Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar teşhisi ile EKPSS’ye girme şartı nedir?

anhedoni

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
3
Merhabalar, bilgisi olanlar yanıtlarsa çok sevinirim. Ben yıllardır unipolar depresyon tanısıyla tedavi görüyordum, Mayıs 2024'te Bipolar teşhisi konuldu (Tip 2).
Ama ben artık ilaç tedavisinden bıkmıştım ve tedaviyi bırakmıştım. Şimdi özel sektörde çalışmamın imkansız olduğunu düşünmeye başladım, maksimum 1 ay dayanabiliyorum ve E-Kpss ye girmek istiyorum.
Sorum şu, E KPSS'de girmem için en az 6 ay düzenli olarak aksatmadan tedavi mi olmam gerekiyor?
Şimdi tıp fakültesinde bir öğretim görevlisiyle tedaviye başlasam 2026'daki E-Kpss'ye girebilir miyim, rapor verirler mi?

Teşekkür ederim yanıtınız için, diyelim 6 ay bipolar tanısiyla tedavimi gördüm. Raporun %40'tan az gelme olasılığı var mı?
Umarım şimdiden başlarsam tedaviye 2026 Ocak ayında başvuruları başlayacak olan E-Kpss'ye yetişebilir raporum.

Direkt BİPOLAR ise çok çok büyük ihtimalle %40 dan aşağı olmaz. Şimdiden size sınavda başarılar dilerim.

Son düzenleme:
@aydünyavaz,

Merhaba hocam bende 1.5 senedir psikiyatri tedavisi görüyorum son 6 aydır reçeteme Okb yazılıyor bende inşallah ekpss için rapora başvurmayı düşünüyorum heyet 1.5 yıl önceki ilk girişe mi bakar yoksa son 6 aydaki Okb tanısına mı bakar ?

Merhabalar
39 yaşındayım. %70 engelli raporumu 2 yıl süreli aldım
27 martta doluyor.
70 engellilikte memurluk olur mu?kısmı bağımlı yazıyor çünkü? Yoksa bu raporu yenilesem mi?
Başvurular ne zaman alınıyor
Bana biraz bilgi verebilme imkanın var mı?

Üst Alt