Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Depakin kullananlar veya deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi?

İştah açıyo ama uyku yapmadı 1500 mg içiyom günde

Arkadaslar ben önce f38 sonra f32 f39 teşhisleri aldım en son bipolar f31 koyuldu farklı doktora çıksam teşhisimi değiştirir mi ilaç olarak depakin kullanıyorum ağır geliyor sanırım çok uyuyorum değiştirtmek istiyorum doktoruma

Ben depakin + invega kullanıyorum ağır mı geldi bünyeme anlamadım

Bişe olmaz alışırsın doktoruna git söyle ama belki dozajını düşürür

Aramıza hoş geldin :) en berbat hastalık ailene söyle hemen vasi atayıp kısıtlılık kararı koydursun 1 ay icinde 800.000 harcadım 500.000 bankadan borçlandım hayattım bitti resmen

Bipolar böyle birşey

Bipolar böyle birşey

Bende 100 .000 harcadım dahada harcamaya devam ediyorum

@Nur1903, ooo ailene söyle hemen. Tüm hesaplarına el koyup kısıtlılık kararı koydursun. Bunun sonu uçurum aynısını yaşadım.

Aşırı bi uyku hali yaptı ilaç ne yapmam lazım sizce kullanan biri olarak size sorayım

Sizde hiç mi sersemlik yapmadı uyku hali filan ilk kullandığınız dönemlerde olsun hatırlıyormusunuz böyle bir yan etki

@Nur1903, yok yapmadı alışır vücudun zamanla panik yapma bu kadar çok ağır geldiyse yarın doktora git hemen. burda söylenenlere kulak asma en iyisini doktor bilir

@Nur1903, Epilepsi tedavisi için kullandım ve evet uyku hali kilo artışı onun dışında vücutta döküntü vs olunca doktorum ile tekrar görüştüğümde ilacı kesmeye karar verdi haliyle şikayetlerimde'de azalma oldu.
Ama ilacı kullanan her kişide aynı yan etkiler yaşanmıyor. İlaca alışma süreci'de var

@Nur1903, alışma süreci içerisindeyseniz yan etkiler normal. Yaklaşık 7-8 sene olacak halen iştah sorununu çözebilmiş değilim.

Üst Alt