hiç okumaz internetten araştırdığım için kızıyor zaten. kan testi yapılıyor vücüdun üretmesi gereken kortizon varmış ancak nişanlımın vücudu üretmiyormuş o yüzden bu ilaca başlanmış ancak geçen hafta tekrar kan testi yapıldı hala hiçbir değişiklik yok ilacı kullanmaya devam ediyoruz kemik ağrıları içinde her gün parol kullanmasını söyledi doktorumuz, bu hafta tekrar kan vermeye gidecek. Bizde istanbul anadolu yaksındayız doktorumuz altunizadede özel bir üniversite hastanesinde crohn alanında uzmanmı bilemiyorum ama alanında yard doç. hastaları övgüyle söz ediyor, nişanlımda kesinlikle ama kesinlikle bırakmak istemiyor hatta bırakın bırakmayı başka bir doktora gidip fikir almayı bile kabul etmiyor. Benim anneannemi bağısaklarından ameliyat eden bir profesör vardı ona götürmek istiyoruz gitmiyor, yine kızıltoprak tarafında çok iyi olduğu söylenen bir doktor adı verildi ama nafile götüremiyoruz.Aslında bende anneannemi ameliyat eden doktorla görüştüm oda diyetine dikkat etmesini ve stres yapmamaısını eğer doktorundan memnunsa kesinlikle değiştirmemesini söyledi.şimdilik böyle işte..