İşte bende bu görünmeye duvarları yıkmak ve o bahsettiğiniz barışı sağlamak adına Allah vergisi bir yeteneğim olan sanatımı kulannaya ve medya yoluyla farkındalık yaratmaya çalışıyorum. Elin oğlu Rain man diye bir film yapar tüm dünya otizm i konuşur. Biz bir şey yaptığımızda adınukalalık egoizm kendini beğenmek olur. Üstelik örnekte de görüldüğü üzere hakaret üstüne hakaret işitirsinizz hayır eseri tartışsınlar diye tanıtık videosu paylaiöak için açmıştım bu başlığı ne onurumuz kaldı ne haysiyetimiz üstelik deli ilan edildik bir de
SU CÜMLELERİNİZ DE DAHİ KENDİNİZİ SÜREKLİ BÜYÜK GÖRME, ÖVME,ACINDIRMA UYDURMA, MADURA YATMA BASKALARINI SUCLAMA,YAZILMAYAN SEYLERİ YAZILMIŞ GİBİ İNSANLARA EMPOZE ETMEK,OKUDUGUNU ANLAMAMK VEYA ANLAMAZDAN GELMEK, HARERET ETMEK, IFTİRA ATMAK BUNLARIN HEPSİNİ BU SATIRLARLA İFADE EDEBİLMEK GERCEKTEN OLĞAN ÜSTÜ, HARİKULADE BİR SAHSİYET VE EDEBİYAT GEREKTİRİR.... YORUMLARI EN BASINDAN BERİ TAKİP EDEN OBJEKTİFLİĞİNİ ÖZNELLİĞİNİ USLUBUNU BOZMADAN KATILIM SAĞLAMAYA CALISAN BİRİSİ OLARAK @DJ BORAN ,KABAK TADI VERDİNİZ.. SİTE YÖNETİMİ KONUYU KAPATTI YETİNMEDİNİZ... SİZE KİMSE BURADA HAKARET ETMEDİ....BASŞLIKTA FİKRİNİZİ PAYLAŞIP BİZİDEN DESTEK VE FİKİR İSTEMİŞTİNİZ... NACİZHANE FİKRİMİZİ SÖYLEYİNCE BİZİ BASİTLİKLE SUCLAYIP BOY AYNASIMA BAKMAMIZI TAVSİYE ETTİNİZ. KAVRAMLARI CARPITIP KENDİNİZE GÖRE EĞİP BÜKÜP MADUR EDEBİYATINDAN VAZGEÇİNİZ DERİM. ZİRA ENGELLİLERİN MADUR EDEBİYATI YAPMASINDAN OLDUM OLASI İĞRENMİŞİMDİR... SİZİN HİÇ BİR ESERİNİZİ MERAK ETMİYORUM. SU SÜRECTE BİLE YETERİNCE KİŞİLİĞİNİZDEN VE ANLATIM BOZUKLUKLARINIZDAN BIKTIRDINIZ.BU YAZDIKLARIMI DA CARPITIP KENDİNİZİ HAKLI CIKARMAK İÇİN UYDURUK BİR VEYA BİR KAÇ ARDISIK CEVAP YAZACAGINIZDAN EMİNİM. BU KEZ BARİ KENDİNİZE BİR İYİLİK YAPIP ÖZELEŞTİRİ YAPINIZ.