Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugun itibari ile En ucuz engelli internet aboneliği hangisidir?

ben uydunet kullanıyom eko sınırsız paketi internet+televizyon 47,99 tl (50 kanal tv yayını)

Evet uydunet ve dsmart ın sanırım interneti var uydudan internet verenler bile var.Bir arkadaş kullanıyordu ama hangi uyduydu unuttum adını

Bu seçenekleride değerlendirin arkadaşlar

TTnet "ultra net paketlerini kullanmak isteyen arkadaşlar , ilk önce bölgelerindeki "alt yapılarının , bu paketleri desteklediklerini öğenmeliler ve bu pakete uygun VDSL modem almaları gerekir ttnet 100 tl ye veriyor ve bölüp faturaya yansıtıyor ! .

TurkNet – ADSL Internet + Ev Telefonu

16mps sınırsız internet + telefon + 24saat 3000dk konuşma = 24 ay taahhüt ile 45tl

Yılbaşından sonra hepsinde tüm tariflere zam gelmiş arkadaşlar keşke 1 ay önce alabilseydik.
Gerçi 24 ay taahhüt çok geliyor bana ama şimdilik en uygun bu.

http://adsl.turk.net/16mb_adsl_internet_kampanya_SGE_plus.asp

16mps sınırsız internet + telefon + 24saat 3000dk konuşma = 24 ay taahhüt ile 45tl

Yılbaşından sonra hepsinde tüm tariflere zam gelmiş arkadaşlar keşke 1 ay önce alabilseydik.
Gerçi 24 ay taahhüt çok geliyor bana ama şimdilik en uygun bu.

Bu arada 12 aylık veya taahhütsüz uygun bi tarife var mı bildiğiniz.

Turbay kardesim turknet telefonla internetin fiyatimi 37 yaksa sadece internet ucretimi 37 tl bir acarmisin

TÜRKNET 16mps sınırsız internet + telefon + 24saat 3000dk konuşma = 24 ay taahhüt ile 37.49 tl ödüyorum ve çok memnunum ,ben kasım 2014 de üye olmuştum ,fiyatı şuan 44 tl sanırım

arkadaşlar benim daha önce ttnet varıdı bana baya ucuz dedikleri interneti palı gelmeye başladı acaba turknete gecsem geciş oluyormu aynı ev telefonu hattı üzerinden

turknet şuan 44 tl çok bence pozisyonu uyan arkadaşlar bence supuronline fibernete geçmeli 50tl civarı

engellilere has çok bi fiyat farkı yok ttnette ben gittim geçicektim normal abonelik daha ucuza geldi normalde telefon faturası + ttnet veriyordum sımdı yenı pakette telefon kalktı + 16 mps + Sınırsız fakat 75 gb adil kota(net 3 mps ye düşüyor ) sadece 53 tl falan ..

Arkadaşlar internet paketlerinde son durum nedir.telefon dahil telefon hariç fiyatlar ne durumda

Arkadaşlar engelliler için en iyi kampanya Turknet'te , siz de engelliyseniz veya evinizde engelli bir birey varsa bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Sınırsız internet + 1000dk cep telefonu dahil arama tüm hepsi sadece 45-TL. Benim de kardeşim engelli olduğu için bu indirimden yararlandim.

Benim Turknet'i tercih etmemdeki sebepler şöyle;
1)Taahhüt yok, bir sorun olursa ve çözülmezse istersem yarın arkama bakmadan istediğim firmaya geçerim.
2)Öyle 16mpbs, 24mbps ile sınırlamıyor seni. 100mpbs ye kadar hattın hangi hızı alıyorsa onu veriyor. Benim 75mpbs bağlandı mesela.
3) AKN yok, yani 25gb-35gb kotan dolu diye hızın yerlere inmiyor. Böyle bir kota yok, istediğin gibi aç film izle , aç maç izle sınırsız.
Başka firmaya taahhütü olanların da 120TL ye kadar cayma bedelini ödüyor firma.

Ayrıca 1 ay bedava internet var;

Abone olurken 1 ay bedava internet kazanmak için aşağıdaki link üzerinden abone olabilir ya da müşteri hizmetlerine "referans kodum (SSK96NB82YJP) , 1 ay bedava internetten yararlanmak istiyorum" diyebilirsin.

1 ay bedava üyelik linki: https://turk.net/p/SSK96NB82YJP/

7/24 Çağrı Merkezi: 0 850 288 80 80 / 0 850 288 70 01

Superonline

Merhaba superonline engelliler için ayda 44 tl ye sınırsız tahattut internet bağlatmak istiyorum dedikleri doğru mu acaba ev telefonu yok ya da öneriniz var mı arkadaşlar superonline istiyorum ama fazla fatura gelir diye endişe ediyorum önerir misiniz superonline engelliler için tarife yi arkadaşlar

Merhabalar,
Ben 2013 senesin de engelli tarifesi 54 TL 100/25 paketini kullanmaya başladım. Bu güne kadar en fazla son ödeme tarihini geçirdiğim için 54.20 Tl ödedim. Her hangi bir fiyat artışı söz konusu olmuyor. Eğer bulunduğunuz lokasyonda süperonline erişimi varsa şayet gönül rahatlığıyla bağlatabilirsiniz.

Superonline fiber kullanıyorum ayda 44 TL..

En Uygun internet

Merhaba arkadaşlar engelli tarifesi olarak Evde Telefon ile birlikte yada yalın internet sınırsız en uygun tarife ücret olarak hangisi dir? Bilgileri olan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

16 mpbs hız, sınırsız ve kotasız ve adil kullanım kotası yok, ve taahhütsüz ve her ay heryöne bin dakika konuşma, tek fiyat 44.99 tl aylik ödemesi var türknet in.

Teşekkür ederim, Altyapısı ve internet hattı telefonu ile birlikte mi bu ücret? Mahallemizde Alt yapısının olup olmadığını nasıl ögrenebilirim ? Hızından memnunmusunuz ? diğer netlerde fiyat Avantajları nasıl acaba bilginiz var mı? Teşekkürler...

mehmet abi alfa

eğer ikamet ettiğiniz yerde türksat kablo tv altyapısı varsa 25 megabit 50 gb adn fiber internet (kota bitiminde hız 8 mpss düşer)+ teledünya digital yayın+kablo tv hepsi engelsiz tarife 25 tl.
bu arada turknet ttnet altyapısı kullanır. binanızda ttnet kullanan varsa turknet te vardır.

hem mobil konuşma ,hem mobil internet,hem ev interneti hepsi ful paket engelli tarifesi olan bişey varmı bildiginiz

Vodafone bayiye gidiniz
,evde 50 GB bitince ceb telefona 4 GB yüklüyorlar.

alfa

Teşekkür ediyorum;hızından video akışından v.b gibi memnunmusunuz ? Ve bu ücrete telefon da dahil mi müracaat hangi bayiliklere yapılmalıdır kullanan arkadaşlar bilgi verebilir ise müteşekkür olurum...sevgiler selamlar...

ozgurmeric74

Özgür abim teşekkür ediyorum, Türksat kablo alt yapısının olup olmadığını nasıl anlarız Ve bu kablolu nete telefon bağlatmak gerekmiyor mu ? Her şey dahil 25 tl mi ? Hızından memnunmusunuz herhangi bir problem çıkıyor mu ? Teşekkür ederim Sayın abim.

Türknet 45 TL sınırsız,taahhütsüz, Adil kullanım kotası yok. Modem kendinize ait olmak üzere. En güzeli taahhüt yok.TTnet altyapısını kullanıyor.Ben çok memnunum. TTnete 2 yıl taahhütle bağlanmaktan çok çok daha iyi.

@mehmet abi

tüksatkablotv internet sitesine giriyorsun. orada binamda kablotv varmı lingine tıklıyorsun. yada 4440126 telefonu arayıp soruyorsun.
hızı süper. çok ama çok memnunum. dıgıturk bein connect ten hd film izliyorum. aynı anda çocuklar telefondan ve tabletten film izliyor. hiç donma ve kopma yaşamadım.çünkü gerçek fiber internet. aynı zamanda digital hd televizyon yayını (teledünya)+istediğin kadar televizyona analog yayın bağlıyorsun.hepsine 25 tl ödüyorum.ama fiyat artmış olabilir.engelli tarifesine geçeli 10 ay oldu benim.şimdi internet üzerinden ev telefonu hizmetide çıktı.+5 tl ye 100 dk heryöne telefon görüşmesi yapabilirsin.https://www.turksatkablo.com.tr/ sitesinden araştırma yapabilirsin.
telefon almana lüzum yok. sadece binada hat olsun yeter. çanak manak yok.

Ben Superonline kullandım 27 ay ve yenileme zamanım geldi.Geçen gün kampanyalara baktım ve Taahhüt süresi olmayacak şekilde 59 TL engel tanımayanlar kampanyasına geçtim.Belki fiyat diğerlerine göre pahalı ama Superonline ddn memnun olduğum için devam ediyorum.

Bizim ttnet tehatütü olmasaydı geçerdik buna;(

Sugaremro
Süperonline de 25 Mbps Limitsiz 50 GB AKN 44 TL. Bu Paketide seçebilirdin aslında

[FONT=Helvetica]​ADSL / Yalın ADSL
[/FONT]

[FONT=Helvetica] [/FONT]
ADSLKotaAKK*ADSL Tarife FiyatıADSL Kampanya Fiyatı**
8 Mbps'ye kadar6 GB25 GB33 TL25 TL
16 Mbps'ye kadar6 GB25 GB34 TL26 TL
8 Mbps'ye kadarLimitsiz50 GB63 TL44 TL
16 Mbps'ye kadarLimitsiz75 GB68 TL49 TL
8 Mbps'ye kadarLimitsiz100 GB93 TL54 TL
4 MbpsLimitsizLimitsiz99 TL69 TL
8 MbpsLimitsizLimitsiz119 TL89 TL
[FONT=Helvetica] [/FONT]
[FONT=Helvetica]Yalın ADSL
[/FONT]

[FONT=Helvetica]
Yalın ADSLKotaAKK*Yalın ADSL Tarife FiyatıYalın ADSL Kampanya Fiyatı**
8 Mbps'ye kadar6 GB25 GB48 TL35 TL
16 Mbps'ye kadar6 GB25 GB49 TL36 TL
8 Mbps'ye kadarLimitsiz50 GB78 TL54 TL
16 Mbps'ye kadarLimitsiz75 GB83 TL59 TL
8 Mbps'ye kadarLimitsiz100 GB108 TL64 TL
4 MbpsLimitsizLimitsiz114 TL79 TL
8 MbpsLimitsizLimitsiz134 TL99 TL
[/FONT]

@Sugaremro
Süperonline de 25 Mbps Limitsiz 50 GB AKN 44 TL. Bu Paketide seçebilirdin aslında

Ben yalın internet kullanırorum ve güncel tarifeler bu şekildedir.

Üst Alt