Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir fikrim var: engelsiz kültür girişimciliği örneği

DJ_BORAN

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
3
Arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim bir şey var.

Ben engelli bir şair yazar ve edebiyat çıyım.. Bir projem var elimde bu bir Roman olarak başladı aslında halen daha yazmaya devam ediyorum.. Ve Projemi gören uzman bşr ekibin yönlendirme si ile eserimi Dizi film senaryosu na dönüştürüyorum.. Ama bunun için desteğe ihtiyacım var
Ayrıca 50 tane de bestem mevcut

benim hayalim şu bu sektörde iş yapan ilk engelli birey olarak biz Engelsiz yüreklerin medya dünyasındaki sesi olmak istiyorum mesela bestelerimi okuyacak sanatçı ların katıldığı bir konser organizasyonu kafamdaki fikirlerden sadece bir tanesi

benim sizden istediğim şu yaşadığım süreci sizlerle paylaşmak istiyorum.. Bu konudaki görüşlerinizi yazın lütfen bunu sizin le paylaşmak istiyorum çünkü size bir umut bir örnek bir önder olmak istiyorum

Lütfen ilgili bölüme taşıyınız...

Konserde Edip Akbayram ve Metin Şentürk versin . Engelli sanatçılarımız isabet olur.... akyica dizi filmde çakma engelli değilde gerçekten engeli olan oyuncular rol alabilir

Projem büyük bir proje olacak özellikle duyuradağım buradan bu tarz projejeleri başaran ilk engelli birey olarak adımı duyurmak istiyorum

Projenin büyüklüğü, içeriği, engellilere faydası , topluma faydası farkındalığı artırıp arttırması, sanatsal boyutu evrenselligi, çoğunluğu temsil yeterliliği . . . Bunlar bir yana adını duyuran ilk engelli birey olmak bir yana diyorsun yani?

Vee sana nasıl teşekkür etsek az. Hep bir öndere ihtiyaç duymuştuk. Tek ihtiyacımız buydu hatta... Engellilik ve sanat kimse bunu senden önce yan yana düşünmedi. ... Sen bir ilksin harikasın, muhteşemsin. Top 10 da bir numara favori insansin. Süpersin

Şu anda projeyle ilgili biri dünya devi olmak üzere üç dört firma ile görüşme randevusu aldık medya ile de temaslarımızı kuruyoruz bu ay sonu somut gelişmeleri duyurmaya başlayacağım teoril olarak "Ocak 2017 de hayata geçmiş olacak ana hedefimiz bu video sunum hazırlanıyor şu anda yakın bir gelecekte ne demek istediğimi anlayacaksınız bence dalga geçmek yerine bilgi almayı deneyin engelli ler daha doğrusu engellenen ler olarak bizler yapabileceklerimizi küçümsememeyi bilgi mize ve emeğimize saygı göstermeyi öğrendiğimiz gün toplumsal duyarlılık merkezleri ni harekete geçirmek için bu tip çalışmaların ne kadar büyük bir önem arz ettiğini anlayabiliriz bence dalga geçmeden önce bu konuyu bir düşünün...

Umarım hedefine ulaşırsın. ..ancak bizden tam olarak ne istediğini yeterince açık ifade edemediğin gibi reklam kokan açıklamaların itici geldi doğrusu. Hedefine ulaşırsan bir gün bizi temsil edecek olursan mütevazi kalmayı dene lütfen

PURHAPS aslında bildiğim projeyse engellilikle pek bir ilgisi yok. DJ_BORAN Burda insanlara bulmaca çözdürmektense direkt bilgi verirseniz en azından destekleyen desteklemeyen ortaya çıkacaktır. Başarılarının devamını dilerim

Benim sizden istediğim şey bu süreçte engelli kamuoyu oluşturmak ve sorunlarımızı ve haklarımızı savunmak adına medya dünyasında yer almaya başladıktan sonra sesimizi duyurabilmek adına yürütülecek müteakip projelere dahil olmanızdır. Ayrıca bu konuda stk ların bizi istismar ederek yol açtığı güvensizlik ortamını yıkacak bir farkındalık sürecini başlatmayı hedefliyorum ekrana yansıtacağım hikaye engelli daha doğrusu engellenen bir çocuğun kendi mucizesine inanmayı öğrenerek ortaya çıkardığı mucizevi başarı hikayesini anlatıyor. Hepiniz hepimize model olacak bir farkındalık süreci başlatılacak engelli bir birey olarak medya gündemine böylesine etkili bir şekilde giriş yaptığımızda haklı davamızdaki bir çok talebin kamuoyu oluşturularak kazanım haline dönüşmesini arzuluyorum iddialı oluşumun sebebi ise bize Siz engelli siniz sakat sınız diyen sisteme karşı bir başkaldırı hareketi başlatma gayesinden kaynaklanmaktadır bu süreçte engelliler adına hareket eden bütün kişi kurum ve kuruluşlra bir çağrıda bulunuyorum aslında. GELİN SESİMİZ i önce Türkiye ye sonra Dünya ya duyuralım. Sanat ve edebiyat sıçrama noktamız olsun. YANLIŞ BİR ŞEY mi bu???

Ayrıca detaylı bilgi isteyen kardeşlerime birebir bilgilendirme yapabilirim benim tek isteğim bir düşümü gerçekleştirirken kader arkadaşlarımı yanımda görmek

Uğraşma bu kadar kardeşim, git evlilik programına katil daha kestirme. . , biraz sansasyon , biraz ajitasyon, azcık gözyaşı, bir kaç kişi de tekerlekli sandalye bağışı yapar 70 milyon izler. ... sanki bu konulara duyarlı bir medyamız varmış gibi. .. Pek tv. İzlemiyorum ama ana tema bu...

@DJ_BORAN Kardeşim emeğine sağlık ancak bu işler öyle kolay işler değil. Bende senin gibi roman yazıyordum Yayınevi ne talep ettim yollamadı. Şimdi tekrar yazıp yollamayı düşünüyorum. Kitap olarak basılması hayalim benim de. Ancak senin dediğin gibi dizi olarak yapılması bir hayli zor ve çok uğraşman gerekir. Onu istediği kadar senaryo yapsınlar dizi olarak ilk anda tutulması baya zor. Gerçi Kurtlar Vadisi gibi birkaç dizi tuttuysa da buda binde 1 olan dizi kitap olarak yazarsan ve çok tutulursa yapımcılar senden telif hakkını almak isteyebilirler. Direkt dizi olarak tutulması kitap olarak tutulmasından çok daha zor bence Düşündüğün projeyi kitap olarak bitir. . Benim yazacağım roman da zaten ana kahraman benim
koklear implant lı bir genci anlatacak yani beni :) bence senaryo tarzını bu şekilde düşünmen daha mantıklı diyorum. Yani roman olarak yaz bırak onlar cekip telif hakkı istesin. Dizi çekip senaryo yapmak istesinler şarkılar içinde gereken yerler le temas kurup şansını dene. Ancak @PURHAPS ında belirttiği gibi mütevazi kal yok ben ilk olacağım falan böyle birşey yok kardeşim. Neleri başaran engelliler var Örnek Beethoven yıllar önce dünyanın en büyük besteci si oldu ve engelliydi ilk değilsin yani. Onun için kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin ilk olacağım diye. Pınar ın da gayet güzel belirttiği gibi amacın sadece dikkat çekmek se bunca zahmet e hiç gerek yok . Tv de herhangi bir programa katılım yeterli. Ama yok ben birşeyleri başaracağım diyorsan yolun açık olsun

benim yapabileceğim birşey olursada özelden bana ulaş

Son düzenleme:
Öncelikle cevap vereyim benim projeme zatwn talip olan yapımcılar ve kanallar var dolayısıyla içinden en az 5 roman çıkabilecek bouuttaki bir hikayeyi roman olarak değerlendirmek ileride ele alacağım bir seçenek olacak öncelikle bunu belirtmem gerekecek. Ayrıca mütevazı olmak konusuna değinecek olursak mütevazı olmak kavramsal açıdan kendini beğenmişlik karşı bir panzehir olarak tavsiye edilebilir. Benim yaptığım şey ise toplumun bana ve benim gibilere reva gördüğü sınırları aşıp kendi başarı hikayemin kahramanı olmaya çalışmaktır. Burada aslolan mütevazı olmak değil idealist davranmaktır. Misal John Nash mütevazı olmayı deneseydi bir şizofreni vakası olarak kalmayı yeğlerdi ama o bir seçim yaptı ve dedi ki Hayatın ve insanların çizdiği sınırları aşacağım ve bunu en iyi yaptığım şeyle matematik bilimi ile yapacağım. Ona da deli dediler bu işi başaramazsın dediler ama bu hiç bir zaman matematik te Nobel ödülü alan bir dahi olarak açılmasına engel olmadı. Yazdığım hikaye nin ana fikri de bu zaten. İnsanlara kendi sınırlarını zorlamayı öğreten bir yapım olacak. Sıradan olmayan bir projwyş sıradan süreçlerde harcamak istemiyorum..

Sürece ilişkin olaraj ise zaten senaryo hazır olduğunda projem le ilgilenmek isteyen tv kanalları ve yapımcılar var. Hatta sırf bu yüzden senaryo yu Roman formatından önce hazırlamamı istiyorlar dizi film projesinin öncelikli olarak tamamlanması yapımcı ların ve tv kanallarının talebi benim değil. Kolay olmadığını biliyorum ama bunu yapacağımdan eminim. Beni dikkat çekmeye çalışmak la suçlayan arkadaşlara da bir çift lafım olacak eğer bahsettiğiniz kadar küçük beyşnli fikirlere itimat edebilecek tıynıyet te biri olsaydım emin olun tavsiyem nizi dikkate alırdım ama ne yazık ki muhatabını küçük düşürmeye çalışarak meşrulaşmaya ve yücelmeye çalışanlarla kaybedecek vaktim yok benim...

PURHAPS arkadaşım ben bu projeyi zaten bizatihi senin ke aybı tepkiyş veren Abuk zihniyet le savaşmak için geliştirdim.. Dolayısı yla da bu kadar basit tavsiyeler le girdiğim yoldan geri dönecek değilim. Kaldı ki bir insanın başarısı kendisine yapabileceğini söylenenleri değil yapamayacağı söylenen şeyleri gerçekleştirmesi ile ölçülür. Yoksa ampulu yakmak değil mesele sorun enerji nin kaynağı nı bulmak ona da ÖZGÜVEN MİMARİSİ diyorum kısaca haa nasıl oluyor dersen insanları küçümserken dev aynasına değil boy aynasına bakmayı öğrendiğin gün söz veriyorum anlatacağım sana. Şimdi emeğe ve sanata saygı duy ve tekrar oku yazdıklarımı ne demek istediğimi anlayabilirsin belki

Bende tam olarak sana boy aynasında bakmanı tavsiye etmiştim. Eminim ki bahsettiğin insanlar kendi reklamını değil başka insanlar başarılarını faydalarını gördükleri için yapmıştır. Siz öncelikle bizden ne istediğinizi net olarak ifade etmeyi deneyin derim. Sizin cüsse ve yetenek yaristiracak değilim .... niyetim sizinle dalga geçmek değildi. Fikirlerim size basit gelmiş olabilir. Zaten bende size toplumun sanata bakışı ve medyatik olmanın basitliginden dem vurmak istemiştim. Her neyse. . . Umarım başarı haberlerinizi görmek nasib olur yine de..

Toplumun bakış açısı arx talep dengesinde ki nitelik uçurumu nun kapatılmasına bağlıdır bu da büyük düşünen zihinlerin cesaretlendirilmesi ile olur. Profesyonel işlerde amatör ruh bir taşıyıcı dır ama bu durum nitelik ve nicelik tartışmasını gölgelemeye yetmez

Sözün özü bana boy aynasını tavsiye etmeden önce kendiniz gidip her hangi bir aynaya baksanız iyi olacak sanırım

Senin egona iyi gelecekse gidip bir bakayım dedim . Baktım , mükemmel ötesi :)

Her şeyden önce dalga geçilmeyi dw adla hak etmeyen biriyim ve bunu Reddediyorum. Ayrıca canım polemik istemiyor ama bu senin gibi mesleği insanları eğitmek olan birinşn hakaretlerine tepkisiz kalacağım anlamına gelmiyor. Bu ilk iddianı Reddediyorum

Ayrıca Çirkin bir egom olmadığı için tatmin etmeye ihtiyaç duyduğum bir şeyde yok yani bu şu demek senin yazında benim hakkımda ileri sürdüğün her şey gibi bu da yanlış

Benim yazdığım hiç bir cümle saçma olmadığı gibi anlatım bozukluğu da yok. Dolayısıyla da bu iddian da geçersiz. Mantıksız anlamı olmayan hiç bir cümle kurmadım kurmam bu yüzden tespitininiz yanlış bu tespitininizi de Reddediyorum....

Ben kendimi düzgün bir şekilde ifade edebilen biriyim dolayısıyla bu iddianın da yanlış olduğunu ve asla kendimi küçük dülürmediğimi de özellikle belirtmem gerek bu tavsiyenizi de Reddedeceğim üzülerek çünkü bu tespitiniz de baştan aşağıya yanlış

İlk olmak la ilgili kastım şu daha öncensanatka ve edebiyat la uğraşan engelliler olabilir benim ilk olmaktan kastım zatı aliniz gibi insanların yapamazsın dediklerini yapmak ve başarmaktır. Benim için sizin gibi insanların neyi ne şekilde yapabileceğime dair öngörüleri hükümsüzdür

Benim hiç bir yazım saçma değildir öncelikle bunu belirteyim ayrıca da yapmışmolfupum projeyi şu anda Mercedes Benz ve Kığlı grup gibi firmalara sunmak üzere video sunum hazırlıyorum. Gerekli Randevular alındı nasip olur da projemizi hayata geçirir isek: Zatı alinizi buraya yazduğınız edep dışo ahlak dışı ithamları yüzüme karşı tekrarlamak için prömiyerimize bekleriz. Belki yüzünüz kızarır ve UTANIR sınız. Ama zannetmiyorum: Edepsizliği yaşam biçimi haline getirenlerin özür dilemek gibi insani alışkanlıkları yoktur. Ben kendi adıma kader arkadaşı olarak gördüğüm engelliler camiasının bir ferdi olarak çalışmalarıma devam edeceğim. Umarım sizde bu süreçte Bir konuda bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunamayacağını öğrenir: Hakaret ile hakikat arasındaki fark ı fark edersiniz! Yoksa akıbetiniz içine düştüğünüz üslup çukuru içinde paçalarından asılarak ayağını kaldırabileceğiniz kişiler aramaktan başka bir şey olmayacaktır. Üstad ın dediği gibi: BİR SÖZE BAKAR Im SÖZ mü, diye bir de söyleyene bakarım ADAM mı diye. Beni tereddüt te bıraktığınız için teşekkürler...

Evet sayın seyirciler şimdi kendime eğitimci diyen bir edep fukarasının içler acısı halini anlatacağım size. Arkadaşlar siz siz olun örnekte görüldüğü üzere her şeyi bildiğini zanneden cehalet numunelerine kulak asmayın! Çünkü bunu yaparsanız Şekil 1A da görüldüğü gibi fikirlerle değil. Şahsiyetle çatışan bir müptezel çıkar karşınıza.. Ayrıca: iddialarını haklı çıkarmak için saldırganlaşmaya başladığında sessizce "Al sana bir kemik" yazın ve kenara çekilin hakaretlerini sertleştirecek ve size daha ağır cümleler ile yüklenecektir.. Tasalanmayın çünkü bu modelin fikir haznesinde Küfür den hakaretten ve edepsizlikten başka hiç bir şey bulunmaz. En iyi anladığı şeyse kelimeler le Sanal mastürbasyon yaparak sizi tahkir ve tezyif etmeye çalışmaktır. Bunu yaptıkları zaman izin verin zihinsel orgazm a ulaşsınlar bunu nasıl mı anlayacaksınız çok basit!! Size bir ton hakaret ettikten sonra ellerini açıp, Sanki kendisinde çok varmış gibi Allah ım şu kuluna biraz akıl fikir ihsan eyle diye utanmadan dua etmeye başlar. Sakın Allah cc kendisinin yarattığı kalbi kuranların dualarına itibar etmez diyerek beylik laflar kullammayın! Çünkü o zaman daha fazla çirkinleşecek, Ve size daha ağır hakaretler etmeye devam edeceklerdir. Çünkü bu modeller dua ile küfür ü aynı paragrafta kullanacak kadar yüssüz ve müptezel dir.

Ayrıca başka bir özellikleri daha vardır: Edebiyat tan konuşurken çok güzel Edepsizlik ederler.. Hatta o kadar ki? Size imla dersi vermeye dahi kalkarlar. Siz istediğiniz kadar edep ilim den önce gelir deyin bu arkadaşlar horoz beyinlidir. Ve Yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan çıkar diye sorduğunuzda alacağınız cevap belli dir. O yüzden kendini beğenmiş mahluk lara. Bakın insan demiyorum mahluk diyorum yaratılmış olması hasebiyle. İnsan demek için insani değerlerden nasiplenmek gerekir çünkü: Mahluk ise yaratılmış olma cihetinde bir hitaptır. Hani yüce mecliste gördüğümüz o unutulmaz replikte olduğu gibi ONLAR ADAM DEĞİL MİLLET VEKİLi..

Haa unutmadan söyleyeyim de içimde kalmasın. Bu tip durumlarda çok sevdiğim bir kıssa gelir aklıma. Mesaj ilgili yerlere ulaşmıştır eminim.. Olay kısaca şu: Diyojen bir gün saraya çağrılır kendisinden hiç hazzetmeyen Vezir le karşılaşır Saray ın girişnde. Vezir Diyojen in kıyafetine bakıp onu tanıyamaz ama saraya gelen her ziyaretçi imparator adına eğilerek selamlaması gereklidir.. Çünkü kendisine böyle emredilmiştir. Diyojen kapıya gelir ve - İmparator un davetlisiyim! der. Vezir ise öfkelenmiştir.. Çapulcu kıyafetine benzeyen bir giyim tarzıyla kamufle olan Diyojen e dönerek: Ben bir soytarı nın önünde eğilmem!! diye büyüklük taslar! Ama Diyojen in cevabı enfestir!! - Ziyanı yok hünkarım! Siz eğilemiyorsanız BEN EĞİLİRİM!!

DJ_BORAN neden baska biri degilde sen? Bize kendini kabul ettirmen lazimki senden baskasi olmaz diyelim. Ama baslik ve icerik cok yaniltici. Kisisel olarak bir hedefe ulasmak icin seni sirtimiza almamizi istiyorsun fikrin bu mu? Buna proje demek ne kadar dogru olur? Ayrica Mecliste bizi temsil edebilecek engelli vekil yok mu? Yarin seninde parayi bulduktan sonra 3 maymunu oynamayacagini nerden bilelim?? daha simdiden elestirilere tahammulsuz biri oldugun insanlara laf altinda kalmayayim diye yetistirmeye calistigin mesajlarindan belli.

Öncelikle şunu belirteyim eleştiri ye evet hakarete hayır. Mimar Sinan bir çocuğun eğri gördüğü bir minareti o çocuğu ikna edene kadar halatlarla asılıp doğrulturken hangi anlayışa sahipse ben de öyle olmaya çalışıyorum. Haa mükemmel olamayabilirim. Ama birisi çıkıp ta hele hele ben öğretmenim diyerek haysiyet cellatlığı yaparsa kusura bakmayın ona da cevap veririm. Ben isterdim ki başlığı okuyan arkadaşlar benimle dalga geçmek yerine anlamaya çalılsınlar. Haa omuzlarının üzerine alsınlar demiyorum elbette ama fikir beyan etmeleri benim için önemli. Ama siz fikir beyan edilmesi için açılan bir başlığın altına Küfür Beyan ederseniz durum değişir tabii.

DJ_BORAN, konuştukça battığının ve içinde ki çirkin üslübunu gün yüzüne çıkarıp rezil olduğunun farkına varamayacak kadar kin ve hırs bürümüş gözünü dilini... gerçeklikten , zerafetten ve edepten uzaklaşmışsınız. adeta kreş öğrencilerinin davranışlarını sergıiliyorsun....sanatçı, sanatıyla konusmalı davranışlarıyla topluma iyi örnek olmalı sıra dışı olmalı. kendine sanatçı diyorsun ya...bu platformu mahalleye çevirdiniz kavga ediyorsunuz yazık....ortaya nasıl ürün koydunuz bilmiyoruz bizden tam olarak ne istediğinizi hala ANLATA BİLMİŞ degilsiniz bu kadar anlatım zafiyetiyle nasıl senaryo yazdınız sasırıyorum . Burada sergilediğiniz tutumla en azından benim önderim olmazsınız üzgünüm

Sonuç itibarıyla aslolan muhatabınızla konuşulurken duymak istemeyeceğiniz cümleler kurmamak gerekiyor. Yazdıklarıma bakın bana hakaret etmeyen kime karşı olumauz bir cümle kurmuşum. Eleştiri tabii ki olacak ama sen eleştiri hakkını kullanıp karşındaki ile dalga gçer gibi davranırsan ben olmasam bile biri çıkar gerçekleri yapıştırır o aynalardan kaçırdığın suratına. O zaman da işte böyle ı yana bu yana küfürler savurur ben eğitimci yim diye avutursun kendini. İyi bir insan olmayı öğrenemedikten sonra profesör olsan ne yazar. Benim zoruma giden budur!!

Sayın PURHAPS!!, Öncelikle anlatabilecek zamanım da var bilgim de var yeteneğim de var. Kaldı ki ben BANA HAKARET ETMEYEN hiç kimseye karlo olumauz bir cümle kurmadım ayrıca içimde kin de yok muhatap olduğum iğrenç hakaretleri şahsınıza yöneltilmiş olarak düşünün bakalım ne kadar iyi niyetli olacaksınız? Önce empati kurmayı öğrenin.. Gelelim diğer görüşlerinize bana küfreden müptezellerin pislikleri olmasaydı buraya bir kaç pasaj koyup fikrinizi soracaktım. Ama okumak ve anlamak tan çok yargılamaya o derece odaklanmışsınız ki şimdi ben buraya Hayattan Kendi mucizesine inanmayı öğrenmiş bir yüreğin etrafındaki gizli engelleri aşma sürecini konu alan bir öykü anlatacağım diye kpnuya girsem bahse girerim küfürü basacaksınız.. Neden mi çünkü diliniz katılaşmız zihniniz şartlanmış soru sormak yerine itham etmeyi tercih ediyorsunuz sebebini az çok tahmin edebiliyorum ama benim bu tip durumlar için yazdığım çok güzel bir şiirim var adı PUŞT GRİBİ onu okursanız ne demek istediğimi çok daha iyi anlarsınız

Bir fikrim var protesto

Sayın yönetim şahsıma yönelik açmış olduoum başlıkta şahsıma yönelik hakaretlere en ufak bir tepki dahi göstermeden konuyu hangi gerekçeyle kapattığınızı öğrenmek istiyorum bana bir açıklama borçlusunuz. Yoksa siz hakarete karşı boyun eğmeyi eleştiriye tahammül olarak mı algılıyorsunuz. Size göew insanlar bana hakaret ettiğinde normal ben onlara cevap verdiğim de anormal mi oluyor. Eleştiri ye tahammül edebildiğimi göstermek için ÇOK GÜZEL KÜFRETTİNİZ TEŞEKÜR EDERİM filan mı dememi bekliyordunuz acaba? Hani eleştiri ye açık olmayı savunuyordunuz bu mu sizin demokrasi anlayışınız?

Ben kimseye küfretmedim.. Öncelikle bunu belirteyim sadece ortada şahsıma yönelik olarak ağır hakaretler ve küfürler vukuu buldu bende onlaeq karşı şahsiyetimi korumak için cevap hakkımı kullandım ama ben alttan aldıkça üste koyan bir edepsizlik numunesi söz konusu karşıma çıkıp benimle yüzleşmesini istiyorum bu Haysiyet cellatları nın bakalım bir insana sırf yaptığı işteb dolayı küfretmek hakaret etmek nasıl oluyormuş hodri meydan diyorum..

DJ_BORAN kufur eden kim hangi mesajda etmis? Uslubunuz cok ters gelip burdan destek isteyip ama kendinizi tepede gorup aslinda size ihtiyacim yok mihvalinde konusmalarinizdan bende rahatsiz oldum. Madem dunya devi markalarla anlastiniz her sey tamam ozaman ihtiyacin yok bize bak isine ne zamanini olduruyorsun bizimle.sanattan edebiyattan bahsedip duruyorsun ama konunda sanat ve edebiyat disinda her sey var. Senin amacin engelli haklarini savunmak felan degil isim yapma derdindesin bunu konudaki 2. Mesajinda kendin belirtmissin. O yuzden senin en basta ozelestiri yapman lazim sonra edebiyatini konusturman gerek sair oldugunu iddia ediyorsan. boyle tahammulsuzlukle hicbir sey yapamazsin

Ben kimseye küfretmedim.. Öncelikle bunu belirteyim sadece ortada şahsıma yönelik olarak ağır hakaretler ve küfürler vukuu buldu bende onlaeq karşı şahsiyetimi korumak için cevap hakkımı kullandım ama ben alttan aldıkça üste koyan bir edepsizlik numunesi söz konusu karşıma çıkıp benimle yüzleşmesini istiyorum bu Haysiyet cellatları nın bakalım bir insana sırf yaptığı işteb dolayı küfretmek hakaret etmek nasıl oluyormuş hodri meydan diyorum.. O

Bir onceki mesaji copy paste yaparak elestirileri gorunmez yere cekmeniz size bir sey kazandirmaz umarim yanilir kisisel projelerinde basarili olursun.

Luxiano nun bana karşı yaptığı iğrenç hakaret leri okumadınız galiba. Ama belirtmem gerekiyor ki benim amacım isim yapmak filan değil bir zihniyet devrimini sağlamak üzere yola çıktım.. Özeleştiri noktasına gelince sizinle dalga geçen biriyle konuşurken teşekkür cümlesi kurmanız olanaksızdır hak etriğç cevabı vereceksiniz ki bir daha edepsizlik yapmasın bana konuşma şansı vermediniz ki kendimi anlatayım hadi anlatrım diyelim bu kadar tepeden bakan ve ilk mesaja bile hakaretle cecap veren insanlara neyi nasıl anlayacaksınız konuşacak çok şey var da benim terbiyem onlara aynı üslupta cevap vermeye müsaade etmiyor kendinizi benim yerime koyun lütfen! Siz olsankz böyle bir edepsizlik furyası na karşı sırf eleştiri hakkı nedeniyle sessiz ve tepkisiz kalabilir miydiniz?

bir gün de şu siteye girdiğimde birbirini yiyen engellileri görmeyeyim, dişimi kıracam.. :(

Rica ederim gedik kalırsınız sonra. Şaka bir yana hakikaten durum öyle hayır adam ağzına geleni sayıyor biz cevap verince sıkıntı çıkıyor sanki Nobel edebiyat komitesinin juri üyesi olmul beni eleştiriyor yaa ona bir şwy dediğimiz tok fikrini beyan et te niye küfrediyorsun be adam karşında çocuk mu var?

Engellilerle ilgili yapılacak çalışmalar maddi olarak gözle görülür, elle tutulu bir şey omazsa durum yukarıda olduğu gibi seyreder. Ramazanda koli verilsin, tekerlekli sandalyeler dağıtılsın, yaz tatillerinde pislik içinde dahi olsa uygun fiyata tatile götürülsün yeterli! niye bu rezil yeri bizlere layık görüyorsunuz diye kimse sorgulamaz. Son zamanlarda kamu kurumuna engelli memur atamaları artınca gündem maddeleri bi nebze değiştiğini gülümseyerek izliyorum.

Senin projene gelince olmayacak şeyler değil içinde engelliyi acite etmeden farkındalık yaratacaksa tabi. Umarım başarabilirsin hem kendine inancı olan için, imkansız diye bir şey yoktur! Engelliler birbirini anlamakta zorlanırken, bir engellinin imkansızı başarabileceği inancı yokken, engelli olmayanların bizleri anlamasını ummak! önce kendi içimizde mi barış sağlasak?

Üst Alt