devam ediyoruz.Bahsedilen ilaçların hepsini de kullandık ama bir faydası oldu mu bilmiyoruz..Şu an tepkileri iyi ama geçmiş hafıza hiç yok.Allah herkese şifa versin ..Şimdilik bunları yazabildim..M_uhammet@hotmail.com resimlerini oradan görebilirsiniz.