Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Depresyon psikoza sokar mı?

@Descartes, takıntılılık dışında bir problemin yok o da azaldı bu aralar gerçi ya ! Psikotik depresyon bana konan teşhislerden biri gerçekten öyle miyim , tam nedir onu da bilmem .Psikoza toplamda 3 defa girdim son 2 ilaç raporumda da Atipik Psikoz+Okb dendi.

@Descartes, benim obsesyon mu artık neyse komik ya ! :) Konuşulan lafı sözü takarım işte tam uygun bir cevap vermemişsem şöyle deseydim böyle deseydim ya da yapsaydım diye takarım genelde o an farklı yorumlarım sonra aklıma geldikçe düşündükçe diyalog hakkında fikrim değişir ya da daha iyi daha uygun bir cevap aklıma gelir keşke demeye başlarım olmuş bitmiş ne takıyorsun değil mi ? Ya da birinin lafı sözü konuşması aklıma takılır kızarım sinirlenirim cevabını verme gereği hissederim bu gibi şeyleri takıyorum işte !

Major Depresyonda psikoz görülmesi olası.Ama her depresyon hastası psikoz göreceği anlamına gelmiyor.

@sokr@t, o yazdıkların bende de bazen oluyor. Mesela, sözlü atışmalarda neden gerekli karşılığı veremedim ? Neden şöyle davranmadım ? diye kafama taktığım oluyor. Ama bazen önemsiz detayları gözümde fazla büyüttüğümü farkediyorum. Senin de belirttiğin gibi fazla umursamamak lazım. Keskin sirke küpüne zarar derler..

@Descartes, aynen dediğin gibi takmamak lazım ama hele ki ilaç kullanmayınca 15 sene önceki şeyler aklıma geliyor sinir oluyorum
O an aklıma gelmeyen sonradan aklıma gelse bile olan oldu bitti deyip konuyu beynimde kapatmam lazım olması gereken bu aslında .
Kimse benim gibi üzerinde durmuyor böyle şeylerin kinci biride değilim üstelik ama takıntılıyım kabullendim artık hele ki ilaç içmeyince.

@sevgi07 ,büyük ihtimal tekrarlar ama illa ki tekrarlamayanı da vardır şansınıza artık .

Peki bu hastalığı yaşayanlar hastalık öncesine dönebildiniz mi ruhen insan aynımı oluyor yoksa yaşadıklarından dolayı insan eskisinden farklımı olur

Üst Alt