Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cinsel yönelim sebebiyle uyum bozukluğu ile hava değişimi verdiler!?

İkidir uyum bozukluğu(eşcinsellik)tanısından Kıbrıs'tan 30gun Türkiye'de ki birlikten de 30gun hava değişimi aldım birkaç gün sonra birliğe teslim olmam gerekiyor bundan sonra ki süreç ne olur bilmiyorum.2 hava değişimden sonra burda ki birlikten muafiyet verildiği söylendi ama ben hala içimdeki bu kaygılarla baş edemiyorum ve gerçekten bu süreçten çok yoruldum.Sizce sonuç ne olur. Geri döndüğümde nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum kafamın içinde his susmayan türkü türlü senaryolar dönmekte gerçekten psikolojim tamamen bozulmuş durumda sağlıklı düşünemiyorum ve artık bu işin bitmesini istiyorum lütfen yardımcı olun.

Son düzenleme:
@thesty, Üçüncüde de muaf alma ihtimaliniz %99 durumunuzda değişen bir şey olmadı neticede.

İlk seferde muaf verilmeyiş sebebi tsk sağlık yönetmeliği o şekil mecbur öyle yapıyorlar.

Ruhsal ve duygusalde Psikoz türü çok ağır rahatsızlıklarda ilk seferde verebiliyor sadece.

Tekrar dönme düşüncesi bile beni yoruyor artık sağlıklı düşünemiyorum bu süreç beni mahvetti gerçekten.
İki hava değişimi almış birisi için bir işlem yapılır her halde değil mi öylece bırakmazlar diye düşünüyorum.

2 kez hava değişimi verilmiş..bu seferki hastane sevkinde elverişli değildir raporu verilecektir.

Bu süreç sizi fazlaca yıpratmış görünüyor, psikiyatri den tedavi almanda fayda var.

@thesty,

Cevabın için teşekkür ederim Oğuzhan abi.İster istemez kaygı haline bürünmüş durumdayim.
Gelişmeleri buradan aktarmaya çalışacağım @OğuzHan112

Son düzenleme:
Ben bugün yola cikiyorum abi gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım bu sefer sence olur mu 2 hava değişimi almıştım normalde cuma katılmam gerekiyordu ama bugün katilicam revirci çocuk aradı beni cuma günü gel katıl neden korkuyorsun pazartesi işlemlerine başlarız burda 2 hava değişiminden sonra çürük alınıyor dedi ben de komutan kızar falan dedim sevk etmezse falan dedim eder neden kızsın dedi bilmiyorum abi güvenemiyorum artık kimseye sana yazma sebebim içime bir şu serp rahatlat beni korkuyorum İnan artık yoruldum nolur artık rahatsız etmicem seni @OğuzHan112

Estağfurullah rahatsız olmuyorum.

Yaşadığın stres ve kaygı bu şekilde olumsuz düşünmene sebep oluyor, komutanların sana kızmaz ortada kırılacak bir durum da yok.

Bu seferki gidişinde elverişli değildir raporu alır dönersin..içini rahat tut.

@thesty,

Üst Alt