Clémentine
Bu çizgi film'in konusu temel olarak Clémentine adındaki bir kızın etrafında geçiyor. Bir gün şehire Molâche (Molaş) adında bir sirk gelir. Aslında sirk Malmotte (Malmot) adında bir ateşten bir şeytanın kontrolü altındadır. Malmotte'un bir hizmetkarı olan Molâche, Clémentine'in bineceği uçağı sabote eder ve uçak yere çakılır.
Çarpışmadan sonra Clémentine kendini Malmotte'nin mağarasında bulur. Ama mavi bir balon içinde uçan Héméra (Emera) adındaki bir "peri" tarafından kurtarılır. Héméra, Clémentine'e onu zaman içinde yolculuklara çıkarmaya söz verir. Clémentine gözlerini bir hastanede açtığında acı gerçeği farkeder. Artık yürüyemeyecektir, çünkü çarpışmanın ardından ayakları felç olmuştur. Gündüzleri tekerlekli sandalyeye mahkum yaşayacaktır ama geceleri Héméra ile zaman yolculukları yapıp maceralara atılacak ve Malmotte'un iblisleriyle savaşacaktır...
Bazıları korkunç buluyor bu çizgi filmi ama ben severdim, müzigi de çok güzeldi
Benimde çocukluğumun vazgeçilmeziydi..Her hafta sonunu iple bu çizgi filmi izlemek için çekerdim..Sadece ben mi babamda benimle birlikte izlerdi..Keşke yine yayınlasalar..Dönemi içinde on numara bir çizgifilmdi..