Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışma gücü kaybı raporu hangi süre ile geçerlidir?

@Volkan Poyraz, sgk sana kağıt veriyor zaman da veriyor 15 gün içinde randevu al dediler egitim araştırma hastanesi olsun dediler bizde randevu aldık ve gittik o hastanede bir bölüm yoktu onkoloji hastane oraya sevk etti oraya randevu almadan gittik ordaki çıkan sonucu ilk gittiğimiz hastaneye onlar yolladılar uzun süren bir süreç benimki ara karar la beraber 9 ay sürdü ve hafif çalışma gücü kaybıyla onaylandı hayırlısıysa olsun kardeşim benim hastalığımda kas gücü kaybı

hastaneden randevu oluşturmak bir ay en az 15 gün 15 gün sonra gittiğin zaman da bölümler arası randevu veriyorlar orada da bir zaman kaybı var eğer ortopedik engelliysen röntgendir öbür tetikler hepsinin zamanla oluyor yani bunun zamana ihtiyacı oluyor raporun ona göre planlamak gerekiyormuş ben bunu anladım

@Volkan Poyraz, bölümler arası randevu yok gir çık yapıyorsun sabah 9 da orda ol başla öğlen bitiyor kardeşim hızlı gidiyor işler

Bu yasanın tek amacı var emekli etmemek milyonlarca engelli emekli olamayacak bende ret yedim arkadaslar raporumdada mevcut agır iş yasak çocugumu kucagıma alamıyorum ama bu adiler bize sağlam diyor ek1 in tek amacı emekli olmasınlar sgk memuru yemin etti kanser 4.evre birisi ret verdiler diye ondan sonra iyice moddan düştüm ben, muane eden doktor ne yazdıgını söylemiyor eksikmi fazlamı bilmiyorsun sgk ya rapor gidiyor onlarda göstermiyor raporu kesinlikle burda fırıldak varmı yokmu sizce benim raporumu bana vermiyorlar ne anlarsanız anlayın siz burdan allaha havale ettik zehir zıkkım olsun hepsine

@güllerin efendisi, işi yokuşa sürmekten baska bişey değil bu uydurma yasayı kim çıkardıysa hakkımız haram olsun gün yüzü görmesin inşallah ne güzel memleket birileri yatrtıgı yerde milyonlar götürecek bir taraftada engell i dedikleri vatandaşa engelli değilsin denecek engellisinde emekliliğe gelince değilsin tam bir adilik eyt engelli oldu engelli sağlam oldu ne ala memleket

@cfylmaz, Başvuru yaptım . Şuan doktor randevusu bekliyorum.

2 kere gittim rica ettim 1 ay bekliyorum lütfen 2 dk sürecek öne alırmısınız yok dediler.

Sakin kalmak istiyorum ama zor .. inanin çok zor hastane işleri herseyde bekliyorum sürekli bekliyorum.

Ramazan ayında dua ediyorum artık .

@Hkn38, Hakan hocam insanların ağızın ucundasin her konuda . Kapıdaki sekreter bile kötü davranıyor

@Volkan Poyraz, bizi doktorların insafına bırakan sekreterlerin doktorların egosuna bırakan kimse allah belasını versin bu kanun falan değil bu emekli etmemek baska acıklaması yok tam bir engelli düşmanı bunlar kim ne derse desin adam sağlam engelli değil eyt den 38 yaşında 5 bin günle emekli oldu bizim raporun ne artısı kaldıki devletin istediği gün tamam yıl tamam eee dur olamazsın canım öyle istedi, eytliler engellilerden daha üstün düşünün artık

Üst Alt