Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu Fotoğrafı Nasıl Yorumlarsınız...?

mavi umudun rengidir gerçeğinde bulamadığı özgürlüğü hayalinde yaşayan bir kadın.herşey kişinin kendi elindedir..
bir fırça daha gözüküyor sanırım bir kişi daha vardı pes etti gitti :D

16/03/1962 Doğümluyum 19 yıl bağkur hizmetim var 2008 de aldığım rapor %70 malulen emeklilimi istedim zaten özürlüymüşün diye ret geldi 2022 rapor aldım %70 olan raporumu %40 a düşürdüler ne yapcam bilmiyorum işte bulamadım 2022 den cevapda gelmedi evet güzel kanunlar çıkıyo ama uygulayıcılar yargısız infaz ediyorlar
bu foto için farklı bi yorum :)

bende kayseriye deniz yapmak istiyorum:)
sen çok şey istiyon valla göl desen nese deniz diyon :)

bende kayseriye deniz yapmak istiyorum:)
sen çok şey istiyon valla göl desen nese deniz diyon :)

parası yoktu benden borç istedi vermedim gereksiz işler yapar diye yinede bulmuş parayı:)

Sorması ayıp bugüne kadar bu sondan kaçabilen olmuşmu?

sen çok şey istiyon valla göl desen nese deniz diyon :)[/QUOTE]

olmuşken deniz olsun hem istemek başarmanın yarısıdır

Sıkıntılı da olsa,ferah da olsak Zaman akıp geçiyor.

Piyasada mavi boya zamlandı , yok satıyor :)

Normalde deniz maviliğini gökten alır, demekki yeri mavi boyamakla gök mavileşmiyor .

elindeki sigara zayıflığın işareti elindeki keman sanatin ve inse ruhun işareki
yüzündeki ifade yalnızlıgın işareti üzerindeki kıyafet yoksullugun ve boşvermişliğin işareti hepsini toplasan nasıl bir kişilik çıkar aceba :)

Hayat siyah beyaz ama renklendirmek elimizde..:)

Bir yardım eli veya hoş bir gülümseme mi acaba beklediği?

18.jpg

hah bu güzel işte en azından yorumu belli

boyaciimiz pek dekoltelii acaba o kyeftlerle cok rahat boya yapiyormuu ben olsamm daha raghatt biseyler iyerdimm pjma boyle dar kumas pantlonnn holdingg kyefti giymissss:D:D

Üst Alt