Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir fikrim var: engelsiz kültür girişimciliği örneği

İşte bende bu görünmeye duvarları yıkmak ve o bahsettiğiniz barışı sağlamak adına Allah vergisi bir yeteneğim olan sanatımı kulannaya ve medya yoluyla farkındalık yaratmaya çalışıyorum. Elin oğlu Rain man diye bir film yapar tüm dünya otizm i konuşur. Biz bir şey yaptığımızda adınukalalık egoizm kendini beğenmek olur. Üstelik örnekte de görüldüğü üzere hakaret üstüne hakaret işitirsinizz hayır eseri tartışsınlar diye tanıtık videosu paylaiöak için açmıştım bu başlığı ne onurumuz kaldı ne haysiyetimiz üstelik deli ilan edildik bir de

İşte bende bu görünmeye duvarları yıkmak ve o bahsettiğiniz barışı sağlamak adına Allah vergisi bir yeteneğim olan sanatımı kulannaya ve medya yoluyla farkındalık yaratmaya çalışıyorum. Elin oğlu Rain man diye bir film yapar tüm dünya otizm i konuşur. Biz bir şey yaptığımızda adınukalalık egoizm kendini beğenmek olur. Üstelik örnekte de görüldüğü üzere hakaret üstüne hakaret işitirsinizz hayır eseri tartışsınlar diye tanıtık videosu paylaiöak için açmıştım bu başlığı ne onurumuz kaldı ne haysiyetimiz üstelik deli ilan edildik bir de
SU CÜMLELERİNİZ DE DAHİ KENDİNİZİ SÜREKLİ BÜYÜK GÖRME, ÖVME,ACINDIRMA UYDURMA, MADURA YATMA BASKALARINI SUCLAMA,YAZILMAYAN SEYLERİ YAZILMIŞ GİBİ İNSANLARA EMPOZE ETMEK,OKUDUGUNU ANLAMAMK VEYA ANLAMAZDAN GELMEK, HARERET ETMEK, IFTİRA ATMAK BUNLARIN HEPSİNİ BU SATIRLARLA İFADE EDEBİLMEK GERCEKTEN OLĞAN ÜSTÜ, HARİKULADE BİR SAHSİYET VE EDEBİYAT GEREKTİRİR.... YORUMLARI EN BASINDAN BERİ TAKİP EDEN OBJEKTİFLİĞİNİ ÖZNELLİĞİNİ USLUBUNU BOZMADAN KATILIM SAĞLAMAYA CALISAN BİRİSİ OLARAK @DJ BORAN ,KABAK TADI VERDİNİZ.. SİTE YÖNETİMİ KONUYU KAPATTI YETİNMEDİNİZ... SİZE KİMSE BURADA HAKARET ETMEDİ....BASŞLIKTA FİKRİNİZİ PAYLAŞIP BİZİDEN DESTEK VE FİKİR İSTEMİŞTİNİZ... NACİZHANE FİKRİMİZİ SÖYLEYİNCE BİZİ BASİTLİKLE SUCLAYIP BOY AYNASIMA BAKMAMIZI TAVSİYE ETTİNİZ. KAVRAMLARI CARPITIP KENDİNİZE GÖRE EĞİP BÜKÜP MADUR EDEBİYATINDAN VAZGEÇİNİZ DERİM. ZİRA ENGELLİLERİN MADUR EDEBİYATI YAPMASINDAN OLDUM OLASI İĞRENMİŞİMDİR... SİZİN HİÇ BİR ESERİNİZİ MERAK ETMİYORUM. SU SÜRECTE BİLE YETERİNCE KİŞİLİĞİNİZDEN VE ANLATIM BOZUKLUKLARINIZDAN BIKTIRDINIZ.BU YAZDIKLARIMI DA CARPITIP KENDİNİZİ HAKLI CIKARMAK İÇİN UYDURUK BİR VEYA BİR KAÇ ARDISIK CEVAP YAZACAGINIZDAN EMİNİM. BU KEZ BARİ KENDİNİZE BİR İYİLİK YAPIP ÖZELEŞTİRİ YAPINIZ.

Öncelikle hakaretlerle dolu yazılarınız objektiflikten uzak ayrıca da benim kendiöi övmek acındırmak ve büyük göstermek gibi bir tavrım hiç bir zaman olmamış tır hayatıö boyunca yapmadığım kabul etmediğim şeylerdir. Şimdi ben ne dün ne bu gün uyduruk bir cevap yazmadım yazmayacağım yazmam da size göre sizib gibi düşünmeyen herkesin cevabı uyduruk oluyor galiba dediğim gibi benim hakkımda yazdıklarınız baştan aşağı yanlış taraflı küçük düşürücü ve yalanlar la dolu dolayısıyla da sizin söylediklerinizi kabul etmiyorum hakaret ederken bile muhatabınızı hakaret le suçluyorsunuz bu üslubunuzu kabul etmiyorum sizin ve sizin gibi düşünenlerin hiç bir görüşü benim gerçek kişilişimi yansıtmıyor hakkımda her söylediniz ama istisnasıa her söylediğiniz yanlış. Şimdi bana makul ve mantıklı bir cevap verin söyledşşnşz şeyleri kabullenemeden nasıl bir özeleştiri bekliyorsunuz benden.

Ayrıca yazdıklarınızı Bütünüyle Reddediyorum dolayısıyla da söylediklerime katılmamanız doğal mesela sizin yazdıklarınız da bana saçma geliyor. Çünkü içinde herkesin ittifakla kabul edeceği hiç bir gerçeklik yok yani siz şunu diyorsubus bana bizim söylediklerimizi mutlak doğru kabul et ama bu yanlış. Dibine kadar hemde yapmadığım kabul etmediğim şeyleri isnat ediyorsunuz bana dünyada sizin bana yszdıpınus hakaretlere peki wyvallah diyecek bşr tek Alah ın kulu yoktur bıyeun deneyin bu üslupta yazdığınız tek bir kişiden teşekkür cevabı alın herkesin içinde özür dileyeceğim sizden. Ama siz!! Siz bu adice ithamlarınızın aksini ıspat edersem ne yapacaksınız asıl soru bu

NOT BEN ASLA UYDURUK CEVAP YAZMAM O SİZİN GİBİ EDEPSİZ lere yakışır...

Ayrıca yazılmahan neyi yazmılım adam bana gerizekalı dedi bu hakaret değil mi? Siz bu iğrenç üslupla bir sürü hakaret cümlesi kurdunuz bu hakaret değil mi? Yapmadığım kişiliğimde asla olmayan şeyleri bana isnat ediyorsunuz bu hakaret değil mi hani yazılmayan şeykeri söylüyordum kendi yazımızın ilk parageafı bile sayısız hakaretle dolu ama benim bana hakaret etmeyen tek bir kişi ye dahi olumsuz bir beyanımı BULAMAZSINIZ!!

Hakaret: Bir kişiye yönelik olarak şahsınıza yapıldığında asla kabul edemeyeceğiniz küçük düşürücü nitelik taşıyan söz fiil ve davranışlar sizin yazılarınızda hepsi mevcut

OturanBoğa , lütfen benim yorumlarımı veya bu konuyu siler misiniz . Daha olmazsa üyeliğimi kapatınız. ...Bu basitligin bir parçası olmak istemiyorum artık sıkıldım

Ortada bir basitlik yok Purhaps Basit olan siz siniz
Sizin çürümüş zihniyetiniz ve muhataplarınıza üstten bakan küfürbaz ve kendini beğenmiş kişiliğiniz dir. Sergilediğiniz son tutum bile bu söylediklerimi doğruluyor...

Kesinlikle konunun silinmesini istemiyorum ve basitlik iddia sını Reddediyorum

@luciano22

Birincisi ben zavallınfilan değilim öncelikle onu belirteyim defalarca uyardım tekrar ediyorum mr müptezel sizin benim hakkımda her cümleniz yalan her ccümleniz yanlış her cümleniz hiç hükümsüzdür. Dolayısıyla da iddialarınıza bir bütün olarak Reddettiğimi ve suratınıza çarptığını beyan etnek istiyorum ayrıca 1: Ben zavallı derler değilim dolayısıyla aciz olmadığım gibi hiç bir zaman ama hiç bir zaman sapıköa ifadeler kullanmadım kullanmam. Bu ithamınızı da Reddediyorum Ayrıca benim durumum tıbbi bir vaka değil ve sizin bahsettiğiniz gibi toplum için tehlike de aez etmiyorum. Dolayısıyla bu ithamınızı Suratınuxa çarparcasına Reddediyorum Gelelim edebiyat ın bir bilim mi sanat mı olduğu tartışmalarına bu entellektüel düxeyde bir tartışma dır konu sapması olacağından bu konuda görüşümü saklı tutuyorum. Ayrıca benim yazdığım hiç bir cümle zırva değildir. Bu iddianızı da Reddediyorum tam aksine makul mantıklı cümleler kurmaya özen gösterdiğimi ve kurduğum cümlelerin hiç birinin sizin söylediğiniz kategoride olmadığını belirtmek isterim. Sizin bana haddinimi bildirme hakkınız da yoktur yetkiniz de yoktur. Diploma almanız haysiyet cellatlığı yapmanızı haklı çıkarmaz. Karşınızda ise sizin bahsettiğiniz gibi kenfşni edebiyatçı olarakmşanse eden bir zavallı yok bilakis güçlü kalemşyke hakkı hakikati yasmaya çalışan vşr Araştırmacı yazar var. Emin olun kelime haznem sizin okuduounuz kitaplardan daha fazlasını çıkarmaya yeterlidiir. Bu nedenle belirtmiş olduğunuz bu zavallılık iddiasını da keain bir dille yşnw suratınısa çarparak RED ETMEK durumundayım.. Ayrıca ortada bir küfür yok demişsiniz ama dili katletmek gibi hezeyan niteliğinde bir iddia nedeniyle küçük düşürülme durumu söz konusu dur diyorsunuz.. Ancak dünyanın bütün hukuk sistemlerinde şahsşyete yönelik küçük dürücü söz ve fiiller küfür dür. Yani sizin anladığınız manada küfür sadece sövmek değil kişilik haklarına her türlü saldırıyı kapsar. Kaldı ki mesleğiniz ya da kariywriniz size kimseyi küçük düşürme hakkı vermez. Bunun hesabını uer yüzü mahkemelerinde vermekten kurtulsanız bile ilahi huzur da veremezsiniz.. Gelelim benim bir bayana hakaret ettiğim iddiası na bakın bakalım bana küfrwtmeywn bana hakaret etmeyen beni küçük düşürmeyen kime karşı olumauz bir cümle kurmuşum. Purhaps ın ifadeleri açıkça hakaret içermektedir hakarwt te küfürmle eş anlamlıdır zaten bunun tanımını da yaptım zaten. Siz istediğiniz kadar inkar edin size yöneltiğinde hatsiyetinizi onurunuzu ve kişiliğinizi zedeleyen her türlü söz fiil ve davranış hakaret tir küfürdür. Bu itibarla şahsıma herntürlü hakareti yapan lucino isimli üye nin hak ettiği yaptırım la cezalandırılmasını talep ediyorum. Ve kendisine diyorum ki. Eyy EY EDEP YOKSUNU MAHLUK ŞUNU BİL Ki BİRİNE ELİNLE VE DİLİNLE ATTIĞIN HER ÇAMUR ÖNCE SENi KİRLETECEK!!

Bu itibarla Luciano denen edep fukarası şahsın kaale alınmaması sını saygı değer yönetimi mizden arz ederim hiç makam ve mevki kişilere muhatabını küçük düşürme hakkını vermez!!!

Ben ne demek istediğinizi anladım da maruz kaldığım onca hakarete rağmen seszizuve tepkisiz kalmaök bu müptezel üslubu makul karşılamamı beklemiyorsunuz her halde öyle değil mi?

Ayrıca söylemeyi unuttum ben cahil değilim senin o aldığın üni diploması alanı farklı olsa da bende de var dolayısıyla türkolog olmanız kimseye had bildirme yetkisini vermez size. Aldığınız eğitimden zerre kadar nasiplenmiş olsaydınız yani ilmin başındaki Edep ten zerre miskal nasiplenmiş olsaydınız insanlara had bildirmek yerine onlara karşı yüzüne söyleyemeceğiniz lafları arkasından konuşmaz vebal yüklenmek mecburiyetinde kalmazdınız
Ayrıca ben sağlık personeli yim ve gerçek tıbbi vaka nedir nasıl bir şeydir senden de senin gibi düşünenlerden de çok daha iyi bilirim. Bu yüzden bu tıbbbi vaka tartışmasına girme benimle Duvara toslarsın!!

şu cümleleriniz de dahi kendinizi sürekli büyük görme, övme,acındırma uydurma, madura yatma baskalarını suclama,yazılmayan seyleri yazılmış gibi insanlara empoze etmek,okudugunu anlamamk veya anlamazdan gelmek, hareret etmek, ıftira atmak bunların hepsini bu satırlarla ifade edebilmek gercekten olğan üstü, harikulade bir sahsiyet ve edebiyat gerektirir....

Yorumları en basından beri takip eden objektifliğini öznelliğini uslubunu bozmadan katılım sağlamaya calısan birisi olarak @dj boran ,kabak tadı verdiniz.. Site yönetimi konuyu kapattı yetinmediniz... Size kimse burada hakaret etmedi....

basşlıkta fikrinizi paylaşıp biziden destek ve fikir istemiştiniz... Nacizhane fikrimizi söyleyince bizi basitlikle suclayıp boy aynasıma bakmamızı tavsiye ettiniz. Kavramları carpıtıp kendinize göre eğip büküp madur edebiyatından vazgeçiniz derim. Zira engellilerin madur edebiyatı yapmasından oldum olası iğrenmişimdir... Sizin hiç bir eserinizi merak etmiyorum. Su sürecte bile yeterince kişiliğinizden ve anlatım bozukluklarınızdan bıktırdınız.bu yazdıklarımı da carpıtıp kendinizi haklı cıkarmak için uyduruk bir veya bir kaç ardısık cevap yazacagınızdan eminim. Bu kez bari kendinize bir iyilik yapıp özeleştiri yapınız.

Asıl siz bu cümlelerinizde dahi muhatabınızı aşağılayarak NE KADAR AŞAĞILIK BİR DURUMA düştüğünüzü ortaya koyuyorsunuz. Zatı alinizin küçük düşürme girişimlerine hak ettiği yanıtı verebilmek için konu nun kapatılmasına razı olmadım bu doğrudur. Size kimse hakaret etmedi demişsiniz ama her cümlesinde hakaret olan bir yazıyla yanıt veriyorsunuz.. .HAKARET: Şahsınıza yapıldığında kabulenmeyeceğiniz söz fiiil ve davranışlar. .İllaki birine sövmeniz gerekmiyor yani hakaret etmiş olmak için bir insana KENDİNİZE YAPILDIĞINDA KABUL ETMEYECEĞİNİZ söz fiil ve davranışları segilemeniz de HAKARET ettiğinizin en açık delili olmaya yetiyor

Üst Alt