Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çift kalça protez ameliyatı oldum. Sürücü belgemi güncelleyebilir miyim?

osmancagli

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Merhabalar. B sınıfı sürücü belgemin süresi doldu ve yenilemek için başvuruda bulundum. Bu süreçte çift kalça protezi ameliyatı oldum. Hekim beni ortopedi bölümüne sevk etti. Ortopedi doktoru da kurula sevk etti. Manuel vites ticari araç kullanmama engel sürücü belgesi alma ihtimalim var mı? Ben normal B sınıfı sürücü belgemin süresinin uzatılmasını istiyorum. Değerli bilgilerinizi rica ediyorum.

merhaba Benim süresi 2027 de biticek normal B sınıfı ehliyetim bulunmakta
herhangi bir ortapedik rahatsızlığım Ötv indirimi Araç ile diyalogum yoktur bulunmamaktadır
Rahatsızlıklarımdan Dolayı vergi indirimi emekliliğim bulunmakta
Ben hem kendimi varsa bir tektik ön bilgilenme amaçlı Aile hekimim doktorumdan bilgilerini istedim
Online CV gibi ekran açtı O tarih geldiğinde Burasını beraber dolduracağiz benim branşım yetki veriyorsa ben yetki veririm
Eğer sistem bana bu yetkiyi vermiyorsa Hangi Branşa Nereye sevkin olacağını söyler dedi
elinde evrak olmadan zaten ehliyet değiştirme söz konusu değil iyi forumlar

Üst Alt